bebek mi?

27.2K 645 69
                                    

Hehe! Sizce öykü hamile mi? Sonuçta imkansız değil ne düşünüyorsunuz? Neyse hadi yebeğ yazayım dedim asdfg

bi genc kurguya girseydik ya :/ geenc kurguuuu <3 L :/

aşık olacaksın! Diye bi kitap okuyodum çok beğendim okuyun yaa <3 berk canısı <3

Lütfen olmayayım....değilim..anne olamam... hamile olamam... beş dakikadır bunu diyip duruyordum çünkü istemiyordum anne olmak...tabi ki bunu isterdim ama şuan değil üç dört yıl sonra ateşle evlendikten sonra.

Şuan gençliğimin baharında olan bir kızken anne olmak istemezdim , misperi istiyordu ama ben değil.

"ee kızım sonuç ne?" bayan hellyden gelen soruları cevaplamam için sonuca bakmam lazımdı ama bir yanım bakmak istemiyordu.

Peki ya pozitif çıkarsa? O zaman ne yapacaktım? Ateş ben hamileyim hadi evlenelim! Şimdi! Mi diyecektim? Gerçi o bunu istiyordu ama bebek....bunu istediğini sanmıyordum.

Elimi testin üstünden çektim ve sonuca baktım.

Tek çizgi olumsuzdu,iki çizgi olumluydu. Benim bildiğim buydu ama bu sonuç....yanlış olmalıydı,öyleydi de!

Tuvaletten çıktım ve sonucu bayan helly'e verdim. Elindeki şeye baktı ve çığlık attı.

"inanamıyorum öykü! Hamilesin!!! Bebek geliyor!!" dedi. Bu duyduklarıma bende inanamıyordum, bebek fikri...bu çok saçmaydı. İmkansızdı. Hamile olamazdım ki, doktor ileride hamile olabileceğimi söylemişti ama ameliyat..bu nasıl mümkün olurdu ki?

Dudağımı dişleyerek baktım. Ağlamak istiyordum bu gerçek olamazdı. Ben anne olamazdım...

"öykü...canım sen iyi misin?" bayan helly'nin sorusu ile elimi lavaboya doğru koydum "değilim...bayan helly anlamıyorsunuz ben....hamile olamam..."

Bayan helly kaşlarını çattı "neden ki yani sen..?"

"hayır ondan değil..ben ameliyat oldum rahmimden ileride çocuğum olabilir ama şuan imkansız olduğunu sanıyordum...şuan nasıl hamile olabilirim?" kaşlarımı çattım ve gözümden gelen yaşı sildim. Annem öğrenirse öldürürdü ben, babam...ne diyecektim onlara? Daha annem hiçbir şey bilmezken..o beni hala prenses(masum kız)sanıyordu.

"canım ama olabilir...yani eğer şey olmuşsa.....imkansız değildir bu.."

**

Ateş'ten.....

"isterseniz çekimlere başlayım Ateş bey?" sarışın ve oldukça güzel olan kadının cümlesi ile öyküyü aramayı bıraktım ve başımla onayladım. Telefonunu açmıyordu ve bu biraz sinirimi bozmuştu,belki de uyuyordu ve telefon sessizde olduğundan görmemişti. Şuan ki temennim buydu.

"ateşciğim gelsene!" kırmızı rujunu süren Anastasia'ya baktım. Bu kız bir fahişeydi, öykü gelmese benden yararlanacaktı ama buna izin vermezdim bu şeyden kurtulalı çok olmuştu.

"geliyorum" düz ve kesin ses tonum kızı şaşırtmıştı ne dememi bekliyordu ki?

Yanına ulaştığımda elindeki kağıtları uzattı bana. "bak şu kısımda beni belimden tutup eğecek ve öpecekmişsin..bu muhteşem" dedi.

SOSYOPAT LİSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin