Kapittel 15

120 4 4
                                    

Louis pov

Jeg satt i sofaen med Harry, Noah og Hope. Det ringte på døren. Noah og Hope så på hverandre lurt. "Nei!!!" Ropte jeg og løp til døren med Noah og Hope etter meg. "Det var noe nytt." Lo Harry da jeg åpnet opp døren.

Jeg så på en ganske kjekk ung gutt. Han smilte. "Hei Tommo." Sa han. Det var Kristoffer! Vi var klassekamerater før jeg ble berømt. "Kris!" Jeg lo. "Ikke en eks kjæreste?" Spurte Hope opp gitt. Jeg så mot Hope. "Gå." Jeg pekte mot stuen. Hope og Noah lo og gikk til stuen.

"Ungene dine?" Spurte Kristofer. Jeg nikket og lo. "Dama de må være heldig."

Før jeg fikk svare kom Brooke inn døren. "Louis?" Spurte jeg. Jeg så på henne. "Jeg var hos legen..." Hun strøk på armen sin. "Kan du ikke snakke med Noah?" Spurte jeg. Brooke ristet på hode. "Kan det vente?" Spurte jeg. "Det er barnet." Sa hun fort. "Jeg er litt opptatt." Jeg hintet mot Kris. "Ja, men han må ha underskrift av foreldrene mine." Sa hun stresset. "Viss jeg sier det til Noah, kommer han til å gå dit og man vet aldri hva som med han i nærheten av de.."

"Jeg hørte Brooke!!" Noah kom løpende. "Åssen gikk det?" Spurte Noah. "Får snart vite om det blir jente eller gutt.. Jeg er trøtt.." Mumlet Noah. "Gå å sov da." Sa Noah da de gikk til stuen.

Kris pekte mot stuen. "Hun ble kastet ut av huset Pga broren kom til fengsel av å ligge med søstera. Ble til voldtekt. Hun er sammen med han gutten som var her og de venter barn, så hun bor her." Sa jeg enkelt og greit. Han nikket,

"Hva gjør du her?" Spurte jeg. "Fant adressen din på nettet." Sa Kris. "Kom inn." Jeg flyttet meg for Kris. Han gikk inn og jeg lukket igjen døren. Vi gikk til stuen.

"Hvem var det, kjære?" Harry stirret på TVen. "Jeg er ikke jente..." Mumlet jeg. "Han kaller meg det hele tiden.." Hvisket jeg til Kris. Han nikket. Kris så på fingeren Min. "Er du gift?" Spurte Kris. Harry så rett på meg. "Du har besøk." Sa Harry overrasket på meg. "Kris, dette er Harry. Harry, Kris." Sa jeg. De nikket til hverandre. "Så blir du med på fest i kveld med Patrick og Martin." Spurte Kris meg. "Har du kontakt med dem enda?!" Spurte jeg glad. "Hei, dere var mine tre bestevenner! Jeg kommer alltid tilbake." Lo Kris. Jeg smilte. "Selvfølgelig!" Lo jeg. Døren smelte seg igjen. Niall kom løpende med Sam etter.

"Dere er som to unger." Lo Harry. "Det er sånn å være gift. Det må jo du vite. Hver gang jeg kommer, er dere nesten hele tiden i sengen og knuller." Lo Niall. Sam gikk til Noah og holdte han for øret. "Shh.. Det er barn til stedet." Sa Sam. "Dama mi er gravid! Jeg vet alt dette!" Freste Noah. Sam lo og satte seg ned i sofaen vedsiden av Hope.

"Blir Noah homse også?" Spurte Hope. "Hvorfor skal jeg det?" Spurte Noah. "Fedrene våres er homser, onkelene våres, så og si.. Ja, mange.." Sa Hope. "Hei! Jeg har en pappa! Det er du som har to!" Sa Noah. "Det er du som har begynt å si pappa til pappa." Sa Hope. "Det ga ikke mening." Sa Noah.

"Du gir ikke mening." Sa Hope. "Unger!" Sa jeg irritert. "Hvem er egentlig vennen din der?" Spurte Harry. "En gammel kompis." Sa jeg. "Vi fant på masse rart! Louis var helt håpløs før han ble kjent. Med en gang han så en jente så kom de rett til sengs! Han har sikkert ei super deilig dame som han er tydeligvis gift med! Har seg sikkert hver dag!" Lo Kris. Alle så på meg. Harry heva bryna og jeg så han ville si noe, men jeg så Lea, Naya og Chris kom forbi meg. "Ja.." Jeg tok tak i Naya og tok hun inntil meg. Harry heva bryna mer. "Damn!" Sa Kris. "Fu må ha virkelig koset deg i sengen med henne." Sa Kris.

"Hva?" Lo Naya. "Jeg har ligget med sønnen, men IKKE han! Louis er homse." Lo Naya og satte seg ned på ene stolen. "Trodde du sa du hadde kone?" Kris så rart på meg. "Nei, det var DU som sa jeg hadde en kone." Sa jeg. "Så hvem er du gift med da?" Spurte Kris. Harry reiste seg opp og gikk til meg og ga meg en kos og nuss på kinnet fra siden av meg. "Meg." Sa han. "Og ja, vi har så mye sex så du aner ikke en gang!" Sa Harry.

Jeg tråkket på beinet til Harry og sol vanlig, brydde han seg ikke. "Det gjør ikke noe. Vi vet det..." Mumlet Hope. "Såe festen..?" Jeg klødde meg i bakhode og så på Kris. "Ja..." Sa Kris.

Jeg så på Harry. "Hater deg." Jeg heva bryna. "Elsker deg å." Harry kysset meg på nesen før han løp til do. "Trodde han var sur på deg." Lo Niall. "Alt blir okay etter sex." Lo Noah. Jeg hev ene puta fra sofaen på Noah og han lo.

***

Vi hadde drukket veldig mye og vi fester enda. Jeg satt og små pratet med Martin mens jeg så en gutt kom i mot oss. "Hei kjekken. Vil du danse?!" Ropte han over musikken. Jeg pekte mot Martin så mot meg. Han pekte på meg. "Selvfølgelig." Lo jeg og reiste meg opp. Vi gikk til danse gulvet og danset. "Du er drit kjekk! Hva heter du?!" Ropte han mens vi danset. "Louis! Hva med deg?!" Spurte jeg nysgjerrig. "Benjamin! Bare kald meg Ben!" Ropte han. Jeg nikket.

Etter 5 minutter dansing, så Benjamin seg rundt. Han dro meg inn til en rom. Det var i gutte doen.

Han begynte å kysse meg på munnen. Jeg trakk meg unna og så på han. "Hva er det?" Spurte han. "Vi kan ikke gjøre det." Sa jeg. "Jeg skjønner hva du mener." Benjamin dro meg inn til ene doen og slang meg inntil veggen og begynte å kysse meg. Han tok av meg buksa og bokseren mens han klinte med meg.

Han gikk ned på huk og begynte å suge meg. Jeg stønnet mens jeg tok tak i håret hans.

Noen min senere

'Hva faen driver jeg med?' Tenkte jeg. Jeg dyttet Benjamin vekk fra meg og tok på meg buksa fort og løp ut mot Guttene. "Vi drar!" Sa jeg bestemt. "Hva skjedde?"

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now