08. U tvojim rukama

5K 292 44
                                    

a/n ovaj dio možda bude cringy, oprostite davno sam ga pisala i previše mi je mrsko da nešto ispravljam.

A guy like you
Should wear a warning
It's dangerous
And I'm fallin'...

Rukama polako prelazi preko njene haljine i hvata njen otvarač. Spušta ga polako dok je ona duboko uzdisala na svaki njegov dodir. Polako je počeo spuštati njene naramenice. Prošao je i za nje i sklonio joj kosu u jednu stranu. Nježno je počeo ljubiti njen vrat i ključnu kost. Bethany je držala svoje oči zatvorenima. Opet se vrati na haljinu. Počeo ju je svlačiti i sam se spustio za haljinom, sve dok beživotno nije pala na pod. Ona se okrenula ka njemu. Zastala je. Pogledala ga je ravno u oči i svoju ruku zavukla u njegovu kosu, na što je on podigao u svoje naručje, a ona ga obgrlila svojim nogama.

Polako ju je spustio na krevet, a zatim svoje usne spustio na njene. Spuštao se i više nego što je ona očekivala... Od usana, do vrata, do njenih grudi, stomaka. Nježno je dodiravao kao neki krhki cvjetić koji samo čeka da se slomi.

Došao je do njenih gačica i zagrizao njihov vrh i povukao, na što su se oboje slatko nasmijali. Nisu progovarali, jer ovaj razgovor vodili su njihovi pokreti, njihova tijela.

Tijelo joj je bilo nježno. Svakog trena njegove ruke bile su na različitim mjestima. Kada bi dohvatio njenu stražnjicu malo jače, Bethany bi poskočila svaki put.

Podigao ju je i 'bacio' tako da njena glava bude na jastucima, na što je ona vragolasto usklinula. Popeo se iznad nje i svoju košulju snažno otkopčao, sigurno je bilo da dugmad nisu ostala na svom mjestu. Svukao je svoje pantole.

"Celvin Klein?" - Bethany se nasmija.

"Naravno." - uzvratio joj je osmijehom.

Bethany se zagledala u njegove sve silne tetovaže, kada se ispravio kako bi sklonio kosu sa lica. Iako joj slika baš i nije bila bistra, primjetila je da ih ima dosta i da su veoma neobične. Izgledale su jebeno dobro na njemu. Trznula se kada su se ispred nje zaustavile ledeno zelene oči.

Nije se valjda predomislila. Zadihan se zapita kada je vidje da gleda čudno u njega. Povukla ga je i po koji put te noći spojila njihove usne. Počeo je ruku pružati duž njene noge i podizati je. Sekunda ih je dijelila do potpunog spajanja.

Krenuo je, nije imao više strpljenja. Ušao je u nju, dok se iz Bethany'inog grla oduzeo najglasniji jecaj te noći.

I ovo se nije moglo nazvati običnim seksom, bilo je to vođenje ljubavi. Žudnja, potreba i senzulanost. Obasipao ju je nježnosti, bilo je tako pažljivo i sigurno. Harry je bio dosta dobar, ali ni sam nije bio siguran da je ikada vodio ljubav sa nekim na ovaj način. Bethany je smatrao slatkom i nježnom, nije imao želju da je povrijedi, ali činjenica da su upravo spavali zajedno nosila je mnoge posljedice.

Kada su završili sa svojim malim grijehom oboje su duboko izdahnuli.
Gledala je u plafon i nije joj baš bilo sve jasno, na tren je shvatila šta je upravo uradila, ali to je jako brzo nestalo, jer u glavi joj se mutilo, a oči polako sklapale.

(...)

"Oh, šta?" - okrenula se i završila na podu, na što se Harry nije ni najmanje trznuo. "Boli me glava." - mamurluk je činio svoje. "Čekaj, gdje sam ja to?" - nastavila je pričati sama sa sobom, dok nije ugledala da nema ništa na sebi. Brzo je ugrabila čaršaf i prekrila se. Izgubljeno je gledala oko sebe, širom otvorenih očiju... I onda shvatila šta se desilo prethodne noći.

I slept with my boss ~ h.s. (paused)Where stories live. Discover now