Κεφάλαιο 6

3.1K 340 11
                                    


Ναζλί

Η φασαρία εδώ μέσα είναι τρομερά ανυπόφορη.

Ο κόσμος χορεύει κολλητά ο ένας με τον άλλο, με κάποιες κοπέλες να είναι τόσο αδιάκριτες που όση ώρα κουνούν τα κορμιά τους στον ρυθμό της μουσικής ταυτόχρονα έχουν τα χείλη τους κολλημένα στους διάφορους παρτενέρ τους κάνοντας διαγωνισμό... επίδειξη θα σας γελάσω φιλιού.

Οι τρεις νεαροί άνδρες που συναντήσαμε πριν έρθουμε στο μπαρ είναι ακόμη εδώ μαζί μας. Στην παρέα αυτή όμως προστέθηκαν και άλλα πέντε άτομα τα οποία θυμάμαι που μου είπε η Ντεφνέ πως θα μας περιμένουν εδώ, ονόματα δεν συγκράτησα... συγκεκριμένα δεν άκουσα μέσα από αυτό το ντάμπα-ντούμπα που επικρατεί.

Ο ψηλός, μελαχρινός και μουσάτος νεαρός από πριν με κοιτάει περίεργα... Μου χαμογελάει, έχει κάνει προσπάθεια να με πλησιάσει και να αρχίσει συζήτηση παρόλη την ηχορύπανση μα εγώ είμαι πιστά κολλημένη πάνω στην Ντεφνέ κάτι σαν κατοικίδιο που δεν μπορεί χωρίς το αφεντικό του ούτε λεπτό... βασικά, ψέματα το κατοικίδιο μπορεί και χωρίς το αφεντικό του.

Τώρα όμως, που η Ντεφνέ ξεσαλώνει στην πίστα με τις φίλες της χορεύοντας έξαλλα και αρκετά προκλητικά για τα δικά μου δεδομένα ο άγνωστος νέος ξανά βρίσκει την ευκαιρία να φέρει τον σκαμπό του δίπλα στον δικό μου. Αισθάνομαι την ανάσα μου να κόβετε απότομα από την κίνηση του...

«...» κάτι είπε αλλά δεν άκουσα... λυπάμαι νεαρέ, είμαι κουφή.

«...» συνέχισε λέγοντας και κάτι άλλο... αλλά πάλι απάντηση δεν πήρε.

«...» στην τελευταία προσπάθεια του στριφογύρισε τα μάτια του και απομακρύνθηκε εκνευρισμένος.

Στο βλέμμα του ενός από τους φίλους του που μας κοιτούσε ανασήκωσα τους ώμους μου απολογητικά... χαμογέλασε κατανοητικά και έστρεψε το βλέμμα του στην πίστα. Ακολούθησα και εγώ την ίδια κίνηση κοιτάζοντας τον κόσμο να χορεύει, όπως και την Ντεφνέ η οποία ήταν αγκαλιά με έναν από τους νεαρούς που ήρθαν πριν λίγο στην παρέα. Το στόμα μου ανοίγει διάπλατα στην εικόνα... έχει φίλο, δηλαδή αγόρι;

Στην ιδέα και μόνο να ήμουν εγώ στην θέση της... φαντάζομαι τον πατέρα μου με την καραμπίνα στο χέρι να κυνηγάει τον υποψήφιο σύντροφο μου με σκοπό να τον τιμωρήσει που τόλμησε να απλώσει χέρι στην μονάκριβη κόρη του δίχως να έχει ζητήσει το χέρι της, αλλά και να την έχει παντρευτεί πρώτα.

Η αγάπη δεν γνωρίζει από σύνορα #Wattys2016Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum