Kapittel 28 - Sannheten Del 1

75 4 1
                                    

Hope POV

Jeg fikk beskjed om jeg burde prøve å fortelle det til familien min. Idag, uheldigivis, skulle hele familien være samlet. Tilogmed gutta og damene dems og selvfølgelig broren til Liam....

Jeg gikk inn i stua med Louis. Alle var der allerede. "Jeg vil gjerne si noe..." Hvisket jeg til Louis. "Nå eller ved middagsbordet?" Spurte han. "Helst nå, så jeg ikke angrer på det..." Jeg fikla med fingrene mine..

"Hei folkens! Hope har noe å si til oss." Louis satte seg ned vedsiden av Harry. Benjamin så på Louis på en sexy måte. Det likte jeg ikke...

"Jeg har holdt på en hemmelighet for lenge.. Dette er en liten grunn hvorfor jeg er deprimert." Begynte jeg. "Idag så snakka jeg med psykolog og fortalte henne dette. Hun sa at jeg burde prøve å si dette til dere, som er mine nærmeste. Unntatt Benjamin, han liker jeg ikke." Jeg så alvorlig på Benjamin.

Han så fort på meg, siden han drev å så på Louis. "Meg?" Benjamin pekte på seg selv. "Ja, deg." Sa jeg irritert. "Hva har jeg gjort?" Spurte han. "Åh du vet hva du har gjort!" Sa jeg spydig. Han nikket i enighet.

"Jeg kranglet med pappa." Jeg pekte mot Louis. "Det endte med at jeg så Benjamin kysset Louis den natta jeg rømte..." Begynte jeg. "Kyssa?!" Harry så på Benjamin. "UANSETT!! Jeg dro til en kompis..." Mer fikk ikke jeg sagt før det ringte på døren.

Noah gikk til døren for å åpne opp. "Ehm... Hope! Det er til deg!" Noah kom til stua igjen. Jeg gikk til gangen.
Jeg kunne ikke tro hvem som sto der!!!!!

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now