24. BÖLÜM KESİTİ

27.8K 828 35
                                    

Barlas niye sevgilin varken benim gitmeme izin vermiyosun? Onca iğrenç yakıştırmadan sonra neden bana sevgilim dedin? Nasıl bir strateji uyguluyorsun bilmiyorum ama madem bu savaş bu kadar umurunda ancak beni öldürerek beni yenebilirsin biliyorsun değil mi? Elimden alacağın başka bir şey yok çünkü. Elimde avucumda hiçbir şey kalmadı benim. Zaten hiç olmadı da. Bu yoklukta ne beslediysem hepsini öldürdünüz. Madem kazanmak istiyorsun öldür beni. Son zamanlarda ben de çok istiyorum bunu. Herkese iyiyim masalını okuyorum ama değilim. Bitmiş durumdayım, yaralarımı sarmaya çalışırken bir yenisini daha alıyorum. En çok da gülümseyerek yaklaşanlardan korkuyorum. En büyüklerini onlar bırakıyor. Annenle babanın beni ikna etmek için yetimhaneye geldikleri günü hatırlıyorum. Onca şey saydılar ama ne oyuncaklar ne de pastlar bir tek istersem onlara anne baba diyebileceğim fırsatı dikkatimi çekti. Ben sadece bunun için gelmiştim buraya. Bu kadar büyük bedeller ödeyeceğimi bilmiyordum."

***


Bir süre amaçsızca tavanla bakıştım. Göz yaşlarım şakaklarımdan saçlarıma karıştı usulca. Islaklığı tenimde hissederken sadece tavana bakmaya devam ettim.


***


Yavaş ve sağlam adımlarla banyoya geldim ve küvet su dolarken klozet kapağının üzerine oturup yavaş yavaş soyundum. Küvete girdim ve kafam da dahil kendimi tamamen suyun içine gömdüm. Gözlerimi yumduğumda yine aynı gece bir film gibi oynamaya başladı. Bana her dokunuşunda suyun altına girmeden önce aldığım nefesten biraz daha gidiyordu.


***


Nefesim neredeyse bitmek üzereydi ama hala gecenin sonuna gelmemiştik. Bu işkence hala bitmemişti.


Merhaba sevgili okurcuklarım. Ya da Barbarlarım diyeyim :)
Size bir kesitle değil de uzunca bir yeni bölümle gelmek isterdim, bu kadar beklemişken bunu hak ediyorsunuz fakat ygs'den sonra paylaşacağımı söylemiştim. Önümüzdeki cuma yeni bölüm gelecek. Beş gün de benim kendime gelmem ve bölüm üzerinde çalışmalar yapmam için izin olsun.

İnstagram: Hera.barbar

Instagram adresinde çoğunlukla ben olmasam da arada girip sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum.

İyi akşamlar :)

Barbar Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin