Part 6 : Welcome To The New, Sexy My Partner!

497 19 22
                                    

Başımda bir kaç kişinin beklediğini, seslerini duyduktan sonra anladım.Olanlar yavaş yavaş netleşmeye başlamıştı.Sanırım yanımda hissettiğim kişiler kavga etmeye başlamıştılar.Karşısındakine bağıran Justin'di. Justin'in karşısındaki kişiyi sesinden tanımaya çalıştım ama çıkaramadım kim olduğunu. Gözlerimi açmaya çalışıyordum fakat bedenimi o kadar halsiz hissediyordum ki bunu başaramadım.Bu yüzden birbirlerine bağırmalarına kulak kesildim.

Justin karşısındakine :

-Seni aptal! Nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorsun? Onu nasıl bir yiyecek sanarsın? Kafanı uçurmadığım için ayaklarımı öpmelisin!? Peki bunu Zayn öğrense sana ne yapar biliyor musun? Hayal dünyanın yanından bile geçmez yaptıkları.

Tanımadığım ses sözü alarak:

-Özür dilerim tamam mı? Senin bana birşey yapabileceğini zannetmiyorum Justin.Tamam arkadaşımsın. Ama bu beni kontrol edebileceğin anlamına gelmiyor.

Justin konuşmaya devam ederek :

-Peki o zaman Zayn'e açıklamayı sen yaparsın dedi ve kapı sesi olarak tahmin ettiğim bir ses duydum.

Gözlerimi açmaya çalıştım, tek gözümü açabilmiştim ne büyük başarı ama. Ağzımın kuruduğunu hissediyordum. Ağzımdan sadece tek bir kelime döküldü; Su. Hemen yanı başımda elinde bir bardak su olan kumral yarı çıplak bir çocuk belirdi. Doğrulmama yardım etti ve :

-İyi misin? diyerek gözlerime baktı.

Konuşmaya çalışarak:

- Sanırım diyerek enseme dokundum.Ve bir yudum aldım. Enseme pansuman yapıldığını fark ettim. Ve konuşmaya devam ettim:

-Su için teşekkürler ama tanışıyor muyuz? diyerek hala Zayn'lerin evinde olduğumu fark ettim. Hastaneye bile tenezzül etmemişler diyeceğim ama boynumdaki ısırığın nasıl bir açıklaması olur ki? 

-Şey, seni buraya getirilen yiyeceklerden biri zannettim diyebiliriz. Bu arada ben Joshua, Joshua Malik.

-Yani sen Zayn'in kardeşisin? 

- Çok zekisin ismini bilmediğim kız diyerek güldü. Sözü alarak:

-Aslında ismim Margaret, Margaret Beth Svetlana diyerek ayağa kalktım. Söze devam etti:

-İyileştiğine göre istersen birkaç macera yaşayabiliriz?

Olanları düşündüm. Artık hiçbirşeyden korkmadığıma göre neden olmasın. Konuşmaya devam ederek :

- Aklında ne var ? diyerek güldüm.

-İnsanlara istediğim bir çok şeyi yaptırabiliyorum ama bu fazla sıkıcı. Plan şu banka soymaya ne dersin? Bizi yakalayamayacaklarına göre sorun çıkmaz.

-Seni yakalayamayacaklarını kastettin sanırım, unutma ki sadece sen vampirsin.

diyerek önüme gelen saçımı arkaya attım.

-İzle ve gör diyerek beni kucağına aldı. Hızla koltuğun üstünden gömleğini alıp dışarı çıktık. Birkaç saniye geçti veya geçmedi bankanın önündeydik. Beni kucağından indirdi, gömleğini giymeye çalışırken konuşmaya başladım:

-Şimdi ne yapacağız mükemmel planın öylece içeriye girmek mi Joshua ? Birileri benden de zeki.

-Tam olarak sayılmaz plan şu; içeri girip bütün svetlana seksiliğini kullanıp büyük kasanın anahtarının hangisi olduğunu öğreneceksin gerisini bana bırak diyip göz kırptı.

-Tamamdır diyerek bankanın içine girdim. Anahtarlar önünde nöbet bekliyen görevlinin dudaklarına yapıştım. Şaşırdığı bir gerçekti dudaklarını çekerken konuşmaya başladı:

-Sen de kimsin? dedi şaşırtmış bir vaziyette.

-Seni çekici bulan biriyim. Merak ediyordum da senin gibi güçlü bir görevlinin hangi büyük anahtarı rahatlıkla koruyabildiğini? diyerek gömleğimin düğmelerinin yavaş yavaş açmaya başladım. Görevlinin beni izlediğini biliyordum ne salak ama! Konuşmaya çalışarak:

-Şuradaki. Ama sana söylediğimi kimseye söyleme işimden olmak istemiyorum.

-Teşekkürler diyerek elimi şıklattım ve hemen yanımda Joshua belirdi.Kulağına fısıldayarak:

-Adamla işim bitti, kaldır onu burdan dedim ve adama yöneldi ben de anahtara yöneldim kimsenin olmadığından emin olup büyük kasaya doğru ilerledim. Kilidini açtım ve karşımdaki manzara hayal ettiğimden bile fazlaydı. Küçük bir ıslıkla Joshua yanımdaydı. Ağzının kenarındaki kan izini hırkamla temizledim ve:

-İş sırasında yemek ha? Sıradaki planın ne koca adam ?

Elinde ki çantayı göstererek:

-Doldur sonuna kadar dedi ve doldurmaya başladım, o da biri var mı diye etrafı gözetlemeye başladı. İşim bittiğinde:

-Gidelim dedim ve beni kucağına alıp son sürat koşmaya başladı.Durduğumuz yer kocaman bir alışveriş merkezinin önüydü ne olduğunu anlamaya çalıştım ama buna mantıklı bir açıklama bulamadım yüzümdeki ifadeyi görmüş olacak ki Joshua:

-Biz vampirlerin dünyasında çoğu zaman hatta her zaman partiler ve balolar olur. Buna alışmaya başlasan iyi olur. Bugün iyi grup olduğumuzu söylemeden geçemeyeceğim, Seksi Svetlana'yı oldukça iyi ortaya çıkardın. Bu akşam ki balonun teması maskeli balo. Duyduğuma göre Zayn'le aranda birkaç sorun varmış? Belki onu kıskandırmak istersin. Kendine çoktan bir partner bulmuş. Senin baloya katılmaman epey üzücü olur değil mi? 

-Aslında haklı olabilirsin diyerek gülümsedim. Zayn kendine bir partner bulduysa bende buldum. Devam ettim:

-Saat kaçta almaya gelirsin beni?

-07.15'te biliyorsun ki çok dakik biriyimdir. Ha bu arada, hoşgeldin yeni, seksi partnerim!

Selaaam :D Öncellikle yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim, gerçekten. Hikayem hakkında fikirleriniz olursa bana mesaj atabilirsiniz :D Oy vermeyi unutmayalım :D Onun  dışında okullar açılması sebebiyle erken yayınladım :D Hepinize mutlu, güzel bir sene diliyorum. Bugüne kadar bu hikayeyi desteklediğiniz için Margaret'ı desteklediğiniz için herşey için teşekkürler <3 Bu arada yeni oyuncumuz merhaba diyelim Josua Malik! Diğer adıyla Francisco Lachowski :D  Lise 1'e başladığım için bana şans dilemeyi unutmayın :D 

GİF AÇIKLAMALARI :

-Yandaki Margaret'ın uyandığı sahnede ki Joshua :D

-Yorumlarda ki birinci gif Margaret'ın görevliyi ayartmaya çalıştığı sahnelerden biri :D

-İkinci gif ise anahtarı aldığı sahne :D

 Bu arada Margaret'ın baloda giyeceği kıyafet oylamayla seçilecektir :D Seçenekleri belirleyebilmem için bana resim göndermeyi unutmayın :D

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Sep 13, 2013 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Bloody Love (Kısa Süreliğine Askıya Alındı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang