Part 3 : The First Part Vampires

417 23 0
                                    

Ve sendeledim. Ayağımı burkmuş olmalıydım ki evet kesinlikle burktum! Çok acıyordu. Bu  da  haliyle beni yavaşlatıyordu.Yılmayacaktım canım pahasına da olsa koşacaktım diye geçiriyordum içimden. Ben düşüncelerle o kadar çok vakit kaybederken Harry ve Liam bana çoktan yetişmişlerdi.Liam beni sırtına aldı. Kendimi kaçırılmış hissediyordum. İkisinin de birbirine bakıp gülmesi çok sinir bozucuydu.Birden aklıma Justin'in bana çok önceden verdiği göz yaşartıcı spreyinin südyenimin içine koyduğum aklıma geldi. Sakince boşta olan elimi spreyin olduğu yere yönelttim ve Bingo! Oradaydı.Bana kıs kıs gülen Harry'nin suratına püskürttüm içimden suratına karşı "Bunu hakettin dostum" demek geliyordu ama güvenliğim için çenemi kapalı tutmalıydım değil mi? Liam ne olduğunu  anlamak için beni yere indirdiğinde onunda suratına püskürttüm ve hızla koşmaya başladım.Ayağım az önceki durumundan daha iyiydi bu da beni avantajlı yapıyordu. Sonunda okul görünmeye başladı. Daha önce okulu görünce sevineceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi.Sınıfa doğru koşmaya başladım.Herkes şapşal şapşal bana bakıyordu. Tabii  arkanızda sizin de kaslı çocuklar koşsa bende görürdüm hepinizi diye bağırmak geldi içimden.Sınıfa geldiğimde derin bir oh çektim. Hemen sırama oturdum.Korkmuyordum aslında korkuyor da olabilirdim herneyse işte.Sonunda beklenen kişi geldi! Bayan Warner.Bu kadının muşmula suratını görünce içimi huzur kapladı.Artık bana bir şey yapamazlar diye kendi kendime seviniyordum.Derken sıramın yanında olan camda Harry beliriverdi. Gözlerimi açıp kapadım fakat yine ordaydı. Nasıl bu kadar hızlı olabiliyordu? Gerçekten kafam almıyordu.Ukalaca bir göz kırptı. Aklımdan "ukala şey"   diye geçirdim. 

-Seni duydum ayrıca Hey ben belanın tam kendisiyim!? Benden kaçamazsın şeklinde ağzını oynattı sinir bozucu bir gülümsemeyle.Kendimi aptal gibi hissediyordum.Nasıl olur da beni duyar?Telefonumun titremesiyle düşüncelerden sıyrıldım.Mesaj da aynen şöyle yazıyordu:

Yarın okulun arkasında ki ara sokağa gel. Justin'e zarar gelmesini istemeyiz değil mi? :)

6 Ağustos 2012  12:15

Kimden: Zayn Malik

Onların ne yapabileceğini kısmen tahmin edebiliyordum.Onların dediğini yapmalıydım.Harry'e şöyle bir göz ucuyla baktım. Durumu farketmiş olmalıydı ki yine o sinir bozucu tavrını takındı.Bayan Warner'ın bağırmasıyla önüme döndüm.Söze başladı:

-Bayan Svetlana, ders arasında düşündüm ve okul dışında ki cezanı kaldırıp sana bir kitap ödevi vermeyi düşündüm.İşte kitabın. Diyerek bana "Lanetler" adlı bir kitap verdi.Ve devam etti:

-Yarına kadar okuyup çalışıyorsun ve gelip sınıfta arkadaşlarına sunum yapıyorsun.

Ah Tanrım! Bir bu eksikti.Birden aklıma mesaj geldi.Ne yapmalıydım? Justin'e zarar gelmesine izin mi vermeli yoksa kendi canımımı kurtarmalı? Ders saati bitmişti. Hemen çantamı toparlayıp tuvalete gittim. Soğuk suyu yüzüme çarpmak gerçekten iyi geldi.Düşünceli bir biçimde ilerliyordum. Justin evde olmayınca gerçekten evin bir özelliği kalmıyordu.Kapıya doğru yöneldim.Anahtarı deliğe sokup çevirdim. Kapı açılmıştı. Odama çıkıp güzel ve yumuşak yatağıma serildim.Yatağımın yanında duran çantaya iliştim. "Lanetler" adlı kitabı okumaya başladım. İlk bölüm: Vampirler

"Vampir kültürü Babil’den kalan örneklere dayanır ve yüzyıllar boyunca değişimini inceleyen kapsamlı folklorik tarihsel araştırmalara konu teşkil eder. Vampir varlığına inanan bilim adamları vampirlerin kendilerince belirlenen özelliklerini şöyle özetlemişlerdir ; Acıyı en az düzeyde hissederler, vücutlarında özelliklede yüzlerinde çürüğe dayalı hafif çukurluklar ve izler bulunur, göz renkleri sürekli değişim içindedir.Beklenmedik zamanda, fark edemeyeceğiniz kadar hızlı ve bir o kadarda güçlü tepkiler verebilirler. Ten ısıları sürekli değişiklik içindedir. Gün ışığından etkilenmez.Fakat yeni vampirler ilk başlarda gün ışığını sevmezler.Düşünce okuyabilirler bu nedenle onlara karşı koymak imkânsız gibidir. Zekalarını ve güçlerini asla bir kitlenin anlayıcağı bir şekilde dışarıya vurmazlar. Bahsedildiği gibi köpek dişleri ilgi çekici büyüklükte değildir."

Bir dakika bir dakika bu inanılmaz. Gerçek olabilir miydi bu? Belanın tam kendisine bulaştım, tanrım!?  Şaka yapıyor olmalısınız kamera nerede, nereye el sallayayım?

Evet yeni bölüm yayınlandığı için aşırı heyecanlıyım :D Bu arada kenardaki gif Margaret'in olayı çözdüğünde ki yüz ifadesi :D Herneyse yorumlarınızı bekliyorum :D

Bloody Love (Kısa Süreliğine Askıya Alındı)Where stories live. Discover now