9. Kapitola

1.1K 35 4
                                    

Když jsem se probudila, bylo už skoro ráno. Nick ale byl pryč. Byla mi celkem zima, na sedačce vedle mě ležela mikina. Vzala jsem si ji a přehodila přes sebe jako deku. Ucítila jsem jeho nádhernou vůni. O bože :3 (:DD) Nick se po chvilce objevil.

"Konečně ses vzbudila... Pojď, šéf přijede dneska večer" řekl nabručeně. Na mafiána se ale chová docela dobře. Vystoupila jsem z vrtulníku.

Vrtulník stál na jakési střeše u velikého odlehlého sídla. Sluníčko vycházelo... Jo, počasí bylo krásné. Bylo mi jasný, jak si na tohle vydělali. Drogy...

"Hej, pojď sem" křikl na mě Nick. Otočila jsem se a vítr mi trošku cuchal vlasy... Nickovi taky... Ježiš ten je taak sexy :3 'Nemysli na to Fey' napomínám se. 'Nemysli na to, on tě unesl'

Přešla jsem k němu a ucítila jeho nádhernou vůni.
"Otoč se zády" přikázal mi. Otočila jsem se. Jakýmsi proužkem látky, řemenem či co to je, mi zavázal oči, takže jsem viděla naprostý hovno.

"Proč?" zeptala jsem se.

Ucítila jsem jeho rty na těch mých. "Nesmím ti nechat otevřené oči, mohla bys zdrhnout" zašeptal mi do ucha "což by byla škoda, jsi tak zatraceně sexy." Jemně mě políbil na tvář.

Chytl mě za ruku a kamsi jsme šli. Po chvilce jsem uslyšela skřípot dveří a potom jsme vešli kamsi dovnitř. Byla tu tma. Přes tu látku jsem byla schopná vnímat jen světlo.

Prošli jsme pár dveřmi... Trošku jsem měla dojem, že mě tu vodí dokola.

"Sedej" řekl Nick a sundal mi látku z očí. Byla jsem uprostřed luxusního obýváku. Sedla jsem si na gauč a zpozorovala jsem, že tu nejsem sama. Jakýsi muži seděli okolo kulatého stolku, na kterém mastili karty.

"To je ona?" zeptal se jeden z nich. Měl vypracovanou postavu, vlasy kaštanově hnědé a stejně tak hnědé oči. "Kdes ji sehnal?"

"Jsem neříkal Adriane?" usmál se Nick. "Josh ji vyměnil za svojí svobodu"

"Tak krásnou-" zarazil se další, tentokrát blonďák s modrýma očima v půli věty.

"Uvědomuješ si, že ho jednou šéf stejně dostane?" zeptal se muž jménem Adrian. "Kurva, uvědomuješ si to? Že ho nikdy nenechá bejt?"

"Neřvi po mě" okřikl ho Nick "Vím to, ale on si to neuvědomuje"

Chvíle mlčení. Oni po sobě házeli nasrané pohledy.

Josh, tak se jmenuje můj otec. Ten kripl, co vyměnil mě za svojí svobodu, která se mu stejně nikdy nedostane.

"Jdem" vyštěkl na mě Nick, já vstala a šla za ním. Prošli jsme o patro níž. Zahlédla jsem koupelnu a zůstala jsem stát úžasem. Mega velká vana, vířivka-

"Pojď Fey" řekl Nick.

Odtrhla jsem oči o té podívané. Šli jsme dál vyšli jedno schodiště, další sešli.

"Co je ti Fey?" zeptal se Nick, už klidněji.

"Kurva nic mi není" vyštěkla jsem. Na tváři mi přistála jeho pěst. "Na mě si hubu neotvírej, jasný?"

Nejistě jsem přikývla, on šel dál a já za ním.

"Tak hele" zastavil se "Tady máš svůj pokoj. Nic extra, ale taky jsi sem nejela do luxusního hotelu na dovolenou. Tahle část domu je uzamčená, do obýváku, kde jsme byli předtím se dostaneš. Opovaž se jít sama někam daleko od tvého pokoje. Teď tě tu musím zamknout, než přijede šéf, ten rozhodne co dál s tebou. Holka, měla jsi mi utéct, dokud byl čas..."

Přikývla jsem. Vešla jsem dovnitř. Ohromil mě ten luxus. Nebyl největší, mafiáni určitě mají větší, ale nevadí. Byla tu i koupelna.

"Měj se kočko, vrátím se" usmál se Nick, já ho objala, on zavřel dveře a zamknul.

Pocítila jsem zvědavost si to tu prohlédnout. Vešla jsem do koupelny. Oproti tomu luxusu, co tam měli oni. Dobře, můžu být ráda, že ještě žiju.

Žádná vířivka ani nic podobného. Jen sprcha, wc, umyvadlo, skříňky a zrcadlo. Mnohem luxusnější, než jsem kdy viděla.

Byly tu dvě postele, každá pro jednoho, takže tu asi nebudu sama... Nebo na té druhé bude spát Nick? To je naivní představa, on tu pracuje. Musí tedy mít větší luxus než je tohle.

Z jedné ze skříněk jsem našla pár ručníků, vzala jsem si dva a našla fén. Ten se ještě bude hodit. Našla jsem si i nějaké oblečení. Černé tílko bez potisku a jelikož mi nebylo moc teplo, tak roztrhané džíny. K tomu ještě černé, krajkované spodní prádlo a šla jsem se mýt. Vlasy jsem si rozčesala, svlékla se a vstoupila do sprchy. Nechala jsem na sebe padat kapky teplé vody, dala jsem si ovocný 2v1 na ruku a pomalu vtírala do vlasů...

O nějakou hodinku později jsem vylezla ze sprchy. Oblékla jsem se, trochu nalíčila, upravila, vysušila si vlasy a sedla jsem si na postel.

Nečekala jsem ani nějak dlouho, když se ozval zámek a do místnosti vrazil Nick.

"Fey, pojď se mnou, šéf dorazil..."

Vyšla jsem plna strachu a očekávání za ním. Najednou se otočil, chytl mě za ramena a řekl: "Fey, chci abys mi slíbila, že nebudeš na něj držkovat, jsi příliš krásná na to, abys byla pod zemí. Dávej na sebe pozor. Slibuješ?"
Díval se mi do očí a vyčkával na odpověď.

Omlouvám se, že dlouho nic nebylo. Nebyl moc čas na psaní... :)

Náhoda? Nemyslím si...✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon