Kapitel 21

59 3 0
                                    

*Nora's perspektiv*

I dörröppningen så står det en kille och jag känner igen honom. Han har mörkt hår och är ganska smal och lång. Jag vet inte riktigt vart jag har sätt honom men jag känner igen honom så mycket. Han kommer in i rummet och ljuset lyser upp hans ansikte. Det är Jonathan. Vafan gör han här och hur fick han tag på mig. Han ställer sig framför mig.
"Hur fan fick du tag på mig? Frågar jag argt
"Sökte upp din mobil, och hittade vart du var, säger han. Efter en stund så står en annan kille i dörröppningen och det är Viktor.
"Vafan ska du göra med mitt blod? Frågar jag
"För det första ska vi bli vampyrer och sen blir det en armé, säger Viktor. Jonathan tittar i hinken och ser att den är full och tar bort slangarna och tar bort hinken. Jag är svag och känner verkligen som att jag ska dö.
*Jace's perspektiv*
Jag springer direkt till Alec när jag märker att Nora är borta.
"Nora är borta! Skriker Jace
"Lung Jace, säger Alec och försöker lugna Jace
"Neej, jag tänker inte hon är borta, säger Jace
"Okej, jag ska hjälpa dig. Alec går och hämtar Izzy och säger att vi måste hitta Nora. Hon suckar och går med iallafall. Jag hämtar mina svärd och försöker söka upp Nora's telefon men hon har inte telefonen med sig. Fast varför skulle hon ta med sig telefonen när hon blir tagen av någon. Jag vet inte vart jag ska leta efter henne så jag får försöka hitta henne. Dem ända Nora känner just nu är två killar och jag vet inte vart dem bor. Jag får helt enkelt hitta Nora på ett annat sätt.
*Nora's perspektiv*
Killarna har gått iväg och jag känner mig så svag. Jag försöker få bort dem svarta remmarna. Jag sliter allt jag kan och tillsist får jag bort dem. Jag sätter mig upp och sen ställer jag mig upp men blir direkt yr. Jag sätter mig igen och sitter där en stund. Sedan ställer jag mig upp och går mot dörren och öppnar den försiktigt. Jag tittar ut och ingen står där så jag går ut, när jag inte ser någon så springer jag allt jag kan. Jag springer så snabbt jag kan och springer till en skog. Mitt ute i skogen så sätter jag mig vid ett träd som att jag inte vet vart jag ska och inte har någon energi. Jag letar i fickan men hittar inte min telefon jag blir arg, ledsen och rädd. Jag är helt ensam i skogen och snart blir det mörkt. Jag ser solnedgången från avstånd och vet att det kommer bli mörkt när som helst. Jag knäcker pinnar från träden och tar lite granris. Jag bygger en liten koja där jag kan sova. Jag lägger mig där inne och försöker lyssna efter djur men jag hör inget djur. Jag blir mer och mer utsvulten och behöver verkligen blod när som helst. Jag hör hur några går i skogen men jag vet inte vilka det är. Jag hör en röst och jag känner igen den, det Jace. Jag går ut från kojan och ser Jace längre ifrån. Jag springer fram till honom och kramar honom och jag känner bara lukten av blod. Jag släpper och försöker verkligen motstå frestelsen av blodet. Jag tittar på hans hals och ser hur det dunkar och jag vill bara bita honom. Jace avbryter mina tankar.
"Mår du bra? Frågar han
"Aa, säger jag och nickar. Jag tar Jace's hand och vi börja gå mot institutet. Det är mörkt men det blir bara mer och mer mörkt för mig.

Jag vaknar och ser att Jace sitter i sin fåtölj i ett hörn. Jag tittar på han och tänker bara på hans blod ådra som dunkar i hans hals. Jag försöker tänka på något annat. Jace öppnar garderoben och tar en påse blod. Han kastar den till mig men innan den når sängen så är jag redan framme vid hans hals och jag biter honom.

The MortalsWhere stories live. Discover now