Daten

362 17 6
                                    

April p.o.v.

Ik liep met Kylie, Ellie en Faith naar ons plekje buiten in de zon op de muur, ik ging op het muurtje zitten en zette mijn zonnebril op.

Nog maar twee lesuren en dan was deze schooldag alweer afgelopen, vandaag gedroeg iedereen zich anders tegen mij, ze waren aan het fluisteren als ik langs liep, ze wezen naar me, ze keken me na en het raarste is dat sommige meisjes hu uniform hetzelfde als mij droegen.

Ik nam een hapje van mijn pistoletje met kaas  en probeerde het zakje recht in de prullenbak te mikken, hij ging er precies in en ik stak triomfantelijk mijn handen in de lucht.

‘En April scoort!’ hoorde ik iemand roepen van achter, ik hoefde niet eens te kijken wie het was want ik wist al dat het Goldie was.

Ik sprong van het muurtje af toen hij voor me stond en gaf hem een knuffel.

‘Lekker weertje he?’ zei hij terwijl hij mijn broodje afpakte en zo een grote hap nam dat gelijk de helft van mijn broodje alweer op was.

‘Dat is mijn broodje! Geef terug! Ik heb honger en nu is die al bijna helemaal op!’ jammerde ik terwijl ik probeerde het broodje af te pakken, hij propte snel het laatste stuk in zijn mond en keek mij blij aan.

‘Fuck you goldie!’

‘Ik neem je vanmiddag wel mee naar de stad en dan gaan we een broodje eten, dan betaal ik.’ Stelde hij voor, ik schudde mijn hoofd.

‘Nee, ik ga nooit meer met jou ergens naartoe om iets te eten, want uiteindelijk beland dat eten heel ergens anders dan in mijn mond!’ grinnikte ik.

‘Dat was maar twee keer hoor, dat valt nog best wel mee!’

‘Niet als dat de enige twee keren zijn dat ik met jou iets ben wezen eten, het voorspeld gewoon niks goeds. Je bent gewoon hartstikke lomp Goldie.’ Plaagde ik hem.

‘Misschien breng jij wel gewoon ongeluk.’ Zei hij, ik keek hem met een pruillipje aan en hij knuffelde mij ‘Maar ik kan niet zonder mijn beste vriendinnetje hoor.’

Ik hoorde gekuch en wurmde me uit de knuffel van Goldie en keek toen recht in het gezicht van Chelsey, ik deed mijn zonnebril af, keek haar van top tot teen aan en zuchtte.

‘Wat moet je nou weer?’

‘Jou waarschuwen voor hoe afschuwelijk je leven gaat worden vanaf dit moment bitch.’ Antwoordde ze.

‘He, vieze hoer, houd je mond dicht tegen haar.’ Zei Goldie boos terwijl hij een stap vooruit zette, ik duwde hem weer naar achter en glimlachte naar hem zodat hij wist dat ik dit zelf wel kon doen.

‘Jij moet je mond tegen mij dicht houden Golddigger, jij bent hier degene die met een ander meisje staat te knuffelen terwijl je een vriendin hebt.’ Ze trok een wenkbrauw op. Jezus wat een irritant kind, kon ze me niet gewoon met rust laten ofzo.

Ik kan er echt niet tegen, wat wilt ze van me, ik mag haar totaal niet en ze moet gewoon nu weg gaan.

‘Toevallig is hij wel mijn beste vriend en weet zijn vriendin hoe wij met elkaar omgaan hoor. Dus als jij je nu gewoon omdraait en wegloopt dan heb je geen probleem.’

‘Ik doe dit alleen voor je eigen best wil schat.’ Zei Chelsey terwijl ze de nadruk op het woord schat legde en haar aanhangers die achter haar stonden knikte ook ‘Ik ga je naar beneden halen, ik vind wel een manier, niemand is beter dan mij en zeker niet zo een nieuweling als jij.’

‘Oh en hoe wil jij in vredes naam mijn naar beneden halen?’

‘Iedereen heeft zijn geheimen, en ik kom er altijd achter, en wanneer ik het weet  dan heb jij een groot probleem.’ Vertelde ze met een duh-stem.

Status.Where stories live. Discover now