Q&A ANSWERS!

511 21 11
                                    

Heyyyy, hier zijn de antwoorden van de Q&A. Het zijn leuke vragen :). En ik heb besloten om toch een interview te doen. Het is dus eigenlijk een soort van hoofdstuk. De schuine gedrukte zinnen zijn de vragen. ENJOY!

POV. Rosa

We lopen naar de bank. Iedereen is er. Zelfs pap is op komen dagen. Ik ga naast Ashton op de bank zitten en zet Zoë op mijn schoot. De interviewster zit voor ons op een stoel. Ze begroet ons en begint meteen met de vragen.

''We beginnen met Ashton. Wat was je eerste gedachte toen je Rosa zag?'' zegt ze. Ik kijk Ashton aan.

''Toen ik haar met Ketchup zag, werd ik meteen verliefd. Liefde op het eerste gezicht. Ik verdronk ik haar mooie blauwe ogen. Nu nog steeds. En toen ik zag dat ze een shirtje aan het met ' Ash xx' erop, straalde ik helemaal,'' zegt hij met een dromerige blik in zijn ogen. Ik glimlach en bloos licht. Het publiek maakt een 'ahw' geluidje.

''Er zijn nog meer vragen voor je. Zou je nog meer kinderen willen?''

''Ja, nu hebben we een kleine Anderson. En het lijkt me geweldig om nog een kleine Irwin te hebben,'' zegt hij en drukt een kusje op het voorhoofd van Zoë die begint te giechelen.

''Hoe voelde je je toen je hoorde dat je een fake relatie aan moest gaan met Bryana?'' Hij slikt.

''Ik voelde me kut. Zodra ik het hoorde, stortte mijn wereld in. Ik zou voor geen goud Rosa dumpen en verder gaan met Bryana. Bryana is een leuke meid, maar ik houd niet van haar. Ik houd van Rosa. Rosa is mijn alles. Ik ben blij dat het management het uiteindelijk goed vond om de 'relatie' met Bryana stop te zetten,'' ik glimlach.

''Ik houd van je,'' zeg ik.

''Ik houd ik ook van jouw, babygirl,'' zegt hij lief. Het publiek gilt en ik hoor dat er Rashton word geroepen. 

''Dan gaan we nu verder met Rosa. Zou je nog meer kinderen willen?'' Ik knik.

''Ja, mij lijkt het ook geweldig om een jongetje te hebben. Maar ik zou natuurlijk ook blij zijn met nog een meisje.''

''Wat ging er door je heen toen je er achter kwam dat je zwanger was?''

''Ik was bang. Bang dat Ashton me zou verlaten. Of bang dat ik of het kindje zou overlijden tijdens de bevalling. De ergste gedachtes schoten door mijn hoofd heen. Maar ik was het meest bang voor dat Ashton zijn carrière zou moeten stoppen. Ik zou het heel erg vinden als hij zijn grootste droom op zou geven. Dat hij zou moeten stoppen met muziek maken voor miljoenen mensen. Hij wordt zo gelukkig van drummen en zingen. Ik zou het niet kunnen maken dat hij dat op zou moeten geven. Ik ben het management eeuwig dankbaar dat je tour later door gaat,'' Ashton slaat een arm om me heen.

''Ik zou je nooit verlaten en ik zou wel mijn carrière opgeven voor jouw en Zoë. Jullie zijn mijn meisjes. Jullie zijn het belangrijkste dat me is overkomen,'' zegt hij lief en Zoë kruipt dicht tegen hem aan.

''Aan Rashton. Waarom zijn jullie zo cute?'' Ik glimlach en bloos.

''Dankje,'' glimlacht Ashton.

''Dan is Luke nu aan de beurt.'' Luke gaat goed zitten en kijkt de interviewster aan. De interviewster lees de vraag op het kaartje en lacht.

''Luke sucks dicks,'' zegt ze met een lach. Luke zucht en kijkt Michael aan die grijnzend naar Luke kijkt. 

