Hoofdstuk 26

38 6 2
                                    

~Louis~

Met z'n allen zijn we nu bij de afterparty. Het is gezellig druk, en ik kan mijn ogen maar niet van Sara afhouden. Ze ziet er echt beeldig uit! 'Wanneer ga je haar nou vragen? Het is aan jullie te zien dat jullie voor elkaar gemaakt zijn.' Ik schrik en draai me om, Niall staat lachend achter me. Volgens mij vond hij het leuk hoe ik reageerde. 'Ik wil haar het liefst vanavond nog vragen, maar ik ben bang dat ze me afwijst.' Ik ben heel erg onzeker, Sara is veels te goed voor mij, ik verdien haar niet. 'Lou, kom op. Praat niet zo over je zelf, wedden dat ze je vriendin wilt zijn.' Niall ratelt nog even door, verrassend genoeg helpt zijn peptalk wel. Zelfverzekerd loop ik naar Sara en sla mijn armen om haar middel, ik leg mijn kin op haar schouder. Net zag ik haar volop met Ghislaine lachen, maar nu zijn ze allebei verdacht stil.

'Lieve lieve Saar, wil je even met me meelopen? Ik wil wat tegen je zeggen. Zenuwachtig kijk ik haar aan. Ze draait zich om en ik pak haar hand. Samen lopen we hand in hand naar een hoekje waar het rustig is. Niemand merkt ons nu op. Ik pak Sara's beide handen beet en kijk in haar ogen. Nog steeds is ze nog heel erg stil, alsof ze zenuwachtig voor iets is. Ik zie Liam naar me seinen, ik kijk hem aan en gebaart me om te komen. Hoe weet hij dat ik hier was, niemand had ons in de gaten. 'Excuseer me even.'

'Gast wat is er?' Ik krijg iets in mijn handen gedrukt, het is een rode roos. Lachend kijk ik hem aan, die heeft hij zeker uit één van de vazen van één van de tafels gehaald. Ik bedank hem snel en loop weer terug naar mijn lieve Sara. 'Wat ging je doen?' Haar vraag negerend kijk ik haar aan. We staren elkaar een tijdje aan, waarna ik zacht zucht. Ik ga op één knie zitten. Sara schrikt zo te zien een beetje. De roos haal ik vanachter mijn rug.

'Sara, we kennen elkaar nu al een tijdje. Ik vind je al een poosje leuk, en elke dag wordt dat erger, en deze avond heb je me echt te pakken. Je ziet er zo mooi uit in die jurk. Stiekem ben ik jaloers op alle mannen en jongens die naar je kijken. Het liefste wil ik dat je van mij bent, het klinkt egoïstisch maar het is wel zo. Lieve lieve Sara, wil je mij blij maken en mijn vriendinnetje worden?'
Ik geef haar de roos, met grote ogen kijkt ze mij aan. Na een aantal minuten begint ze te knikken en te lachen, blij slaat ze haar armen om me heen. 'Tuurlijk wil ik je vriendinnetje zijn Lou, ik houd heel veel van je.' Ik sta op en ik leg mijn hoofd tegen die van haar aan. Langzaam komen we dichterbij, en niet veel later zijn onze lippen met elkaar verbonden. Ze weet niet hoeveel ik nu van haar houd.

Ik trek Sara in een knuffel en ze legt haar hoofd tegen mijn borst. Hopelijk blijven we vanaf nu nog lang bij elkaar. Ik ben benieuwd wat Harry nu aan het doen is.

Sorry het is een best kort hoofdstukje, maar ik wist haast niks. Hopelijk vinden jullie het alsnog leuk.

Sara jij mag nu verder!

All the love. G

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu