beş

1K 93 9
                                    

Yüzünde ufak tebessümü ile yemek sırasına girdi Lauren. Ufak fısıldaşmalar duyduğunda aldırmasa da kendine bakıp gülüşmeler sonucunda onlara sadece iğneleyici bir bakış bıraktı.
Yemeğini alıp herzamanki yerine geçti ve Camila'nın gelmesini beklemeye başladı. Yanından geçen iki kişinin öksürme hareketi yapıp "Lezbo" demesi sonucu karşılık verdi.
"Ne dedin ?" Kız gülerek geri döndü.
" Psiko-Lezbiyen, sanırım imajını çözdüm." Düz saçlı, kumral kız az önceki gülümsemesini yüzünden eksik etmedi.
"Ne oluyor ?" Dedi bu sırada gelen Camila. Lauren kıza dudak mesafesine gelene kadar yaklaştı.
"Bir daha söyle." Dedi ürpertici ses tonuyla. Kız kulağına ilerledi ve fısıldadı.
"Mazoşist sürtük."
Lauren yavaşça arkasını dönüp kısa bir süre burnunu kaşıdı. Bir kaç saniye ona endişe ile bakan Camila ile göz göze geldikten sonra masasında duran dikdörtgen tabağı içindeki yemekler ile birlikte hızla kızın yüzüne vurdu.
Aldığı ani darbe ile yere yığılan kızın üstüne çıkıp ardı ardına yumrukları sıralıyordu, bu sırada Camila adını tekrarlayıp onu durdurmaya çalışıyordu. Başına toplanan kalabalığı bölen erkek hemşire Lauren'ın boynuna iğne sapladı.
Gözü kararan Lauren ellerindeki kana bakarak dudakları titrerken yere yığıldı. Camila elini sıkıca tutmuş durmadan 'Ne verdiniz ona ?' Diye sorguluyordu, cevap alamıyordu.
Arkadan gelen iki hemşire ve bir doktor Lauren'ı sedyeye yatırdı. Lauren'ın gözleri aralanmıştı ama sadece anlamsızca Camilaya bakıyordu. "Buradayım." Dedi Camila göz yaşları içinde, Lauren'ın sedyesi taşınırken. "Nereye götürüyorsunuz ?" Bir hemşireyi itmesi ile erkek olan onu tutup ilerlemesini engelledi. Camila çırpınırken Lauren'ın gözünden bir damla usulca düştü.

Tik tak.
Gözleri aralandığında başındaki keskin acıyı hisseti. Midesi bulanıyordu, kalkmak istiyordu ama vücudu buna izin vermedi. Gıcırdayan kapı yavaşça açıldı, tümüyle beyaz renkli odaya yine beyaz uniformalı doktor girdi.
Elindeki dosya ile Lauren'ın yakınına bir sandalye çekti. "Yol katedemiyoruz, Lauren." Dedi doktor. "Şu kolundaki kesiklere de bir bak." Lauren kafasını biraz eğdiğinde bileklerinin kemer ile yatağa sabitlendiğini gördü.
"Bir antlaşmamız vardı." Dedi.
Elindeki dosyayı kapatıp salladı. "Yaptıklarınım hepsi burada ve unutma ki gardiyanlar yerine senin sağlığın için çalışan doktorlarla berabersin." Şırıngayı koluna enjekte ederken Lauren çırpındı. "Burası senin cennetin." Devam etti. "Kendini kontrol et." Dedi doktor son derece sakin ama tehditkar bir ses ile ."Sınırları zorlama."
Gülümsedi. "Bu ilaç seni bir süre dengede tutacak." Pamuk ile enjektörü çıkardığı yeri temizledi. "Kendine iyi bak." Yavaş yavaş ilerledi ve kapıyı açtı. Son anda duraksayarak arkasını döndü.
"Yerinde olsam uyuşturucu bağımlılarına asla güvenmezdim." Gülümsedi. "Sadakatsiz oldukları psikolojik olarak kanıtlandı."
Lauren hissettiği derin yorgunluk ve kafasındaki uyuşukluk ile uykuya daldı.

Ona sarılan bedene tepki vermedi. Camila sıkıca ona sarılırken fısıldadı "Sana zarar verdiler sandım." Lauren'ın kollarını ona sarmaması sonucu bedeninden ayrıldı. Göz altlarındaki kızarıklara baktı, kanlanmış gözlerini inceledi. "Sana ne verdiler." Dedi endişe ile.
"Uyumam gerekiyor." Dedi Lauren yorgunluğun barındığı kısık sesi ile. Yalpalayarak ilerliyordu, alkol almış gibiydi, zaten öyle hissediyordu.
Camila onu tuttu. "Yatıştırıcı vermişler." Dedi ve bir süre düşündü, kolunu Lauren'a sararak bedenini sürükleyerek kendi odasına götürdü.
Kendi yatağına yatırdığı Lauren'a endişe ile baktı. "Bu birazcık ıslak olacak." Dedi.
Masanın üzerindeki şişeyi açarak yanına ilerledi ve Lauren'ın ağzını açtı, tüm suyu burnundan ve ağzından vücuduna almasını sağladığında vücudu tepki göstererek kusmasını sağladı. Öksürerek sarı bir sıvı çıkaran Lauren derin derin nefes aldı. "Cami.." dedi nefes nefese. Camila ona sarıldı. "Herşey yolunda." Dedi ardı ardına .

Camila kirli yorganı karşı yatağın yorganı ile değiştirip uyuyan Lauren'ın yanına yattı. Lauren'ın saçları terden ıslanmış, dudakları kurumuştu. Ilacı midesinden atsa da vücudunda hala kalıntıları vardı ve bu şekilde atması gerekiyordu.
Lauren'ın gözleri aralandığında Camila dudağının kenarına küçük bir öpücük bıraktı. "Yanındayım." Fısıldadı.
Lauren'ın ağzından aralıklarla bir kaç kelime döküldü."Camila gidelim buradan."
   
               BU ÜÇÜNCÜ CAMREN KURGUM VE HEPSININ BIR ÖNCEKINDEN BIR FARKLI OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM GERÇEKTEN
             BELKI ARANIZDA SADECE ROMANTIZM BEKLEYENLER OLABILIR AMA BU KURGUDA BIRAZCIK BUNU AŞMAK NIYETINDEYIM . YORUMLARINIZI EKSIK ETMEYINWJHDKSD  ILY

Butterfly (Camren)Kde žijí příběhy. Začni objevovat