16. The Taste Of Your Skin Tonight

1.7K 75 36
                                    


VANESSA

  Egy hét telt el Ashtonnal való sütis randitól. Szerencsére azóta nem találkoztunk Paige-dzsel. Nagyon nem lopta be magát a szívembe. Sőt, felvetődik a kérdés, Ashton hogy a fenébe tudott ezzel a lánnyal együtt lenni? Méghozzá hét hónapig. Tény és való, rendkívül gyönyörű lány. Mind testileg, mind arcra. De mindez hiábavaló, ha a személyisége annál undorítóbb. Viszont, talán ennek a kis találkának köszönhetem, hogy jobban megismertem Ash múltját. Szegénykém, rettenetes dolgokat kellett átélnie. Nemcsak az apja kegyetlenségei, de még az exe is megkeserítette az életét.
  Sok mindent elmesélt nekem, ahogy én is neki. Bár az én életem kevésbé volt ilyen izgalmas, mint az övé. Azt azért megemlítettem neki, hogy nekem is van egy ex-féleségem. Nem igazán jártunk valami sokáig. De nem is csak „barátság extrákkal" dolog volt. Neeem, erről szó sincs! Dean Williamsnek hívják. Sötét hajú és barna szemű srác. Nem a mi sulinkba jár, hanem építészmérnöknek tanul, méghozzá Canberra egyik gimijében. Nagyjából 5 hónapig raboltuk egymás idejét. Persze az első hónapokban nagyon jól kijöttünk, még a távolság ellenére is. Aztán be kellett látnunk, hogy ez így nem fog működni. Pláne úgy, hogy ő amúgy is a város másik felében él, plusz kollégista is volt a szomszédos városban. Úgyhogy, jobbnak láttuk, ha szakítunk. Igen, nagyjából ennyi volt a korábbi szerelmi életem. Elég ramaty. Legalább volt időm felkészülni egy újabb szerelemre. Több, mint fél év állt rendelkezésemre, hogy feldolgozzam Deannel való szakítást.
  Most, hogy ezeket tisztáztuk, Ashyvel még szorosabb lett a kapcsolatunk. Sülve-főve együtt vagyunk. Még az sem riaszt vissza, hogy látom a szüleim arcán az elégedetlenséget. Még mindig nincsenek kibékülve se vele, se a bandával. Ennek ellenére nem adjuk fel. Próbáljuk szoktatni a szüleimet a kapcsolatunkhoz.
  Ami Michael és Gaby románcát illeti, szintén kivirágzott. Őket sem lehet szétválasztani. Szerintem, még a szemceruzájuk is közös. Habár, Mikey már kevesebbszer pingálja ki a szemeit. Érdekes. Aztán a hét közepén, egyik napról a másikra zöld hajjal jelent meg. Rendesen sokkolta a diáktársainkat, - köztük engem is, hisz én sem tudtam róla- illetve a tanárokat. Eléggé virított a folyosón közlekedve. Jobban megnézve, egész jól állt neki. Tükrözi a punkságát és a vadságát. Az őrültségéről meg nem is beszélve. Klassz választás a kékbe átmenő fekete után.
  És, hogy a banda további párosairól is ejtsek pár szót. Calum és Evelyn voltak párszor randizni. Jól alakul a dolog. És azt hiszem, Calum nem hazudtolta meg önmagát. Bár azt mondta, nem sieti el a dolgokat. Ühüm, látszik rajtuk, hogy már megtörtént, aminek meg kellett. Hiába, Hood nem bír a vérével.
  A banda legfiatalabb tagja és Phoebe még csak az ismerkedésnél tartanak. Luke furcsamódon nem rohanja le a barna hajú szépséget. Pedig pont, hogy a szöszitől várná el az ember, hogy „na most!", de nem. Nem azt mondom, hogy Lucas nyuszi lenne a dologhoz. Neem, közel sem. Viszont Phoebe-n észrevettem, hogy néha távolságtartó, és kissé félénk. Ühüm, talán ezzel van a „baj". Annyi biztos, Phoebe nagyon aranyos lányka.
  A srácok banda és egymás iránti szeretete is egyre jobban érződik. Ash most már olyan, mintha világéletében ismerte volna őket, és a bandába tartozott volna. Egyáltalán nem lehet érezni, hogy csak 5 héttel ez előtt ismerték meg egymást. Mind a négy fiú egyformán lökött, félszavakból is megértik egymást. Néha azt vesszük észre Gabyval, hogy kódolt nyelvvel kommunikálnának egymás között. Nagyon bensőséges az egész. Rengeteget ugratják egymást. Olyan jó nézni őket, ahogy négyesben cukiskodnak. Emellett, sokszor összedugják a fejüket, és halkan sutyorognak. Nemcsak a suliban, de még a garázsban is. Szerintem kezdik kicsit komolyabban venni a 5sos „életét". Nyilvánvaló, hogy valami zene és dalszöveg írás áll a háttérben. Biztos vagyok benne, hogy egy új közös számon ügyködnek.
  Egyik délután elmentünk nyolcasban pizzázni, méghozzá a srácok kedvenc pizzázójába. Nagyszerű volt az a délután. Rengeteget röhögtünk, Evelyn és Pheebs is jobban belekóstolhatott a banda életébe. Ők is kezdik otthonosan érezni magukat köztünk. Megválasztottuk a banda legcukibb párosát. Azaz, Ash és én lettünk. Azt mondják, hihetetlen sokat tudunk cukiskodni. Tényleg? Fel sem tűnik. Ezt követően az újabb fellépésről beszélgettünk. Mivel Lady Gaga 'Born this way'-e volt terítéken, így Gaby kitalálta, hogy akár be is öltözhetnénk az egyik klipjelenethez passzolóan. Így megegyeztünk, hogy csontvázaknak öltözünk. Jobbára Phoebe felajánlotta, hogy ő majd kisminkel minket. Juj, nagyon féltem a zsűri reakciójától. Plusz mindketten kosztümöt és öltönyt vettünk fel. Persze nekem nem rózsaszín parókám volt, hanem a saját vörös hajamat copfba kötöttem.
  A verseny ma délután volt. Egy órával előbb már az öltözőben voltunk, hogy Pheebs könnyedén pingálhasson minket. Szerencsére csak az arcunkat és a nyakunkat kellett koponyává sminkelnie. Ahogy mondták, tényleg nagyszerűen és gyorsan sminkel. Miért nem sminkesnek ment? Pedig a vérében van. Mint kiderült, rajzszakon van. Tehát ezért megy ilyen jól neki. Gaby győzködött, hogy a fehér blézerem alá ne vegyek fel semmit. Annyiban megállapodtunk, hogy legalább egy fekete melltartó azért lehessen rajtam, ha már kissé ki kell gombolkoznom. Jézusom, nem tudom már hová fajul a dolog. A múltkori fordulón is bőrnaciban és egy kis topban feszítettem. Jó, azért nagyrészt legalább eltakart a kabát. Fhu...
  Ashton viszont ultra szexi volt a feltűrt zakóujjával és a kissé lengén begombolt ingével. Nyakkendője is volt, amivel tánc közben szórakoztam. Mit ne mondjak, nagyon dögös fellépés lett. A zsűri nemcsak sokkot kapott a koponya arcunktól, de teljes mértékkel lenyűgözőnek találta az éneket és a műsort is. Lady Violet nem győzte hangsúlyozni mennyire elégedett most velem. Örül annak, hogy most is és a múltkor is sikerült kilépnem a komfort zónámból. Edwards és Burge még mindig csodálják a hangom. Edwards pedig Ashtont arra buzdítja, hogy a bandában is vegye ki a részét az éneklésben, mivel nagyszerűnek énekesnek tartja. Egyetértek vele, mert gyönyörűen énekel. Egyszerűen elolvadok tőle.
  Ezt a fordulót is mi nyertük. Cassie és Wren pedig ledöbbenve ácsorogtak, mikor a mi nevünket hallották az első helyen, és nem pedig a sajátjukat. Cassie rendesen ki is csapta a hisztit. A színpadon állva üvöltözött a zsűrivel. Persze azonnal lekísérték onnan. Elég nagy patáliát csinált, csoda, hogy nem zárták ki őket. Ash viszont önelégült mosollyal az arcán szépen beszólt Wrennek.
  Eme forgalmas nap után –lesminktelenítve, átöltözve normális cuccba– most Ashtonnal itt ülünk a nappalinkban. Könnyen tölthetjük kettesben az estét, hisz a szüleim elutaztak az öcsém focimeccsére. És csak holnap jönnek haza. Szóval, senki sem háborgathat minket. A bandát leszámítva. Mint kiderült mindhárman Cliffonál vannak. Tőlük olyan húszpercenként kapunk valami vicces üzenetet. És jó néhány videó üzenettel is elláttak minket, amiken jókat nevettünk. Hihetetlenül édesek ezek a fiúk.
  A kanapé melletti fotelban, felhúzott lábakkal ücsörgök, szerelmemben gyönyörködve. Ashy ölében egy gitárral, keresztbe vetett lábbal ült a kanapén. Közben egy számomra ismeretlen dalt énekel, melyet az én akusztikusommal kísér. Elképesztően szép hangja van. A magasabb hangoknál kissé borsódzni kezd a karom.
  - „So go ahead, rip my heart out
     Show me what love's all about
     Go ahead, rip my heart out
     That's what love's all about

    I want you to want me this way
   And I need you to need me to stay
   If you say that you don't feel a thing
   If you don't know
   Let me go
   Let me go
   If you don't know, then just let me go"

  - Uramisten, ez elképesztő volt. – a dal végén meg is tapsoltam őt. Hihetetlen, hogy egy akusztikussal miket tud művelni. A hangjáról meg nem is beszélve. – Ashy kegyetlenül jól énekelsz. – dicsérgettem tovább.
  - Köszi, te pedig roppant édes vagy. – mosolygott.
  - Amúgy ez milyen dal? – kíváncsian néztem zöld szemeibe.
  - A banda egyik saját szerzeménye. – na ugye, megmondtam, hogy saját dalon ügyködnek.
  - Nem mondod komolyan?
  - De-de. Pár hete írtuk. If you don't know a címe.
  - És én erről miért nem tudok?
  - Addig nem akartam szólni, míg végleges nem lett.
  - Pedig nagyszerű. És ahogy énekelsz. Jézusom... - megdörzsöltem a karjaim. Ő csak kuncogott. Finoman pengetni kezdte a gitárt. Ám most nem énekelt, hanem csak engem fixírozott. Lábfejét mozgatta, szemeit le nem véve rólam. Majd egy féloldalas mosolyra húzta ajkait, amitől egyből elolvadtam. Egyszerre volt cuki és szexi. Beharaptam ajkam, ahogy végigmértem. Kissé bordós pólója remekül kihangsúlyozta izmait. Ahogy a fekete csőnadrágja is nagyszerűen feszült a combján. Elképesztően dögös.
  Miután letette a gitárt, elém lépett. Nagyot nyeltem, mikor felhúzott magához. Nyaka köré fontam a kezeim, ő pedig derekamra csúsztatta hatalmas tenyereit. Szinte levegőt is elfejtettem venni, annyira elvesztem sötétzölden csillogó íriszeiben.
  Közelebb hajolt, tekintete ajkaim és a szemem között ingázott. Végül én tapadtam csókos ajkaira. Ő pedig szorosan ölelt magához, és egész testében hozzám simult. Levegőhiány miatt elváltam ajkaitól, majd a kanapé felé toltam Asht. Vigyorogva, lovagló ülésben ültem az ölébe. Ő pedig ajkába harapva mért végig. Mohón kezdtem falni ajkait. Nyelve máris befurakodott a számba. Kezeit végighúzta a hátamon, majd megmarkolta a fenekem. Csókjaimmal áttértem a nyakára, amit néha picit meg is csíptem a fogaimmal. Alattam pedig már érezhetően feszült Ash farmerja.
  A következő pillanatban, Ashton a karjaiba kapott és a szobámba cipelt. Amint lábra állított, forrón kezdett csókolni. Csak annyi időre hagytuk abba a smárolást, míg lefejtettem róla a pólóját. Azt pedig a padlóra dobtam. Felmértem izmos felsőtestét, majd tenyereimet is végighúztam rajta. Halk sóhaj hagyta el torkát.
  Hamarosan lekerült a szoknyám. Viszont a felsőmet még rajtam hagyta. Ash csókolózás közben az ágy felé tolt. Kuncogva ültem az ágyra, és farmerja gombjával kezdtem babrálni. Közben pár puszit nyomtam a hasára, amivel látszólag teljesen az őrületbe kergettem. Tarkómon beletúrt a hajamba, és ajkait az enyémre nyomta. Csókjában is érezhető volt, hogy mennyire kíván engem.
  Miközben ő megszabadult a nadrágjától, addig én feljebb csúsztam az ágyon. Ash is követett, és egy szál fekete boxerben tornyosult fölém. Aztán kibújtatott a pólómból. Szinte nyál csorgatva mért végig. Éreztem, hogy arcomba pír szökött.
  - Nagyon dögös darab. – érzékien suttogta a fülembe. Azon már nem tudtam elgondolkodni, hogy most ezt nekem vagy a melltartómnak szánta. Ajkai, illetve nyelve hegye súrolta a fülem mögötti kis mélyedést. Jóleső nyögés hagyta el a szám.
  Szaporábban kezdtem venni a levegőt, mikor csupasz felsőteste az enyémhez ért. Csókokkal kezdte belepni a nyakamat. Izmos hátát kezdtem simogatni. Állkapcsom alatt, nagyjából az ütőerem környékén, szívni kezdte a nyakam. Halkan nyöszörögtem, mikor hozzám dörgölte keményedő férfiasságát.
  Egyik kezét becsúsztatta a hátamhoz és egy egyszerű mozdulattal kikapcsolta a fekete melltartóm. Ajkai ismét megtalálták a számat, és nyelvével vadító táncba hívta az enyémet. Egyik lábamat a dereka köré fontam, így még közelebb férkőzött hozzám. Ennek hatására belenyögött a csókba. Majd lassan vállamról lefejtette a melltartó pántját. Ajkába harapva mérte végig meztelen felsőtestem. Ismét rám hajolt és forró csókba kezdtünk. Szinte egész testemben remegtem alatta. Kezeimet végighúztam a hátán, és erősen megmarkoltam a fenekébe. Belemosolygott a csókba.
  Aztán egy pillanatra elhajolt tőlem, mikor bugyim szegélyébe akasztotta az ujját. Zihálva vettem levegőt. Kérdőn felvonta a szemöldökét. Én pedig aprót bólintottam. Ördögi mosolyra húzta ajkait. Majd mindkettőnket megszabadított a feleslegessé vált alsóneműktől. Ajkamba harapva csodáltam végig a testét.
  Pár perces szöszmötölés után, ismét fölém támaszkodott. Köré fontam a lábaim, hogy magamhoz vonjam. Ekkor mindketten jól esően felnyögtünk, miközben összeforrt a testünk...

Safety Pin ✘ a.f.i. ✘Donde viven las historias. Descúbrelo ahora