Rodina nade vše

8.5K 287 19
                                    

Proč musím mít společný pokoj s tím idiotem?! Jak můj otec mohl stvořit něco tak debilního jako je můj bratr!! Lidé říkají,že rodina je nade vše. Rodina je přece základ státu. To ale nejspíš nepoznali mého bratra. Oficiálně Stilese prohlašuji za hanbu a zkázu naší rodiny. Dnes to udělal znova. Kolikrát jsem mu říkala ať to nedělá, ne, on to udělal zas! Zase si půjčil můj kartáč na vlasy a teď je plnej těch jeho nagelovanejch, tvrdejch a vlezlejch vlasů! Ano, i jeho vlasy jsou vlezlí..."STILESI! Ty smrade!" křičím na všechny strany. Stojím v koupelně před zrcadlem, v jedné ruce držím můj kartáč a v druhé budu brzy držet kudlu. Nic mě nedokáže tolik vytočit jako tohle, snad jen když vyplácá můj drahý parfém na záchodě aby přebil ten smrad.

Dívám se na sebe do zrcadla. Vypadám jako bezdomovec. Na sobě mám to nejstarší a nejzapranější pyžamo jaké snad existuje. Z mojí hlavy se stalo vrabčí hnízdo a o těch pytlích co mám pod očima snad ani nemluvě. Začínám si čistit zuby, když mi najednou začne zvonit telefon. Přecházím k posteli a beru ho do ruky . Svítí na něm jméno mojí nejlepší kámošky, Lydie. Přijímám hovor, když mi málem prasknou ušní bubínky. „Kde sakra vězíš?!" křičí na mě co ji hlasivky stačí a to ona umí křičet opravdu hodně. Kdo by to u Banshee byl tušil?!
„Čekám tu na tebe dobrou půl hodinu. Přijdeme pozdě do školy. Ne že by se mi tam nějak chtělo, ale i přes to si pohni !" vyvolává do telefonu. Dívám se na budík a v tu ránu zamrzávám. To už je tolik.
„Neboj Lydie hned jsem dole." říkám a ukončuji hovor. Nemůžu uvěřit, že jsem zaspala. No jo, ten vůl mi vypnul budík. Já ho dneska vážně zabiju. Všem se uleví...

Rychle se soukám do prvního oblečení co mi přijde pod ruku, beru batoh a vyrážím ven. Nasedám do auta a vyrážíme.
„Kde jsi dneska byla tak dlouho?" vyptává se Lydie.
„Stiles zase vypnul buzení. Určitě zůstal vzhůru celou noc a plánoval jak se mi pomstít za tu zelenou sprchu, ale moc se nepředvedl. Čekala bych něco víc, tohle bylo spíše dětinské." odpovídám. „Buď ráda, že nic lepšího nevymyslel."

-----------------------

U automatu na sladký se rozcházíme a každá jde ke svojí skříňce, stejně nemáme dneska společnou hodinu. Mám skříňku hned vedle Scottovy, takže je tam prakticky pořád nasáčkovaný spolu s mým milovaným bratrem. Procházím chodbou směrem k ní a vidím jak se ti dva spolu něčemu smějí. Když mě však vidí přicházet, úsměv mu rázem mizí z tváře.
"Čaute kluci. Tak co Stilesi, proč máš takovej protáhlej obličej. Je krásný, slunečný den. Usmívej se..." říkám škodolibě. Když vidím jak brunátní zlostí popadám se smíchem za břicho. Scott se ke mě hned přidává.
"Jak si to sakra mohla stihnout?! No jo, Lydie. Měl jsem to tušit a rovnou urvat kliku od dveří." odpovídá ke konci již s úsměvem.
"Tak na hodině..." dodávám a odcházím. Dneska mám poměrně úzký leginy, takže mi krásně tvarují pozadí. Když procházím kolem vitríny s poháry vidím v ní Scottův odraz jak na něj upřeně civí a rty naznačuje "Oo.Můj.Bože!". Když ho vidím, neodolám a trochu jím zavrtím. Celá já..

------------------------

Sedím v lavici hned před Scottem a Stilesem a vedle sedí Allison. Hodina ekonomie je to nejhorší na celém dni. Učí ji trenér lakrosu a vůbec ho nemám ráda. Celou hodinu ho prakticky nevnímám a čmárám si něco do sešitu. Musím myslet na Scotta. Myslím, že se mu líbím. Jednou mě chtěl pozvat ven, ale Stiles mu to vymluvil. Slyšela jsem je o tom mluvit. Někdy mám opravdu chuť Stilese zmrzačit a zabít. Jako třeba dneska.

------------------------

Lydie má i odpolední takže mě nemá kdo odvézt domů. Radši půjdu pěšky než prosit bráchu. Je to poměrně kus, ale aspoň spálím pár kalorií.

Jdu zrovna kolem malého obchodu s komiksy, když vidím přibržďovat Stilesův jeep. Nejspíš se mi chce vysmát. Takové momenty si rád vychutnává. K mému překvapení z okénka vykukuje Scott.
"Nechceš se svézt?" promlouvá s širokým úsměvem.
"Pokud s tím nebude mít řidič problém?!" říkám s úšklebkem.
"No myslím...auuu!!!" promlouvá Stiles ale Scott ho hned šťouchá loktem do ramene.
"Tak, nastup." sykne Stiles uraženě a otevře mi dveře. Nakonec nic nenamítám a sedám si na zadní sedadlo.

Když jsme doma, Stiles spěchá dovnitř aby stihl zápas co běží v telce, ale my se pomalu vlečem za ním. Celou dobu po mě Scott kouká, trochu se začínám červenat jelikož mi ten pohled připadá hrozně roztomilý. Těsně před dveřmi mě chytá za paži a zastavuje mě.
"Víš já, myslel jsem...no tak jsem jako uvažoval jestli by jsi....nechtěla jít se mnou na tu Lydiinu narozeninovou párty?" vykoktává nejistě.
Musím se přiznat, že na tuhle větu jsem čekala dobrých pár let.
"Jasně, moc ráda. Čekám tě v devět. Budu se těšit." odpovídám a s obličejem rudým jak rajče odcházím nahoru do pokoje. Padám na postel a hledím na strop.....o můj bože! co si vezmu na sebe?!

Teen Wolf- New LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat