Popcorn^^

313 22 3
                                    

Cherry p.o.v.

Ik deed mijn ogen open en hield even mijn hand voor mijn gezicht omdat het zonlicht scheen in mijn ogen, ik keek om me heen en herkende de kamer niet, waar was ik?

er werd op de deur geklopt 'Binnen.' Kon ik er met een schelle stem uitbrengen, de deur werd open gedaan en Kate kwam binnen met een flesje water die ze naast het bed neerzette en daarna kwam ze naast me op bed zitten.

'Hoe gaat het?' vroeg ze aan me.

'Ik voel me klote ik heb hoofdpijn en ben zwaar misselijk, waar ben ik?'

'Je herinnert het je niet meer?'

'Nee.' Ik schudde mijn hoofd en dacht na.

'Je had teveel gedronken, en waarschijnlijk wel nog meer gedaan, en toen viel je neer op de grond. Aangezien we je niet zo naar huis konden brengen omdat we een film zouden kijken hebben we je naar Alex huis gebracht.' Vertelde ze, nog steeds kon ik me helemaal niks herinneren maar maakt niet uit, dat gebeurde wel vaker.

'Oh, oké dan.' Ik draaide de dop van het flesje met water en dronk een paar slokken terwijl ik voor me uitstaarde naar de saaie witte muur voor me.

'Kom je beneden even wat eten? Dan kun je daarna ook even een aspirientje nemen voor je hoofdpijn.' Zei Kate terwijl ze opstond, ik deed hetzelfde en zag toen ineens dat ik een pyjama aanhad, waarschijnlijk van Alex.

We liepen op een grote trap naar beneden en daarna liepen we een kamer binnen waar een grote tafel instond en een muur van glas was waardoor je uitzicht had op hun grote tuin waar de zon lekker scheen.

De tafel was gedekt en Alex zat al aan tafel een boterham te smeren, toen ze ons hoorde keek ze op en zei 'Goedemorgen, hoe gaat het nu?'

'Goed.' Goh het leek even echt alsof ze om me gaven, maar natuurlijk deden ze dat niet, ze haatten me allebei gewoon, chagrijnig ging ik aan tafel zitten, pakte een boterham, legde er kaas op en begon rustig te eten voor het geval dat ik heel erg misselijk werd.

Ik had de helft van mijn broodje op en werd misselijk 'Waar is de wc?'

'De kamer uit en dan de deur aan je rechter hand.' Ik rende naar de wc en gaf meteen over, ik bleef nog even zitten op de grond en liep daarna naar boven naar de kamer, trok mijn eigen kleren aan en liep weer naar beneden toe.

'Ik ga naar Stephano toe. Laat dat aspirientje maar zitten, dag.' Zei ik, bij Stephano had ik tenminste al mijn spullen en kon ik me even opfrissen.

Toen ik buiten stond ging ik even op het stoepje zitten en belde ik Stephano op.

'Hee schat, hoe gaat het? Ik hoorde dat je gisteren weg was gevallen?'

'Ja, ik ben blijven slapen bij Alex en Kate.' Antwoordde ik.

'Nadat ze iedereen hebben verteld van jouw geheimpje van die nacht?'

'Ze hebben wat?!' riep ik boos uit.

'Ze hebben het verteld maar ik moet gaan!' ik hoorde iemand op de achtergrond lachen.

'Kan ik niet naar je toe komen en blijven slapen?'

'Nee sorry dag.'

'Ik hou van-' zei ik maar er werd alweer opgehangen, boos stond ik op, pakte mijn fiets en reed maar naar mijn eigen huis toe.

April p.o.v.

'Halloooo girl!' zei Kylie terwijl ze binnen liep, nu was iedereen der voor logeren, Goldie, River, Kylie, Ellie en Faith.

Ik plofte naast iedereen neer op de bank, spongebob stond op, logisch als Goldie hier is maarja dat maakt ook niet echt uit.

'F is voor feesten dat doe je met vrienden, U is voor u en mij, N is voor nooitmeersaaiennergensmeergezeur! Dat maakt ons gelukkig en blij!' zong Goldie luidkeels mee, River gaf hem een stomp en hij keek haar onschuldigaan.

'Wat nou, ik hou van spongebob.'

'Baby.' Zei ik zacht tegen River die begon te lachen, waarschijnlijk had Goldie het ook gehoord van die liep op mij af met zijn handen uitgestrekt en ik wist al wat me stond te wachten dus wild eik opstaan maar Goldie duwde me terug en begon me te kietelen, ik schreeuwde het uit van het lachen en vroeg hem om te stoppen maar dat deed hij nie.

'Zeg eerst dat ik geen baby ben omdat ik naar spongebob kijk.' Beval hij me, maar ik vertikte het om dat te zeggen, en wat hadden jongens trouwens met kietelen om hun zin te krijgen? Eerst Levi en nu hij!

'Zeg het April!'

'Nee want je bent een baby!' antwoordde ik lachend, ik probeerde zijn handen te pakken en weg te duwen maar het mislukte omdat hij sterker was dan mij.

'Oké je hebt gelijk, ik hou pas op als je beloofd popcorn voor ons te maken.'

'Oké ik maak popcorn voor jullie! Houd dan alsjeblieft op?' Smeekte ik, hij stopte en ging triomfantelijk naast River zitten, ik stond op en liep naar de keuken toe.

'Ik wil zoute popcorn!' riep hij me achterna. Ik zou sowieso al zoute maken want ik lust geen zoet en als hij zoet wilde had hij lekker pech.

Ik deed maïs in een pan, zette het op het vuur en deed de deksel erop terwijl ik luisterde naar de poppende popcorn in de pan, het klonk altijd zo grappig net alsof ze duizenden pogingen deden om aan de hitte te ontsnappen.

'POP!' ik werd vanachter vast gepakt en ik slaakte een gil, toen ik me omdraaide keek ik in het lachende gezicht van mijn o zo lieve broer die het leuk vond om me te laten schrikken.

'Waarom doe je dat nou!'

'Oh, gewoon ik zag je zo staan en ik moest het gewoon even doen omdat ik wist dat je altijd zo gefocust bent op het geluid van poppende popcorn.' Grinnikte Bill schouderophalend.

Ik antwoordde niet, zette het vuur uit, gooide de popcorn in een kom en deed en zout op, daarna liep ik weer terug naar de woonkamer, in de woonkamer viel het me op dat Bill nogsteeds achter me aan liep.

'Wat moet je nou?' vroeg ik.

Hij pakte een hand popcorn, ging naast Kylie en Ellie op de bank zitten en zei: 'Oh ik verveel me.'

'Dat verklaard waarom je bij mijn vrienden gaat zitten.' Antwoordde ik sarcastisch terwijl ik weer op de bank ging zitten, meteen pakte Goldie de kom uit mijn hand en stopte twee handen vol met popcorn in zijn mond.

Wat ga ik toch weer met leuke mensen om.

Nog een stukje voor mijn lieve readers :)

Vote,comment en share

Xoxo Chiaartje

Status.Where stories live. Discover now