Kapky vody

2.4K 123 1
                                    

Z Scottova pohledu:
"Hele padej, tady sedí Scott." opírá se Stiles do holky co si chce vedle něj sednout. Přicházím k lavici a pokládám na ní učebnice. Dívka mi věnuje vražedný pohled a sedá si o lavici vedle. Sotva si dosednu zazvoní na vyučování. Do třídy vchází trenér a tím začíná naše nudná hodina ekonomiky. "Takže kdo se dneska ulil z vyučování?" říká trenér a opírá se o stůl. Hledím na prázdné místo před sebou kde vždycky sedí Sydney, teď její místo však zeje prázdnotou. "Stilinski chybí" ozývá je Jared. Najednou se však otevírají dveře. "Ne! Už jsem tady. Omlouvám se že jdu pozdě." Padá mi brada při pohledu na okouzlující dívku stojící ve dveřích. Má černé vlasy stočené do loken které se ji snášejí na ramena a rudé rty které mi tak moc chybí. Prochází třídou v bílých šatech s koženou vestou kterou má od Stilese. Sedá si beze slova na místo a nevěnuje mi jediný pohled.
Během hodiny do ní pořád šprtám a snažím se ji přimět k řeči ale úplně mě ignoruje.
Jakmile zazvoní zvedá se a tryskem mizí ze třídy. Vstávám a utíkám za ní, u našich skříněk ji konečně dostihuji. "Sydney, prosím musíme si promluvit." říkám a chytám ji za ruku, jenže ona se hned dere z mého sevření. "Scotte, o čem chceš mluvit?! Navíc teď nemám čas musím na další hodinu." říká a bere si knížky ze skříňky. "Počkej na mě po vyučování na parkovišti, prosím." jen prázdně přilyvuje a odchází. Chvíli ji pozoruji jít po chodbě se klopenou hlavou ale pak mizí v jedné ze tříd. Tak moc bych chtěl vrátit čas a vše napravit.
---------------------
"Mccalle! Nezapoměň že je dneska trénink. Neopovaž se nepřijít!" křičí na mě trenér přes celou chodbu. Úplně jsem na něj zapomněl. Nemám ale čas, musím jít za Sydney. "Kouči, já dneska opravdu nemůžu...." říkám a mnu si zátylek nervozitou. "Jestli nepřijdeš tak se můžeš rozloučit s postem kapitána, takže si to pořádně rozmysli." poplácává mě po rameni a odchází. Tohle je normální vydírání!
----------------------
Vleču se pomalu do šaten když mě najednou ve dveřích poráží Stiles. "Ale notak, kámo co děláš?!" říkám a strkám ho zpátky do šatny. "Co ty děláš? Venku leje jako z konve, trénink byl zrušen!" namítá a strká mě zase ven. Náhlížím ven z okna na chodně a hned nato se dávám do běhu. Zastavuji se až u vchodových dveří. Bez tak je dávno pryč... Říkám si ale když otvírám dveře, na chvíli se mi zastavuje dech. Stojí uprostřed parkoviště. Promáčená od hlavy až k patě a uprostřed velké kaluže. Než mě stačí cokoli zastavit, dělám projednou to, co mi říká srdce. Vybíhám k ní a neprodleně ji líbám. Je to jako z romantickýho filmu, akorát že tady chybí Jeniffer Aniston.
Stojíme stále na tom samém místě v těsném objetí a celí mokří. Beru její tvář do dlaní a palcem jí utírám z líce slzu. " Odpustíš mi?" říká a zajíždí mi rukou do vlasů. "Nemám ti co odpouštět." odpovídám a znovu ji něžně líbám. "To ty by jsi měla odpustit mě, byl jsem hlupák že jsem tě ohrozil. Navíc ti toho hodně dlužím. Zachránila si mi život." Směje se a do třetice mi věnuje dlouhý krásný polibek "Neboj se, já si to vyberu." dodává a sjíždí rukou po mých zádech níž.
Nakonec už máme toho mokra po krk a tak oba nasedáme na mou motorku a jedeme domů.

Z pohledu Sydney:
Má úžasně měkkou postel. Neodolám a rozvaluji se na ní celá. Mám na sobě jenom jeho tričko které mi půjčil protože moje oblečení za sebou nechávalo louže vody. Je to hrozně příjemný pocit mít na sobě jeho oblečení, protože z něho cítím Scottovu vůni. Najednou mě z příjemného lenošení vytrhuje hluk. Scott lítá z jednoho rohu pokoje do druhého a hrabe se v šuplících. "Všechno oblečení mám v prádle, nemám co na sebe." říká a přitom vyhazuje ponožky z šuplíků ve snaze něco najít. Vstávám a s šibalským úsměvem mu přejíždím po mokré, nahé a dokonale vypracované hrudi. "Mě to takhle vyhovuje." říkám a líbám ho. Scott se jen směje a dává mi ruce kolem pasu. Bohudík si neuvědomuje, že v tu chvíli nic nedrží ručník kolem jeho pasu a ten rychle padá na zem. Smějeme se a znovu ho líbám. Scott mě jedním ladným pohybem povaluje na postel. Proplétá mé prsty se svými a líbá každý centimetr mé holé kůže na krku. Najednou se však prudce otevírají dveře a v nich se objevuje Mellisa. V tu ránu vykřikuje a zakrývá si oči. "O můj bože, já myslela že si tu sám!" Scott se rychle zakrývá polštářem a jeho tvář je nyní jeden velký ruměnec. "Dobré odpoledne paní Mccallová." ozývám se a hned na to se dávám do smíchu. Mellisa se rychle schovává za dveře a koktá údivem. "Ahoj Sydney. Nepotřebuje něco? Nemáte hlad nebo něco?" Scott mi věnuje utrápený pohled a padá na postel vedle mě. "Máte kondomy?" odpovídám a tak tak udržuji smích na uzdě. Chvíli je jen mrtvé ticho ale pak vydím vykukovat Mellisinu ruku z poza dveří. A v ruce opravdu drží krabičku kondomů. Vstávám a beru ji "Děkuji" dodávám a dovírám dveře. Jakmile jsou zavřené, propuká obrovský nával smíchu. Ani za boha by mě nenapadlo že se něco takhle trapného stane zrovna mě.
---------------------
Je už večer a měla bych jít domů ale nemám srdce na to abych opustila tak sladce spícího Scotta vedle mě. A tak jen hledím na okno po kterém sjíždí malé kapičky vody a cítím že vše by mohlo být zase tak jak má. Ale nebude, už nikdy. Teď jsem Alfa a to co se stalo si s sebou ponesu navždy. Ale jak řekl Derek, musím se vzchopit a nevzdat to....

Teen Wolf- New LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat