Kapittel 37

82 4 2
                                    

Harry POV

Louis satt i armkroken min. William satt på stolen og drev med ipaden sin. Det banket på. "Jeg åpner!" William tok ipaden på bordet og gikk til døren. Liten stund kom han tilbake med politiet. Louis satte seg opp ganske raskt. "Er dere foreldrene til Hope Styles?" Spurte politimanenn. "Ja? Har det skjedd noe med henne?" Jeg satte meg ordentlig opp. "Dattera di og kompis av henne, Joe Johnson, ble arrestert for 3 timer siden." Sa han. "Hva?!" Louis og jeg reiste oss fort opp.

***

Hope POV

Harry hadde betalt løstlast meg og Johnson. Vi gikk inn i stua. "Tror du det er gøy for meg at jeg får beskjed om at dattera mi har blitt arrestert for å selge seg?!?!?" Ropte Harry. "Jeg er ikke en hore!" Ropte jeg sint. "Og han?!?!" Harry pekte på Johnson. "Han har ikke noe med dette å gjøre!!" Ropte jeg rasende.

"Jeg har jo det, Hope.." Mumla Johnson. "Nei, det har du vell ikke.." Mumla jeg. "Jeg voldtok min bestevenn." Johnson så skuffa på meg. "Veeelll..." Mer fikk ikke jeg sagt før Jo falt ned på bakken i smærte. Jeg så han hadde vondt. Jeg har jo kjent han i 16 år. Jeg gikk ned på huk. "Går det bra?" Jeg tok på hode til Jo. "Benet mitt." Hvisker Johnson.

"Pappa, han må være her i natt. Han er skadet. Kan få gjøre som Ingvild henter han i morgen. Er for sent nå også." Jeg så opp på pappa. "Skadet?" Spurte han. "Han ble skutt idag." Sa jeg. "Da må vi ringe politiet!" Sa Harry i panikk.

"Viss du gjør det, dreper de politifolka og DEG!" Sa Johnson før han skrek. Jeg reiste meg opp og hjalp han opp. Han sto på en bein. "Jeg sover i senga mi i natt. Slapp av! Det blir ikke noe pulings!" Sa jeg og vi gikk opp, eller Johnson halta opp. Vi gikk inn på rommet mitt. Johnson slang ned i sengen. Han dro av seg t-skjorta. "Kunne du ha hjelpet med med buksa?" Spurte han. Jeg nikket og gjorde som han sa.

Jeg tok av sokkene hans og heiv alt på gulvet. "Derfor du skal bruke bokser." Lo jeg. "Jeg sover ikke med bokser." Sa han. "I natt klarer du å overleve det." Jeg smilte før jeg tok av meg buksa og t-skjorta mi.

"Damn! U make me horny!" Johnson sleika seg rundt munnen. "Hold kjeft Joe." Sa jeg. "Ikke kall meg det." Sa han. Jeg så på bokseren hans. Det var noe som stakk opp fra inni der. "Yup, jeg ser at du er hard." Jeg hoppet i sengen, vedsiden av Jo. Jeg tok på dynen over oss.

Han spurte om noe rart spørsmål. "Kan vi ligge i skje?" Rart, fordi han bare gjør det og fordi det høres dumt ut. Jeg smilte svakt og nikket.

Jeg snudde meg mot han. Han hoppet nærmere meg og holdte rundt meg. Han tok den beinet han har vondt i over benet mitt. Han kysset meg på nakken før jeg sovna.

***

"Trodde det ikke skulle være mere sex mellom dere to." Jeg hørte noen lo i bakgrunnen. Jeg åpnet øynene sakte og så noen holdte hånda mi. Hørte noen stønna stille bak meg. "Jeg beklager. Noen sa jeg måtte gjøre det. SKRIK NAVNET MITT!" Ropte Johnson i søvne før han tok å slang siden der kuken er mot rompa mi.

"JOHNSON!!" Rope jeg og datt ned fra senga. Johnson tittet tydeligvis ned på meg fra senga. "Åh god morgen." Sa Johnson. Jeg reiste meg opp og så Noah og Peter var der. "Vi har ikke hatt sex." Sa jeg før jeg dekket til kroppen min med teppe.

"Nei, men han har vell voldtokt deg?" Spurte Noah. "JEG SA JEG BEKLAGER FOR DET!! DET VAR IKKE MIN SKYLD HAN VOLDTOK MEG!! LA MEG FORKLARE!!!!" Jo satte seg opp og så mot Peter og Noah. Han holdte kjeft da han så Peter. Jeg heiv pute på Jo. "VOLDTOK HAN DEG?!?!?!

Orker ikke å skrive mer.. For trøtt... GOD NYHET: Skal lage bok 4 også! Den skal handle om Ingvild ( @1_ngvild_D ), Keba, Jo, Hope og KANSKJE Peter!!

Så jeg har en spørsmål... Skal boka bli ferdig når jeg har MINST 40 kapitler ELLER MINST 50 kapitler? KOMMENTER!! WÆÆÆ!!

Meeeeen.... Natta O_o SKYPET MED INGVILD (Hun som FORGUDER denne boka) I OVER 31 TIMER!!! Ikke lenge siden vi la på..

Natta.. Vote & Comment <33

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now