Kapittel 11

135 5 0
                                    

Niall pov

Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gå over Harry, men se her! Nå er jeg gift med Sam og har sex med han hverdag! Jeg elsker Sam. Hvorfor ellers skulle jeg gifte meg med Sam?

Sam la hode sitt på brystet mitt og pustet tungt ut. "En runde til?" Prøvde jeg å si mens jeg prøvde å få tak i pusten. "Jeg er for sliten." Sa Sam. Jeg lo.

Jeg hørte en dør lukke seg igjen. Jeg så mot døren. Hope sto der. "Kødder du med meg?" Spurte jeg. "Kan du trygt si!" Sa Hope. "Send meg melding neste gang dere har sex! Da vet at jeg ikke skal komme..." Mumlet Hope. "Venter nede." Hope gikk ut.

Sam lo. "Det er ikke morsomt! Du er onkelen hennes!" Sa jeg. "Du er også onkelen hennes." Sa Sam og kysset meg på munnen.

Hope pov

Jeg satte meg ned vedsiden av Peter. "Skal aldri gå opp dit igjen... Neste gang ringer jeg Sam!" Sa jeg oppgitt.

"Hva skjedde?" Spurte Peter og la seg ned i sofaen. "Vet ikke om de var ferdig med å ha sex, eller hva det var, men de var ivartfall nakene." Sa jeg.

Peter satte seg opp. "Snu deg mot meg." Sa han og spredde benet så jeg kunne være på knær mellom der.

Jeg gjorde det. Peter smilte og dro i toppen min ned i sofaen.

Han holdte rundt meg og kysset meg på halsen. "Du vet vi ikke er hjemme i sengen, ikke sant?" Fniste jeg.

"Altså, du er bestevennen min og alt sånt, men... Jeg vet ikke..." Fniste Peter.

"Venner ja.." Mumlet Sam som satte seg ned med Niall.

"Peter og jeg er bestevenner! I 10 år! Snart 11!" Jeg gjepet til dem. "Visste ikke at bestevenner klår på hverandre." Fniste Sam.

"Faktisk... Det går ann!" Jeg himle med øyne. "Men vi to er ikke bare bestevenner." Peter kysset meg på munnen. "DÅRLIG EKSEMPEL!!" Skrek jeg. Peter fniste.

———————————————-

Tom for ideer... Kom med noen...

We Have A Secret! 3Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum