Drž mě za ruku než zemřu

2.2K 128 1
                                    

Z pohledu Scotta: 

Přelévá mě studený pot když konečně dobíhám k obrovskému, starému domu. Má spoustu pater, velká špinavá okna z čehož jedno vede do sklepa, do černého sklepa z něhož se ozývá hrozivé sténání umírající oběti. A na jisto vím, že ta oběť je Sydney.

Nejprve chci okno rozbít ale Derek mě chytá za paži. "Mám lepší nápad. Použijeme proti nim jejich vlastní zbraně." říká a vytahuje si zpoza opasku světlici a kouřový granát. V jeden moment rozbíjí okno a vhazuje je tam. Zakrýváme si oči a posléze skáčeme po jednom dovnitř. V místnosti panuje obrovský chaos. Snažím se najít Sydney ale najednou mě kdosi chytá za nohu a strhává k zemi. Dopadám a silně jsem bouchám do hlavy. Snažím se zvednout ale z toho kouře a pádu se mi hrozně točí hlava a málem omdlévám. Pomalu se zvedám a postupuji kupředu....

Z pohledu Sydney:

Kdosi mě chytá za zakrvácenou ruku a snaží se mě dostat z řetězů. "Scotte." šeptám z posledních sil. "Myslela sis že tě jim tu nechám?!" odpovídá Scott a tiskne mi ruku, hned ji však rychle pouští. "Sydney..." šeptá s hmatatelnou bolestí v hlase. "Umíráš..." říká téměř neslyšně. "Snažím se už hodiny spustit hojení ale" chvěje se mi hlas a ztrácím dech. Najednou mě ohromná síla zvedá do vzduchu a dostává mě z řetězů. Otvírám oči teprve až ležím na mokré  trávě. Scott má v očích výraz naprostého zděšení. Objevuje všechny mé rány a snaží se nerozplakat. "Kde, kde jsou všichni..?" ptám se tiše a pokládám ruku na největší ránu na mém břiše. "Jsou ve sklepě a dávají jim tam do držky." při jeho slovech se objevuje Stiles a když uvidí naše výrazy a tolik krve vše mu dochází. Otírá mi krev z čela a chytá mě za ruku. Ležím teď v kapkách rosy, za ruku mě drží nejlepší kluci mého života a po tvářích se mi kutálejí slzy. Scott se ke mě sklání a něžně mě líbá "Ty mi nesmíš umřít! Proč se nehojíš?!" říká a ještě silněji mi tiskne ruku. "Všechno má nějaký důvod, asi to tak má být."

Z pohledu Stilese: 

Chvějí se jí rty a na rtech se jí objevuje černá krev. "Miluju tě" šeptá a naposledy vydechuje. Oči se mi zalévají slzami a klesám vedle ní. "Taky tě miluji." Scott ji stále pevně svírá a jeho oči září rudou barvou. "Scotte, co...co to děláš?" ptám se a zvedám se do sedu. "Nic! Nic jsem neudělal! To je ten problém!" dává se do křiku "Já jsem ji sakra nezachránil!" Zvedá se ale po pár krocích se hroutí na kolena a zarývá drápy do hlíny. "Scotte, nemůžeš za to..." Hledím na Sydney jak tam jen tak bezvládně leží a její rány se zacelují a veškerá krev mizí. Počkat..cože?! "Scotte je normální že se vlkodlak začne hojit potom co zemře?!" ptám se a zkouším jestli jí nahmatám puls. "Co to meleš Stilesi? Když je někdo mrtvý, tak je mrtvý. Konec!" říká chladně a potácí se ke mě. Stále na ni hledím, nemá na sobě najednou jediný škrábanec. Scott otvírá ústa které plní tesáky a hrdě nám předvádí svůj alfovský řev. Její oči se najednou otvírají a září jasně zlatou barvou. Prudce se nadechuje a vráži Scottovi facku. "To ti to trvalo." říká a vášnivě ho líbá. "Dávám se do smíchu a oba dva je objímám. "Tys nás teda pořádně vypekla." najednou se všichni objímáme a nevnímáme co se děje kolem. Najednou se objevuje Derek a všechny nás táhne pryč."Dělejte!Rychle pryč!" křičí na nás. "Počkej. Kde je Vanesa?" ozývá se Sydney.  "Zůstala tam, a my musíme pryč jinak jsme všichni mrtví" odpovídá a táhne nás dál a dál. Scott se mu vysmýká a běží zpátky. "Jdu pro ni!" křičí a po hlavě skáče do sklepa. "Počkej!" křičím na něj.


Teen Wolf- New LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat