Update/ vaste updatedag?

341 6 1
                                    


Heeii,

Sorry als je dacht dat dit een update was. Aankomend weekend kan ik helaas niet updaten of überhaupt op Wattpad te vinden zijn. Er staan leuke dingen op de planning, dus kan ik niet updaten. Ik heb daar überhaupt volgens mij geen wifi, dus sorry :'(

Pas volgend weekend en misschien in de week, want het is VAKANTIE! Yeehh eindelijk! Het duurde verschikkelijk lang, maar eindelijk is het nu VAKANTIE! Helaas maar een weekje, maar ja, alles beter dan geen vakantie dus niet zeuren, denk ik dan maar. :)

Dus misschien update in de aankomende week en anders sowieso in het weekend!

Vaste updatedag?:
Ik heb er een tijdje over na zitten te denken en ik denk dat ik een vaste updatedag kies. Ik kies zaterdag en heel soms, in noodgevallen zondag, maar hou gewoon zaterdag in je hoofd, want die dag komt het best uit voor mij. Ik heb dan genoeg tijd om een goed hoofdstuk te schrijven. Waarschijnlijk niet meer updates per week, want ik heb het druk met school, helaas. Als er een extra update komt, zeg ik dat uiteraard, maar meestal komt het omdat ik vakantie heb, maar reken er maar niet op... Zaterdag dus sowieso!

Fijn weekend alvast en een fijne vakantie allemaal! <3

X

The story about us #herschrevenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu