dokuz

843 79 3
                                    

Camila bilinçaltı ile savaşıyordu. Yatağında kalkmış etrafına bakıyor Lauren'ı bulamıyordu, karanlık odada ilerleyip en sonunda arkası dönük bir şekilde duran Lauren'a seslense de Lauren kulak asmadı. Camila eli ile onu kavramaya çalıştığında sadece bir hava parçasından ibaret olduğunu gördü.
Nefes nefese uyandı. Yanında yatan Lauren'a dokunduğunda onu hisseti, bu onu rahatlatmıştı.
Kim olduğunu bilmediği şu kıza baktı, soy adını, ailesini hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Onu tanıyordu ama bir yandan da yanında yatan kişinin bir yabancı olduğu inkar edilemezdi.
Bilgisayarı açıp arama motoruna Lauren yazdı, bunun bir işe yaramayacağını biliyordu, dünyada binlerce Lauren olmalıydı. Göz kapakları kapanmaya başladığında yavaşça kalktı, bilgisayarı kapatırken haberler bölümündeki bir ilan dikkatini çekti. Haber ikonundaki resim Lauren'a aitti.
Camila hızla bilgisayarı geri açtı ve haberi tuşladı.

"Firewood Dosyasında Son Adım ; Stratejik bir karar ile teslim olan katilin akıl hastası olduğu sonucuna varıldı."
Sayfayı kaydırıp başlığın altındaki yazıyı okumaya başladı.
"18 yaşındaki L.J , Firewood yemekhanesinde yaptığı katliamı üstlendi. Okuduğu lisenin öğle arası saatlerinde -henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü - bu dehşet anını yaratmıştı. "
Içi yanarmışcasına korku hisseden Camila biraz daha aşağıya indi.
"Mart ayının dördüncü günü saat on iki çeyrek suları L.J normal bir öğrenci gibi yemekhaneye giriş yaptı. Içeride öğrencilerin yarattığı herzamanki karmaşa hakimken yemekhanenin çıkış kapılarını zincirledi.
Koruyucu kıyafetini giyerken tüm dikkatler onun üzerinde toplanmıştı !
Çantasından çıkardığı koruyucu giysiyi üzerine geçirirken tüm dikkatler üzerinde toplandı. Bazıları bu duruma gülerken, bazıları çoktan sorgulamaya başlamıştı.
Kıyafeti üzerine geçirdikten sonra çantasından çıkardığı sprey boya şişelerini etrafa savurdu. -Siyanür, sülfür gibi bileşikleri birleştirerek oluşturduğu eritici bu maddeyi sprey boya şişelerine kendisi enjekte etmişti.- Etrafta duman hakim olurken derilerinin eridiğini fark eden öğrenciler çığlık atıp kapılara ilerlemeye çalıştılar. Zincirlenmiş kapıdan çıkamayanlar feci bir şekilde can verdi.
Ilk önce yemekhanenin kapısını deneyenler şanslıydılar ki bir çoğu kurtuldu ama bu dehşet verici olay vücutlarında derin izler bıraktı. Yemekhane kapısından çıkabilen yirmi kişiden onu kör kalırken, sekizi vücudunun her yerinde izler olarak yaşamını devam ettiriyor.
O Yemekhanede elli beş kişi öldü ? Peki ya neden ?
Nedenini kimse bilmiyor, L.J yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken başta avukatının etkisi ile olayı üstlenmezken, sonrasında güvenlik kameralarının açığa çıkması sonucu olayı kabullendi.
L.J Kimdir ?
California da doğmuştur, L.J'nin ailesi dönemde rövanş kazanan büyük holdinglerden birinin sahibiydi. Ailenin tek çocuğu olan L.J'nin hiçbir zaman beklediği sevgiyi göremediği için bu katliamı gerçekleştirdiği iddialar arasında. Ailesi daima bir iş temposu içerisindeyken L.J hayatını sıradanlıktan öte yaşamak istedi.
Okul yönetimine göre L.J'nin davranışları son senesinde çığırından çıkmıştı. Okula uyuşturucu getiriyor, ögretmenlerine tehditler sarf ediyordu. Bir çok kez disiplin kuruluna çıksa da ailesinin mevkii dolayısı ile hiçbir zaman sonuç alınamadı. "
Camila herşeyin anlam kazanması sonucu haraket edemedi. Saatler geçerken haberi tekrar tekrar okuyor, arama motoruna 'Firewood Katliamı' yazıp haberleri, yorumları, ölenler adına yakılan mumların ve gözyaşlarının olduğu görselleri izliyordu.
Hasta dahi olsa bir insanın bunu yapabileceğini aklı almıyordu. Gözlerinin önünde eriyen bedenleri izlemek hastalık olamazdı, bu birinin insanlıktan çıkacağı nokta olurdu.
Duyduğu ses ile irkildi. "Camila."
Gözleri titrerken korku ile Lauren'a baktı. Onunla dün gece birleşen bu bedeni artık ona yaklaşınca titriyordu. "Sen katilsin." Dedi Camila. "Lauren sen ne yaptın? "

     -
     -
           YAZARA KÜFÜR EDIYORSUNUZ EVET YAZAR HAK EDIYOR:(^(
            YORUMLARINIZI VE OYLARINIZI BEKLİYORUM HIKAYE HENÜZ FARKLI YERLERE GIDECEK ÖNCEDENDE BELIRTTIĞIM GIBI ARTIK HIKAYEDE CAMREN ETKILEŞIMI YERINE OLAYLAR DAHA ÇOK ON PLANDA OLACAK
      YENI BOLUMU BEKLEYIN >3 <3

Butterfly (Camren)Where stories live. Discover now