Çakma sevgili

30K 1.2K 139
                                    


Su beni kendine çekerken yukarıya çıkmak için çaba veriyordum. Ama fayda etmiyordu,her ne kadar yüzmeyi bilsem de boyumu aşan yerlerde bir yerden sonra zorluyordu beni.

Gözümü bir açıyor bir kapıyordum ve artık suyun altında olduğumu biliyordum,annem küçükken suyun altında göz açmayı öğretmişti ve etrafa bakabiliyordum ama su yutmaya başlamıştım. Kollarımı çırpsam da yaptığım tek şey boşa zaman kaybıydı. Kirpiklerimi kırpıp etrafa bakarken nefes alma hızım şimdiden yavaşlamıştı.

Etrafa bakınırken gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı ve gözlerimi karanlığa yumdum.

**

Dünya ile ölüm arasında kalmak? Şuan yaşadığım şey bu olabilir mi? Şuan ölümle yaşam arasında kalmış olabilir miyim?

Etrafa bakmaya çalışıyorum ama hiçbir şey göremiyorum,sanki karanlık bir kutuya kapatılmış gibiyim. Ama duyabiliyorum herkes etrafıma sarılmış ve 'Aa kız bayılmış!!' diye şaşkın şaşkın konuşuyorlardı.

'öhöhöhöö..' öksürüğüm sonunda boğazımdan çıkmıştı ,ne ara kumsala geldim bilmiyordum bile.

En son su beni içine çekmişti ve ölürüm diye düşünüyordum ama yaşıyordum . sudan yeni çıkarılmış olmalıydım çünkü rüzgar tenime değdikçe üşüyordum.

Çok su yutmuş olmalıydım çünkü midem bulanıyordu,deniz suyundan oldum olası nefret etmişimdir.

Gözlerimi araladığımda Tuna tam karşımdaydı,bir kez daha öksürdüm ve etrafıma baktım,herkes 'aa ambulans çağırın,uyandı vs. 'deyip hareketlerimi izliyordu ve tepkisizce duran tek bir kişi vardı,Ateş.

Yorgunluktan gözlerim tekrar kapandı,uğultular kulağımı ağrıtıyordu. Hiç beklemediğim bir anda birisi dudaklarıma yapıştığında afalladım.

Ne , ne oluyor?

Ani bir hareketle gözlerimi açtım ve gözlerim onun gözüyle buluştu.

Tuna? Geriye çekilecektim tabi ama galiba suni tenefüs yapıyordu ve eğer Ateş bunu görürse çok işime yarayabilirdi,tabi hala beni seviyorsa..

İnadına ben de dudaklarına yapıştım ve Tuna'yı şiddetle öpmeye başladım.

Uyandığımı anladığında geri çekilecekti ama durdu ve öpmeye devam etti tabi insanlar çakmasın diye arada geriye çekiliyordu ama onu öptüğüme göre gören görüyordu değil mi?

Tuna geriye doğru çekildiğinde gülümseyip 'iyi misin?' dedi ve elini uzattı. 'iyiyim' deyip elini tuttum ve etrafıma bakındım Ateş bensuyla 5 metre ilerimdeydi ve yüzündeki ifade tam da görmek istediğim gibiydi.sinir küpüne dönmüştü, ok olsun hiç umurumda değil! O Bensu orospusuyla beni kıskandırırken iyiydi,belki de kıskandırmıyor gerçekten Bensuyu seviyordu,sonuçta eski sevgiliydiler öyle değil mi?

Bensu'dan nefret ediyor olabilirdim ama Sude(kız kardeşi) çok iyi bir kızdı ve bayağı yakın arkadaş gibi olduğumuzu söylemeliyim.

Zaten Bensuyla Ateşin eski sevgili olduğunu da o söylemişti bana ve Bensunun Ateşi geri istediğini.. ve isteği yerine gelmişti de! Ateş benimle değil onunlaydı,benim değil onun elini tutuyordu.

Misperiye 'geleceğim..' diye fısıldadım ve Tunayla yürümeye başladım.

Tuna ile şezlong'lara ilerlerken biraz utanıyordum açıkçası yani çocuğu resmen öpmüştüm! Hem de bana suni tenefüs yaparken!

'açıklama yapmana gerek yok e gayet iyi öpüşüyorsun' dediği cümle ile afalladım. Ben 'niye öptün beni? Sevgilim var..' gibi cümleler beklerken o bunu mu söylüyordu gerçekten?

SOSYOPAT LİSEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin