ölüm için korkmak.

8.1K 310 42
                                    

Ateşimiz çok yakışıklı yine!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ateşimiz çok yakışıklı yine!

Öykü nasıl? Neyse gecikmeden okuyun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Öykü nasıl? Neyse gecikmeden okuyun.

instagram: nazdogan1

watsapp grubu: kumralkus

facebook grubu: Ateşi Öyküsü

--

Hani bazı anlar vardır ya. O anlar ne yapacağınızı ne edeceğinizi bilemezsiniz,yaşadığınız korku vücudunuzu bir zehir gibi sarar ve korkuyu her hücrenizde hissettirir.

Perişan olursunuz yaşadığınız korku yüzünden bir an öldüğünüzü bile düşünürsünüz.

"çünkü misperi şuan komaya girdi...bebek doğdu ama sadece bir an görmüş bebeği.." duyduğum cümle ile hem rahatladım hem de şok oldum. Ölmemişti,bu..mükemmel bir histi ancak komadaydı ve komaya girmek ölüme bir ramak kalması demekti.

"a-ama...onu görmem gerek ateş! Anlamıyorsun.." ateşi ittim ve misperinin odasına koştum.ateş onu itmemi beklemediği için anın verdiği şok ile afallamış ve düşmese de sendelemişti bende o kısa andan yararlanmıştım.

"misperi!" içeriye gireceğim sırada bir hemşire durdurdu beni "lütfen zorluk çıkarmayın bayan arkadaşınızın kurtulmasını istiyorsanız böyle yaparak değil onun için dua ederek bir katkıda bulunabilirsiniz"

O an bazı şeyler kafama vurdu. Misperi can çekişirken ben daha çok yük oluyordum hemen geri çekildim ve dudağımı dişleyip ateşe doğru yürüdüm. Başka ne yapacağımı bilmiyordum.

Misperi ile yaşadığım bütün anılar geçti gözümün önünden,gerçekten eğer ona bir şey olursa ne yapardım ben? Hayat benim için nasıl olurdu ? misperisiz bir hayat?

Şuan tutunabileceğim tek dal ateşti. Küs olsak bile yanımda olan kişi oydu. Onu da anlayamıyordum ama şuan bu konuyu sorgulamayacaktım.

Sadece sarıldım ona,uzun bir süredir ayık kafa ile yapmadığım şeyi yaptım.

Ona sarıldım hem de öyle bir sarıldım ki sanki kemikleri kırılacaktı. Öyle hoş bir kokusu vardı ki...parfümü ile karışan kendi has kokusu ve sigara. Kendi kokusu sigaranın kokusunu daha hoş hale getiriyordu bunu nasıl yaptığını bilmiyordum ama oluyordu işte.

SOSYOPAT LİSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin