plezier!

445 16 2
                                    

April p.o.v.

We zaten op het station te wachten op onze trein naar Wassenaar om naar Duinrell. We zaten een beetje te kloten met z’n allen op een bankje en de vrouw naast ons keek ons geïrriteerd aan.

‘Nou mevrouw, laat de jeugd van tegenwoordig nou ook eens leuke dingen doen’ riep Alice sarcastisch. De vrouw wierp ons een boze blik toe, stond daarna op en liep weg.

‘En nu maak je ons hele leven beter om weg te gaan’ riep Levi haar achterna. Ik stompte hem en hij viel van het bankje af. Iedereen begon te lachen en hij ging met een gezicht van –er-is-niks-gebeurd weer zitten.

‘Sukkel’ zei ik tegen hem.

‘wat zei jij nou?’ plaagde hij mij. Ik gaf hem een kusje en hij sloeg een arm om me heen.

‘slijm slijmmmm’ Alice wees ons aan en ik trok een wenkbrauw omhoog.

‘Sethjee’ was het enige wat ik zei en met een rood hoofd keek ze naar de grond.

De trein kwam aanrijden en meteen stonden we allemaal op. Toen de trein was gestopt liepen we naar binnen toe en gingen we zitten.

We gingen op een plek zitten waar aan de ene kant drie stoelen stonden en aan de andere kant drie stoelen.

Iedereen zat al en ik keek verdrietig iedereen aan. Brian, Levi en Matt zaten aan een kant en Kate Alice en Alex aan de andere kant.

‘ohh moet ik om staan?’ vroeg Kate ‘dan ga ik wel ergens anders zitten’.

‘oh nee hoor hoeft niet’ ik schudde mijn hoofd ‘ik ga wel op Levi zijn schoot zitten’.

ik ging op zijn schoot zitten en sloeg zijn armen om me heen.

Toen hij alle blikken zag zei hij:’wat nou anders valt ze hoor’.

De anderen lachte en ik verschoof een beetje op zijn schoot omdat er een botje in me been stak.

Alex p.o.v.

We liepen  uit de trein met zijn allen en ik liep naar een winkeltje om even een flesje water te kopen. Daarna liepen we naar buiten toe en ik zag mijn Tante al staan voor haar auto.ik herkende haaar meteen, ze was een tenger kleine vrouw met dun blond haar en blauwe ogen. Ze zwaaide vrolijk en toen ik voor haar stond gaf ze me een knuffel en een kus op mijn wang.

Het was een rijke tante die in wassenaar woonde, heel dicht bij. En toen ik had verteld dat April ging verhuizen had ze voorgesteld ons erheen te brengen en dat we daarna met z’n allen bij haar mochten blijven logeren.

‘Dankjewel tante Marian’ zei ik en ze wuifde mijn dankje weg ‘geen dankje joh’.

Daarna liep ze naar April toe en omhelsde haar ‘wat erg dat je gaat verhuizen, iedereen gaat je heel erg missen’ zei ze en April knikte.

Daarna stapten we in de BMW en reden we naar Duinrell. Ze had een paar van ons de abonnement pasjes gegeven van haar drie zonen en haar en haar man dus we hoefde alleen voor twee mensen te betalen en dat betaalden we met z’n allen.

Toen we binnen waren wilde Levi eerst wat eten dus liepen we naar een kraampje met appels met karamel en chocolade we namen er allemaal eentje en liepen daarna verder het park in. De jongens wilden op de rodelbaan en ik liep samen met Kate, Alice en April naar de waterspin.

We stonden in de rij en een jongen tikte van achter op Aprils rug, ik zag dat April zich zuchtend omdraaide.

April p.o.v.

Er werd op mijn rug getikt en ik draaide me om. Er stond een jongen met een bril en vet haar tot over zijn schouders achter me. Zijn broek was opgetrokken tot bijna zijn oksels en hij ahd een wit overhemd aan met moddervlekken erin.

Status.Where stories live. Discover now