''Luke sucks dicks,'' zingt Michael

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

''Luke sucks dicks,'' zingt Michael.

''No he doesn't.''

''Yes he does.''

''No he doesn't.''

''Yes he does,'' het publiek begint mee te zingen met Michael. Ik lach en de interviewer gaat door met de volgende vraag aan Luke.

''Marry me.''

''Sorry, but I wanna marry Hanna,'' zegt hij, slaat een arm om haar heen en drukt zijn lippen op die van haar.

''Michael. Wanna make out?'' zegt de interviewer.

''Woah, is dit een vraag?'' de interviewer knikt. Michael staat op en loopt naar de camera. Hij pakt hem vast en drukt een kus op de lens. Hij glimlacht en gaat weer zitten. Floor grinnikt en Michael slaat een arm om haar heen.

''Volgende vraag. We are going to have sex on the beach,'' het liedje begint te spelen. Michael lacht en begint de dansen op het lied. Nou ja, zijn manier van dansen. Het is meer spastische bewegingen maken. Het publiek lacht en dan mag Calum vragen beantwoorden.

''Een vraag voor Calum. Waarom ben je zo goddelijk?'' Calum bloost en showt zijn spieren.

 Waarom ben je zo goddelijk?'' Calum bloost en showt zijn spieren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

''Aan Isa. Waarom ben je zo'n bitch en waarom nam je Rosa mee naar die club?'' 

''Je bent zelf een bitch en ik wou gewoon even gezellig doen met Rosa. Heb je trouwens iemand die avond het bed in gekregen?'' vraagt ze arrogant. Ashton slaat een arm om me heen. Hij weet ervan en hij weet ook dat ik niets met iemand heb gedaan die avond.

''Ik niet, maar jij zeker wel,'' zeg ik. Ze knikt trots. Ik rol met mijn ogen.

''De vader van Rosa. Jij bent aan de beurt,'' zegt de interviewster snel.

''What the f*ck is wrong with you,'' zegt ze. Hij maakt een misselijk makend geluidje en loopt weg.

''Oke,'' zeg ik simpel.

''Zoë, waarom ben je zo schattig?'' vraagt de interviewer. Zoë giechelt en verbergt haar hoofdje in Ashtons shirt. 

''Awh,'' klinkt er door het publiek.

''En als laatste de schrijfster, Roos.'' (A/N Ik ben kei origineel met namen bedenken voor boeken, dus gebruik ik de mijne :))

''Je bent een geweldige schrijfster. Waar haal je je ideeën vandaan?''

''Awh, dankjewel. En ik schrijf eigenlijk gewoon wat in me opkomt. En soms krijg ik ineens een idee en dat schrijf ik op en gebruik het in mijn boek,'' glimlacht ze.

''Luff yah.''

''Love you too.''

''Hoe gaat het met je?''

''Het gaat heel goed met me,'' zegt ze.

''Hoe ontdekte je Wattpad. Dat het bestond?''

''Een vriendin van me zei de heletijd 'Download Wattpad op je telefoon.' En 'Ga een boek schrijven'. Dus dat heb ik uiteindelijk gedaan.''

''Fav food?''

''Pizza, oreo's en bananen.''

''Wat is het eerste liedje van 5sos dat je hoorde?''

''She Looks So Perfect. Die had me zus ooit laten horen.''

''Favoriete pizza.''

''Ik denk peperoni.''

''Wat is je lievelings band/bands. En wat is je lievelings boek?''

 ''Ik luister heel veel muziek en het meeste naar bands. Dus, 5 Seconds Of Summer, Fall Out Boy, All Time Low., Mayday Parade, Paramore, Coldplay, Nirvana, AC/DC, Guns n' Roses, One Direction, Twenty One Pilots, Little Mix, Artic Monkeys, Green Day, Bon Jovi. En ook naar veel solo artiesten zoals, Melanie Martinez, Shawn Mendes, Halsey, Justin Bieber en Halsey. En mijn favoriete boek is Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison.''

That boy || A.F.I ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu