Kapittel 20

97 8 5
                                    

Louis pov

Det har godt 2 uker og vi eller politiet har Funnet henne. Alt er min feil!

"Det er din feil!!" Sa Harry sint. "Hva?!" Jeg så overrasket på Harry. "Beklager..." Mumlet Harry. Benjamin heva bryna til meg. Jeg ignorerte han.

"Hei. Det går bra Harry." Sa jeg. "Hvordan kunne hun gjøre dette?!?!" Harry begynte å gråte. Jeg reiste meg opp fra sofaen og ga Harry kos.

"Vi SKAL finne henne, okay? Gutta og Noah leter etter henne. Til og med Peter og Brooke. Hun kommer tilbake.."

***

"Hope?! Hope?! Jeg beklager!!" Jeg hørte en gutte stemme og Jente. Jeg gikk rundt hjørnet og så en gutt prøvde å knulle... Dattera mi!!

"HEI!!" Jeg løp dit og dro vekk mannen. Hope gråt. Mannen slo til meg og jeg Slo til han igjen. "Gå vekk fra henne!!" Sa jeg sint og dyttet han vekk. "Herregud!" Sa han og stakk.

Hope kom løpene til meg og ga meg kos mens hun gråt. "Jeg beklager pappa. Jeg skulle ikke stikket av..." Gråt Hope. "Hei, det er jeg som skal si unnskyld... Han skulle ikke ha kommet og kysset meg..." Sa jeg.

***

Hope holdte rundt meg og jeg rundt henne og vi gikk inn i huset. "Ring politiet!!" Ropte jeg forskrekket mens Hope og jeg tok av skoa. "HVORFOR?!?!?!" Ropte Harry.

Hope og jeg kom inn i stuen. Benjamin så sjokkert på oss. Harry så på oss og smilte. Han kom løpene til oss og gråt. Han tok vekk Hope fra meg og klemte henne veldig hardt.


We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now