Kapittel 16

134 7 7
                                    

Louis pov

Hva faen gjorde jeg?! Hvorfor?! Vi hadde forsettet festen hjemme mens de andre sov. Og nå lå vi fire nesten overalt i stua. Jeg lå veldig rart i sofaen. Fikk ikke sove..

Harry kom ut av rommet. "Unger!!! Våkne!!" Ropte Harry mens han så rart på meg. "Ååå!!" Ropte guttene for da våknet vi. "Liam kommer foresten nå med broren sin." Sa Harry. "En vi ikke har sett da eller?" Mumlet jeg og vrei meg i sofaen. "Yup." Sa Harry før det ringte på.

"Unger!!!" Ropte Harry da han gikk til døren. Jeg satte meg opp i sofaen. "Åh solbriller!" Sa jeg irritert. Patrick heiv solbriller til meg. "Visste du skulle spørre om det." Lo Patrick. Vi gutta lo godt mens jeg tok på solbriller. "Jeg har virkelig savnet dere gutter." Sa jeg. De reise seg opp og satte seg ned i sofaen og i stolen. "Vi har savnet deg å." Kris ga meg en kos fra siden av.

"Louis!" Ropte Liam. Jeg så mot Liam. Benjamin Sto der. Han så like overrasket på meg som jeg så på han. "Dette er broren min." Sa Liam. Øya mine ble store. "Benjamin, dette er mannen min og..." Harry hintet mot meg, men jeg var helt stum. "Gamle venner av Louis." Sa Martin. Kris så på Benjamin, så på meg. Jeg hadde fortalt han alt i fylle og han så stort på meg og dyttet på meg. Jeg så stygt på Kris og dyttet han.

Kris tok tak i armen min og dro meg inntil rommet mitt. Han slang igjen døren. "Ikke knull for mye!" Lo Harry. "Hold kjeft!" Freste jeg. "Han?? Han?? Hva faen!" Sa Kris. Jeg gikk fram og tilbake hele tiden og bet negler. "Hva skal du gjøre med det? Det er broren til bestevennen din og toppen av det hele, er du gift!" Sa Kris. "Det var han som sugde meg.." Hvisket jeg. "So? Du lot han." Sa Kris.

"Noah vet hva jeg skal gjøre!" Sa jeg før vi gikk ut. Jeg smilte falskt og gikk sakte mot trappen. "Noah!!" Ropte jeg og løp opp. Jeg gikk inn til rommet til Noah og så han lå klissnaken på Brooke. "Pappa!!" Ropte han mens jeg gikk fort ut igjen. De nede så på meg.

Peter kom ut av rommet til Hope. Jeg heva bryna. "Hva? Jeg er sammen med dattera de." Sa han og gikk mot trappen. "Skal alle i huset ha sex eller?!" Ropte jeg irritert. De nede stirret på meg. Peter snudde seg og så på meg. Hope kom løpende ut og gikk til meg.

"Slapp av pappa! Vi hadde ikke sex.. Han bare overnattet. Vi var for opptatt med å lage på Noah og Brooke. At hun orker å ha så mye sex mens de venter barn.." Sa Hope. "Sorry.."

Noah kom ut av rommet litt rasende. "Hva faen er problemet ditt Louis?!?!" Ropte Noah. "Sorry. Jeg trenger å snakke med deg." Hvisket jeg. "Jeg er opptatt." Sa Noah. "Etterpå da.." Mumlet jeg. "Takk." Noah gikk til rommet.

Jeg gikk forbi Peter i trappen og så Niall og Sam sto der. Jeg gikk rett til Niall og ga han kos. "Aww. Homse klem." Lo Harry. "Pass på. Du har kysset han." Sa Sam til Harry.

"Går det bra?" Hvisket Niall i øret mitt. Jeg ristet på hode. "Trenger du å snakke?" Hvisket Niall. Jeg nikket. Niall trakk seg unna meg. "Skal bare snakke med Louis." Niall gikk til rommet mitt. "Forrige gang du var det med noen Niall, kysset du noen." Sa Harry skeptisk. "Ja, deg. Jeg er ikke deg kjære." Jeg blunket til Harry og gikk til rommet mitt og lukket igjen døren.

"Hva har du på hjerte?" Spurte Niall. "Du vet han gutten der ute, broren til Liam?" Spurte jeg. Niall nikket. "Jeg var jo på fest med Kris og to andre. Jeg møtte Benjamin der." Sa jeg. "Hva er problemet?" Spurte Niall. "Han sugde meg.." Sa jeg laft og skuffet. "Hva i helvete?! Har du godt fra vettet?! Hvordan kan du gjøre noe sånt?!" Ropte Niall sint. "Husj.." Sa jeg. "Jeg var dritings.. Han kysset meg og det endte med at han sugde ballene mine.." Sa jeg stresset.

"Jeg var dritings..." Sa jeg lei meg. Niall ristet på hode og gikk ut av rommet. Jeg satte meg ned i sengen skuffet.

Liten stund etterpå kom Harry inn til rommet og lukket igjen døren etter meg. Han sto foran meg. "Du virker lei deg ut." Sa Harry. Jeg så på Harry og smilte falskt. "Jeg vet hva som hjelper." Harry dro av meg fort buksa og bokseren. "Nei.." Jeg reiste meg opp og tok på det igjen. "Veit du vil." Harry kysset meg på halsen. Han beit meg. Han lagde sugemerke. "Jeg er jævla kåt, men jeg kan ikke." Jeg ristet på hode.

"Er det fordi vi har besøk?" Sa Harry. Jeg kan ikke si hva det er.. Jeg kan ikke skille meg fra Harry!

Jeg gikk til døren og åpnet opp døren. "Fuck you all!" Sa jeg. De så overrasket på meg før jeg lukket igjen døren og låste den. Jeg gikk til Harry, dro han av genseren og slang han ned i sengen.

Han får ikke vite det Idag..

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now