36. kapitola

803 46 6
                                    

Celý môj týždeň zbehol celkom rýchlo. A teraz je to tu. S Paťom ideme na tú svadbu. Nejako veľmi sa mi nechce ísť, ale musím sa prekonať. Nedávam to najavo, lebo by sa to začalo rozoberať a to nechcem. Proste, Paťo sa mi vždy prispôsobí, tak ja sa mu aspoň teraz. Ráno sme vstávali o čo si skôr. Svadba je v Bystrici a tá cesta + jeho rodičia chcú, aby sme ešte išli k nim. Takže budíček bol už o siedmej. Naraňajkovali sme sa a išli sa obliesť. Ja som si vybrala legíny, tričko a sveter. Paťo tepláky a tiež tričko. Naše oblečenie, na svadbu bolo zbalené v taške. Pozamykali sme dom a nastúpili do auta. Šoféroval Paťo. Mne sa, úprimne povedané nechcelo. Nerada šoférujem ráno. Cestou sme sa rozprávali o všetkom možnom. Zbehlo to rýchlo. Momentálne sa nachádzam s Paťom v jeho izbe a obliekam si tie šaty, Paťo oblek. Musím uznať, že vyzerá v ňom strašne sexi. Pozerala som na neho ako zhypnotizovaná, ale rýchlo som sa vrátila do reality. Urobili sme si aj zopár selfie. Hneď som ju aj pridala na FB.

"Zapneš mi prosím zips ?" opýtala som sa a on prikývol. Vlasy som si dala na jeden bok. Zapol mi zips na šatách a otočil si ma k sebe.

"Vyzeráš nádherne sexi v tých šatách." povedal s úsmevom na perách a objal.

"Ďakujem, ale aj ty v tom obleku, sexi." 

"Hmmm... Ja som sexi, ty si sexi. Ide to k sebe." zasmial sa.

"Súhlasím." odpovedala som a usmiala sa. Pobozkal ma, vtedy som si uvedomila, že nie som obutá. Pozrela som do tašky, v ktorej bolo naše oblečenie.

"Paťo. Ja som si zabudla lodičky. Čo teraz ?" zahlásila som. Bola som úplne smutná.

"Myslíš tie čierne ?" iba som prikývla a pokračoval. "Tie sú v aute. V kufri. Nezmestili sa do tašky, tak som ich tam dal. Idem ti po ne." povedal a vyšiel z izby. Dúfala som, že má pravdu. O chvíľu prišiel aj s lodičkami. Ten face, keď vchádzal... Poďakovala som sa a dala mu bozk na líčko. Vybrala som ešte z kozmetickej taštičky púder, korektor, očné tiene, čiernu linku, špirálu a čiernu ceruzku. Neviem prečo som sa najskôr obliekla a potom išla na make- up, ale to nevadí. Prišla k nám Sárka. Vyzerala ako princezná. Svetlo rúžove šaty s balerínkami, rúžovy svetrík a vyčesané vlasy. Postavila sa vedľa mňa a pozerala ako si robím make- up. Nebolo to super, ale mohlo to byť. Ja som mala rozpustené vlasy. Jemne som si ich natočila. Mohlo byť. Pozrela som sa so Sárkou posledný krát do zrkadla.

"Vyzeráte úžasne, baby." pochválil Paťo. Iba sme sa usmiali a spoločne sme vyšli z izby. Išli sme do obývačky, kde na nás čakali Paťovi rodičia. Boli sme hotový. Ani sme si neuvedomili, ale bolo už pol tretej, čo bol najvyšší čas ísť. Bolo to ďalej, takže sme nasadli do auta. Do teraz sa čudujem ako sme tam vošli. Tá svadba nebola až tak hrozná, ako som si myslela. Paťo ma zoznámil s niektorými "členmi svadby."  Lepšie povedané, s ktorými sa poznal. Svadba zbehla v pohode a zábavne. Paťo ma zoznámil so synom tej tety čo sa vydávala. Volá sa Kiko a má 17, tak ako ja. Takže sme si celkom rozumeli. Chvíľu sme aj pokecali a potom odišiel k mamine. Paťo išiel tancovať so Sárkou a ja sedím pri stole. Nudím sa, ale čo mám robiť ?

Ahojte. Ľudkovia, všimla som si, že klesá videnie a hlasovanie kapitol príbehu. Je to až tak zlé ? Prosím, napíšte do komentáre, či mám pokračovať a čo si o tom myslíte. Ďakujem.


Navždy zamilovaní ✔Where stories live. Discover now