Kapittel 8

159 7 4
                                    

Noah pov

Hun sa ikke? Hva?

Jeg satte meg opp i sengen og gikk til Brooke og tørket vekk tårene hennes fra kinnet. "Tuller du, eller er det sant?" Jeg strøk armen hennes. "Det er sant..." Brooke smilte svakt. "Hva?" Stemmen min sprakk.

"Men vi brukte kondom hele tiden..." Jeg satt nesten opp på Brooke. "Ikke en gang... Husker du? Det var den dagen Mikkel voldtok meg. Vi hadde sex så mange ganger, og en gang slang du vekk kondomen og kjørte på en runde til..." Hun så meg i øyene.

"Jeg må ta meg litt drikke... Jeg tar med meg opp mat og drikke til deg... Viss jeg kjenner gravide folk, så vil de ha masse mat..." Jeg kysset Brooke på munnen og reiste meg opp og gikk til døren.

Jeg holdte på dørhåndtaket for å lukke opp døren. "Du er vell ikke sur på meg Noah?" Jeg snudde meg og smilte svakt til Brooke. "Selvfølgelig ikke! Jeg elsker deg jo! Og desuten er det min feil..." Jeg åpnet opp døren og gikk ut og ned trappen.

Jeg beit i neglene mine og så meg rundt. "Skal det bli sex på dere?" Naya smilte stort. "Kjeft Naya... Det blir det ikke..." Jeg ristet på hode. "Så hun er gravid?" Spurte Louis.

"DET ER HUN IKKE!!!" Skrek jeg og trampet til kjøkkenet.

Jeg hentet iskrem, banan, brødskiver og pålegg og fant fram en mygge og helte vann opp i den og fant to glass.

Jeg tok det og gikk ut til stua igjen. "Skal du ete alt det der?" Pappa rynket pannen. "Ja pappa... For det er ingen som er gravide her..." Jeg løp opp trappen og inn til rommet. "Så mye? Jeg skal prøve å ikke bli feit heller da!" Brooke himlet øyet.

"Du kommer til å ete alt..." Jeg la ifra meg alt og satte meg ned vedsina Brooke. "Det gjør vell jeg ikke..."

*15 minutter senere*

Brooke hadde drukket opp alt drikken og manglet en brødskive igjen. "Sa jo det... Har ikke fått noe jeg!" Jeg kysset Brooke på kinnet.

Noen banket på døren og hode til pappa stakk inn. "Kan jeg komme inn?" Han gikk inn og lukket igjen døren bak seg. "Du er jo allerede inni..." Mumlet jeg. "Jeg er sulten..." Syta Brooke etter hun tok den siste biten av brødskiva. "Men du har jo etet en hel flodhest jo!" Jeg himlet med øyet.

"Har dere spist opp allerede?" Harry satt seg ned i sengekanten. "Brooke har spist opp alt.. Jeg har ikke fått en eneste bit.. Ikke en slurk en gang!" Jeg himlet med øye. "Jeg er sulten..." Klaget Brooke igjen. "Greit! Finner mer mat! Og pappa blir med... Bare ikke klag..." Mumlet jeg og reiste meg opp og tok med meg pappa ned.

"Går det bra med henne?" Vi gikk ned trappen og jeg ignorerte han. Jeg smilte svakt til folka som satt enda i stua. "Noah!" Pappa tok på skulderen min.

"Hva?" Jeg ristet på hode. "Går det bra med Brooke?" Pappa gikk vedsina meg. "Ja. Hun er syk..." Mumlet jeg. "Og likevel hadde hun spist opp alt på 15 minutter uten å dele noe med deg?" Jeg så på meg.

"Viss du unnskylder meg, så må jeg finne mat til Brooke..." Jeg gikk til kjøkkene.

Jeg fant fram en liter bruss og godteri. "Hun skal ikke klage nå.." Mumlet jeg og gikk inn til stua. Jeg krasjet i pappa.

"Hva er det pappa?!?!?" Jeg så stygt på han. "Hvorfor så sur?"

"Brooke maser..."

"Og hvorfor tar du med godteri og brus opp denne gangen?"

"For hun har nesten etet alt i kjøleskapet..." Mumlet jeg. "Hva skjer med Brooke?" Pappa så ned på meg. "Hun er syk sa jeg!" Jeg prøvde å gå vekk, men løp i Hope og Peter. "Går det bra med Brooke?" Hope så på meg.

"Jeg er lei av at folk maser!!!" Jeg himlet med øyene. "Så fortell oss hva det er feil med henne! Hun er en del i familien nå!" Hope strøk meg på armen og jeg dyttet den vekk.

"Hun er på tykka! Okey!?!?" Jeg dyttet vekk Peter og Hope og gikk opp. "HVA?!? ER HUN GRAVID?!?" Hørte jeg pappa sa da jeg lukket igjen døren på rommet mitt.

Jeg satt meg ned i sengen vedsina Brooke og ga henne godteriet og brusen.

"Takk! Jeg elsker deg!" Brooke kysset meg på halsen og sovnet.

Jeg tok godteriet på nattborde og tok brusen ned på gulvet.

Jeg satt meg på fange til Brooke og tok av henne t-skjorten.

Jeg så ned på magen hennes og smilte. Jeg måtte stryke hånden min på magen hennes før jeg gikk av henne. Jeg tok av buksa til Brooke og heiv den på gulvet.

Jeg fant t-skjorten hun brukte i natt og holdte den framme.

Brooke liker ikke å ha på seg bh'en når hun sover, så jeg tok av bh'en hennes uten å vekke henne og slang den ned på gulvet.

Jeg tok t-skorten på henne og la henne forsiktig ned i sengen før jeg kledde av meg og la meg ned vedsina henne.

Jeg tok dyna over oss. Jeg la meg på siden og tok hånda mi på magen til Brooke.

Jeg lukket igjen øyet og strøk hånden min på magen til Brooke til jeg sovnet.

***

Jeg kjente at en hånd holdte hånden min. Jeg åpnet opp øyet og så jeg hadde hånden min enda på magen til Brooke, men genseren var over magen hennes.

"God morgen..." Brooke la hode sitt nærmere meg. "God morgen dere to..." Jeg strøk Brooke på magen med tommelen min mens hun holdte hånden min.

"Har du tatt testen?" Jeg så i øyene til Brooke. "3 ganger... Det hviste pluss hele tiden..." Hun sukket. "Vi skal overleve detta..." Jeg smilte og kysset Brooke på munnen. "Du burde vite noe..."

Før jeg fikk sagt noe kom Naya inn og jeg satte meg opp. "Hva er det?" Jeg så stygt på henne. "Er det sant?!?" Hun så forskrekket på meg. "UT!!!" Freste jeg til henne. "Slapp av... Tanta de kommer snart med Chris..." Mumlet hun og gikk ut.

"Hva skulle du si?" Brooke satte seg vedsina meg og dro ned t-skjorten.

Ingen fikk jeg ikke sagt noe for pappa og Louis kom inn. "Vi prøvde å snakke med dere i går, men da hadde dere sovnet..." Mumlet pappa. "Ut.." Jeg himlet med øyene.

Louis satt seg ned i sengekanten vedsina Brooke. "Skal jeg bli bestefar?" Louis smilte stort og så på magen til Brooke.

Brooke så stygt på meg. "Jeg skulle akkurat fortelle henne det!!" Jeg himlet med øyene. "Hvorfor sa du ikke det i går?" Brooke tok hånden min. "Du sovnet... Og det er pappa og Hope sin skyld, for de maste..." Mumlet jeg.

Brooke kysset meg hardt på nakken. "Men jeg elsker deg uansett...

------------------------------------

Se på hobbitten! Snx!

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now