Kapitel 11

87 4 0
                                    

*Nora's perspektiv*

Jag blir helt stel och vill inte tro på vad Isaac säger. Men jag känner inga känslor så jag vet inte hur jag ska reagera. Jag tittar på Isaac och han bara nickar och sen går han. Jag visste att det är fest längre bort på gatan. Jag går upp på mitt rum och sätter på mig en kort marinblå klänning och jag tar också med ett par svarta klackskor.
Jag går mot huset där jag hör all musik som dunkar i väggarna. Jag öppnar dörren och går in. Jag ser massor av människor som hoppar och skriker, jag känner lukten av blod och hör hur alla hjärtan dunkar. Jag ställer mig i mitten av en klunga och bara andas in lukten av blod. En kille står framför mig och jag tittar in i hans ögon och hypnoserar honom. Han följer efter mig och vi går in på toaletten. Jag lutar huvudet mot hans nacke och tömmer han på blod. Jag hypnoserar en efter en och tömmer dem på blod. Alla kroppar ligger kvar i badrummet och jag låser in dem.

*Jace's perspektiv*

Jag sitter hemma och vill bara ringa Nora. Jag tar upp telefonen och letar efter Nora i kontakterna. Det är fyra signaler innan hon svarar. Det tar en stund innan hon säger något och då hör jag bara jätte mycket musik.
"Hej, säger jag
"Hej, svikare, säger hon. Jag fattar inte riktigt vad hon menar med svikare, jag har inte gjort något.
"Vadå svikare? Frågar jag
"Fick höra saker från min bror idag, säger Nora
"Men vad är det med dig, och vad fan är du någonstans? Frågar jag
"Där du inte är, säger hon och lägger på. Efter en stund plingar min telefon och det är ett mess från Nora. Det står att hon kommer döda mig när jag minst anar det. Jag fattar inte riktigt vad hon menar och vad hon vill, men tydligen vill hon döda mig. Jag orkar inte bry mig så jag går och lägger mig.

Jag vaknar av att någon ringer mig. Jag tittar på displayen och ser att det är Nora. Jag vill inte svara först men jag hör det ändå. "Vi möts vid parken klockan åtta, säger hon och lägger . Jag lägger telefonen på sängen och tänker på varför hon vill träffa mig. Hon är ju så arg på mig och varför vill hon träffa mig.
Jag går ner och tittar runt så att ingen ser, jag öppnar en speciell lucka där det finns massor av svärd. Jag tar två svärd och börjar gå mot dörren. Jag tittar runt igen och går ut. Jag börjar gå mot parken och tittar runt mig hela tiden så att ingen följer efter mig. Jag står i mitten av parken och väntar på Nora. Efter en stund ser jag Nora i helt svarta kläder. Hon går långsamt och jag ser att hon har blod runt munnen. Hon står framför mig och bara tittar på mig.
"Så du kom hit iallafall, säger hon tyst. Jag bara nickar och vill inte prata med henne just nu. Jag ser hur hon spänner sig i hela kroppen, hennes ögon ändras och hon får huggtänder. Jag är beredd med svärdet men har inte tagit fram det än. Hon går långsamt i mot mig och helt plötsligt attackerar hon mig. Jag tar fram svärdet snabbt. Jag får tag i henne och hamnar bakom henne med svärdet mot hennes hals och min andra hand runt hennes nacke.

The MortalsWhere stories live. Discover now