39. Drums

720 28 9
                                    

Heyy, wat vinden jullie van PillowTalk van Zayn? I love it xx.

POV. Rosa

''Ik zal je missen,'' snikt Anne terwijl ze haar zoon in haar armen sluit. Vandaag gaan we alweer weg. De familie van Ashton is echt heel aardig. Het was echt gezellig hier.

''Ik houd van je. Vergeet dat niet,'' zegt Ashton zacht en laat haar los. Hij loopt naar Harry en geeft hem een aai over zijn bol, waardoor Harry snel zijn haren weer goed doet. Ashton glimlacht. Hij hurkt voor hem neer.

''Ik zie je snel weer, kleine.''

''Ik ben niet klein,'' zegt Harry protesterend terug. Ashton grinnikt en knuffelt hem. Hij loopt daarna naar Lauren.

''Ik ga je zo erg missen, Ash,'' snikt ze. Ashton veegt haar tranen weg en drukt een klein kusje op haar neus.

''Ik jouw ook, Lauren. Voordat je het weet, zijn we weer terug,'' glimlacht hij. Anne komt naar me toe gelopen en trekt me in een knuffel.

''Zorg goed voor Ashton. Je bent een sterk meisje, Rosa. Dat heb ik in die twee dagen gemerkt,'' glimlacht ze.

''Dankjewel, en ik zal goed op hem letten,'' zeg ik. Ik geef Harry nog een knuffel.

''Hier, deze is voor jouw,'' zegt hij verlegen en opent zijn hand waar een klein speelgoedautootje in ligt. Glimlachend neem ik het aan.

''Dankjewel Harry. Ik zal hem goed bewaren,'' zeg ik en loop naar Lauren die nog staat te huilen. Ik trek haar in een knuffel. 

''Ik zie je snel weer, hè,'' zegt ze. Ik knik.

''Ik zie je snel weer,'' herhaal ik haar en pak Ashton's hand vast. We lopen naar de taxi die op ons aan het wachten stond. We zwaaien ze uit en de taxi rijdt weg. Ashton's grip in mijn hand versterkt en ik hoor hem slikken. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en veeg de verdwaalde traan weg die over zijn wang liep. Hij glimlacht zwak.

''Ik mis ze nu al,'' zegt hij met een gebroken stem.

''Voordat je het weet is de tour voorbij. En zie je ze weer,'' zeg ik geruststellend. Ik geef een kneepje in zijn hand en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik wrijf over zijn bovenarm om hem gerust te stellen. We staan stil voor een groot hotel. Ik betaal de taxi na veel gezeur van Ashton, omdat hij wou betalen. We lopen het hotel in en krijgen een sleutel. We hebben een kamer voor ons tweeën. De vrouw in de lobby zei dat de rest er al is. We lopen de kamer in die net zo luxe is als de andere hotels. Ik leg het autootje van Harry in mijn tas waar die veilig is. Ik vind het heel lief dat hij het aan mij geeft, want normaal gesproken speelt hij altijd met dat autootje. Ik laat me op bed vallen en sluit mijn ogen. Ik voel dat het bed een beetje in zakt. Ik open mijn ogen en zie dat Ashton zich tegen me aan nestelt. Ik glimlach en hij slaat zijn armen om me heen. Ik leg het laken over me heen en al snel vallen we in slaap.

Ik word wakker door lieve natte kusjes in mijn nek. Ik draai mijn hoofd en kijk recht in Ashton's hazel kleurige ogen. Ik glimlach en druk een kusje op zijn mond. Ik glimlach tegen zijn lippen aan. Hij gaat boven me hangen en de kus wordt steeds ruwer. Na een tijdje trekken we terug en gaan we ontbijten. De rest zit al beneden. 

''Hey, hoe was het bij jullie mannen in huis?'' vraag ik en plof neer naast Floor. Ashton gaat naast Luke zitten en pakt een broodje. Ik neem een schaaltje met yoghurt. Ze zeggen allemaal dat ze het leuk hadden. 

''Hebben ze hier een muziekzaal of zo iets?'' vraag ik en kijk zoekend om me heen.

''Ja, beneden. Zullen we er dadelijk naar toe gaan?'' vraagt Ashton. Ik knik en eet snel mijn yoghurt op. We staan op, zeggen de rest gedag en lopen de muziekzaal in. Mijn blik valt meteen op de piano en ik stap er op af. Ik neem plaats op het krukje er voor en laat mijn vingers over de toetsen glijden om het vertrouwde gevoel terug te krijgen. Ashton gaat naast me zitten en kijkt toe hoe mijn vingers over de toetsen bewegen. Als ik het geïmproviseerde stuk klaar heb, begint Ashton te klappen. Ik bloos licht.

That boy || A.F.I ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu