Bitchfight

362 21 7
                                    

April p.o.v.

Ik stond met Faith en de anderen cheerleaders in de gymzaal terwijl Chelsey  voor ons stond en Sophia voor haar onze pakjes was gaan halen, ja ze was dus een echte meeloopster, in het half uur dat ik hier al ben heeft ze echt alles gedaan wat Chelsey aan haar vroeg.

Tot mijn verbazing vielen de cheerleadermeisjes best wel mee, tenminste, vier van de elf meisjes vielen mee.

‘Dus, meiden, we moeten volgende week bij de wedstrijd van de jongens zijn, dus we hebben een hele week om te gaan trainen.’ Zei Chelsey met een harde stem die weerkaatste in de gymzaal.

Op dat moment kwam Sophia de gymzaal in huppelen met de pakjes in haar handen en ging ze naast Chelsey staan ‘Ik heb ze gehaald Chels.’

Chelsey pakte ze zonder een bedankje af en gaf ze aan mij en Faith.

‘Zal vast niet passen.’ Zei ze zacht tegen Faith, ik keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan.

‘He, Bitch, houd jij eens je bek tegen haar. Wees eens blij dat ze niet zo een dom wicht als jou is.’ Siste ik naar haar.

‘Dit is jouw eerste dag dus ik zou maar oppassen als ik jou was, want ik kan je er zo uitdonderen.’ Ze glimlachte naar me en liep daarna heupwiegend weer terug naar haar plek voor de groep.

Ik stond daar, knarsetandend mijn vuisten dicht te knijpen omdat ik echt zin had om haar hard op haar lelijke gezicht te slaan.

‘En dikkie en mevrouw ik denk dat ik alles ben, ga je even omkleden wil je.’ Zei ze chagrijnig tegen ons, ik keek zogenaamd dom  naar haar terwijl ik een plukje van mijn krullen langs mijn vinger draaide.

‘Oh, je had het tegen ons. Ik dacht even dat je tegen jezelf praatte joh.’ Antwoordde ik terwijl ik Faith meetrok en toen ik langs Chelsey liep, express per ongeluk tegen haar schouder aanbotste.

Ik hoorde meisjes achter me giechelen, ik denk dat het de lieve vier meisjes ware, ze hadden me daarnet al gezegd dat ze Chelsey totaal niet mochten.

Ik snap eigenlijk niet waarom ze gewoon niet zelf een cheerleader groep oprichtte, ik bedoel hoe moeilijk kan het nou zijn, toch?

Ik trok mijn kleren uit, trok het pakje aan, wat bestond uit een roze glittertopje met een roze zwarte met roze strepen rokje eronder, ik zuchtte, dat had Chelsey vast en zeker uitgezocht.

Ik pakte mijn telefoon even en stuurde naar de meiden in Nederland dat ik nu al ruzie had met Chelsey.

Ik keek op en daar stond Faith een beetje onzeker in haar pakje ‘Ik vind het maar niks.’

‘Nou, ik zou willen dat ik jou figuur had hoor.’ Zuchtte ik dromerig, en dat meende ik serieus, ik vond dat echt mooi, een M maatje in plaats van S of XS maar ik kom gewoon niet aan, wat ik ook eet.

‘Jij? Jij wilt mijn figuur hebben?’ antwoordde Faith ongelovig, ik knikte.

‘Heel graag zelfs.’ We liepen weer terug naar de gymzaal en sloten ons weer aan bij de groep.

‘Nou ik wil wel ruilen hoor.’ Grinnikte Faith.

‘Zoals ik net al had gezegd, we hebben maar een week, en we hebben binnenkort ook een wedstrijd in Londen. Dus we gaan veel voorbereiden, het is weer een nieuw cheerleader seizoen dus ik verwacht dat jullie goed je best doen, nog beter als vorig seizoen, en als je nieuw bent je uiterste best.’ Bij die woorden keek ze mij even met opgetrokken wenkbrauwen aan en ik haalde mijn schouders op.

‘Ik tolereer ook geen stompzinnig gedrag.’ Ging ze verder.

‘Dan kan ze hier beter zelf weggaan.’ Fluisterde ik tegen Faith die hard in lachen uitbarstte.

Status.Where stories live. Discover now