49. Visit

662 28 4
                                    

HOLY SH*T, IK HEB BIJNA 3K. MENSEN DANKJEWEL. I LOVE YOUUUU. Xx R.

POV. Rosa

Mam en ik stappen het huis binnen. Zodra we in de woonkamer staan, valt het stil.

''M-mevrouw Anderson?'' vraagt Sanne verbaast. Sanne kent mijn moeder natuurlijk al. En ze weet wat er is gebeurt. De andere meiden en jongens ook. Behalve Lauren, Harry, Anne en Zoë. Mam knikt licht en kijkt mij hulpeloos aan. Ik glimlach geruststellend en roep Zoë. Ze staat op en komt blij aan gehobbeld.

''Wij gaan even naar de keuken. Ash, ga je ook mee?'' vraag ik. Hij knikt en loopt met ons mee naar de keuken waar we aan tafel zitten. Ik doe de schuifdeur dicht en ga naast Ashton zitten. Zoë zit bij mij op schoot. Verlegen drukt ze haar hoofdje tegen mijn borst. Ik haal mijn hand door haar haren en kijk Ashton aan.

''Zoë,'' ze kijkt op en haar hazel kleurige ogen kijken me aan. Ik heb geen idee hoe ik moet zeggen dat haar oma hier aan tafel zit.

''Zeg het maar gewoon,'' fluistert Ashton lief. Ik glimlach.

''Zoë, kijk die vrouw eens aan,'' ze kijk naar mam en kijkt vragend.

''Die vrouw is je oma,'' zeg ik. Shit, ik heb dit volgens mij heel vreemd overgebracht. Ze glimlacht, kruipt van mijn schoot en loopt een beetje wankelend naar mam toe. Als ze bij haar stoel staat, tilt mam haar op en dan slaat Zoë haar armpjes om mam heen.

''Oma,'' fluistert ze zacht en verbergt haar hoofd in haar nek. Mam glimlacht en een traan rolt over haar wang.

''Ja, liefje.''

''Ik heb je gemist,'' zegt ze zacht. Ashton slaat een arm om me heen en trekt me dicht tegen hem aan. Ik ben blij dat Zoë haar oma terug heeft. Ze trekken terug uit de knuffel, maar Zoë blijft op haar schoot zitten. Ashton steekt zijn hand uit naar mam toe en schudt haar hand.

''Ik ben Ashton, de vriend van Rosa. Ik heb me nog niet goed voor kunnen stellen,'' zegt hij vriendelijk. Hij is zo'n schatje.

''Rosa heeft net bij de Starbucks over je vertelt,'' glimlacht ze.

''Ik hoop dat het positief was,'' zegt Ashton met een grinnik en drukt een kusje op mijn neus.

''Ik had gezegd dat ik bij jouw en de jongens mocht wonen. En over de tour dat ik zwanger ben geraakt van je,'' zeg ik en leun een beetje tegen Ashton aan. We staan op en lopen naar de woonkamer. Ik ga naast Hanna op de bank zitten. Zoë rent meteen weer naar Daisy toe en speelt met haar. Ik en mam vertellen heel het verhaal tegen iedereen. Ze kijken een beetje geschokt als ik zeg van pap. Als het ongeveer 6 uur is, gaat iedereen weer naar huis. 

''Zoë lus je frietjes?'' vraag ik. Blij knikt ze.

''Frietjes!'' gilt ze. Ik grinnik.

''Wat willen jullie er bij?'' ik schrijf het allemaal op een blaadje.

''Ik ga het wel halen. Ik ben zo terug. Is de tafel dan gedekt?'' vraag ik en druk een kusje op Ashtons wang. Hij knikt.

''Tot zo,'' ik pak mijn jas en stap de deur uit. Ik rij naar de friettent en bestel het eten. De jongen achter de kassa knipoogt naar me. Ik rol met mijn ogen en kijk een andere kant op. Als Ashton naast me stond en merkte dat die jongen naar me knipoogde, zou Ashton me recht voor zijn neus zoenen, zodat de jongens afknapte. Ik grinnik zacht in mezelf. Mijn gedachtes worden ruw onderbroken door een belletje. 

''Vier personen friet. Twee frikandellen en twee kroketten,'' roept de jongen. Ik loop naar hem toe, geef geld en neem de papieren zak aan. Hij blaast een kusje naar me toe.

''Flikker op,'' zeg ik geïrriteerd. Ik stap in mijn auto en rijd naar huis. 

''Frietjes!'' roep ik als ik binnen stap en meteen staat Zoë voor me. Ik grinnik.

That boy || A.F.I ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu