28. Září

36 12 0
                                    

Ráno mě probudil hluk z vedlejšího pokoje. Posadím se na postel, ve které jsem spala a podívám se okolo sebe, Lucas tu nebyl. Byla mi strašná zima, podívám se na své tělo a byla jsem jenom ve spodním prádle, vůbec jsem si nepamatovala, že bych se svlékla, vlastně jsem si nepamatovala vůbec nic.

Přehodím si přes halvu mikinu a šla jsem do koupelny. Vlasy jsem si stáhla do obyčejného drdolu a podívala se na sebe do zrcadla. Už tam nestála ta věčně opitá a ubrečená žena ale stála tam žena, která měla na svém obličeji úsměv a začala cítit i radost ze života. Nevím, čím to bylo, jestli tím jak jsem sočila nebo tím že jsem začala trávit čas s Lucasem.

Rozhodla jsem se, že se půjdu vykoupat. Odhrnu závěs nad vanou a to co jsem spatřila, ve vaně mě velice překvapilo. Ležel tam Lucas. Měl na sobě pouze trenky. (spodní prádlo) Nikdy jsem si nevšimla toho, jak měl krásně vypracované tělo. Dívala jsem se na něj a přemýšlela, co se včera večer stalo a proč kruci leží v trenkách ve vaně. V tom se na mě podíval.

,,Dobré ráno."řekl naprosto klidným hlasem a já jsem se obávala, že se bude ptát, proč na něj zírám.

,,Dobré."odpověděla jsem naprosto klidně a Lucas se na mě usmál a posadil se ve vaně.

,,Lucasi?"zeptala jsem se.

,,Ano?"

,,Co se včera večer stalo? Neprovedla jsem něco špatného? Chovala jsem se normálně? Jak to že jsem spala jenom ve spodním prádle? Stalo se včera večer něco mezi námi?" zahrnula jsem ho plno otázkami ale on se místo odpovědi narovnal, stoupl si, přitáhl si mě blíž k sobě a políbil mě.

,,Stalo se tohle." Odpověděl a znovu mě políbil.

,,A ještě, si mi pozvracela boty." řekl, začal se smát a já se začala stydět.

Polední Polibek  [Plánované Korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat