Hoofdstuk 13

112 16 1
                                    

●Sara●

Ik heb met mijn vader over de verhuizing gehad. Hij vond het echt super leuk dat ik dichtbij hem ging wonen, maar mijn moeder daar in tegen. Ze had het helemaal niet zien aankomen en ze zegt dat ik er heel goed over na moet denken. Louis vond het net zo leuk als mijn vader. Misschien bloeit er wel iets op tussen ons.. Wie weet?

''Okay, ik ga naar de starbucks met Ghis!'' Roep ik voordat ik de deur achter me dicht gooi. Ik strijk mijn zwarte leren rokje glad en strik mijn veters van mijn All Stars. Eigenlijk kan ik met de fiets naar starbuck, maar ik heb last van lui-en-fiets-mag-mij-niet itus. Ik ben zo'n drie keer gevallen en een keer gebots tegen een geparkeerde auto. Dus houd ik het maar op lopen.

Ik zie dat ik er bijna ben en stop even om uit te rusten. Mijn blik gaat naar een bankje die precies voor een winkeltje staat. Ik ga erop zitten en zie een meisje uit de starbucks komen en om zich heen kijken. Als ik wat beter kijk zie ik dat het Ghislaine is.

''Ghislaine hier ben ik!'' Ik zwaai als een idioot met mijn handen. Ze glimlacht en komt naar me toe lopen. ''Je zou naar de starbucks komen?'' Ze haalt een wenkbrauw op en ze kijkt er heel schattig bij. ''Ja sorry, ik ben hier lopend gekomen en ik moest echt even zitten.'' Ze begint te lachen.

''Dus je dacht: Ik ga maar eens tegenover de afgesproken plaats zitten.'' Ik knik en ze haakt haar arm met de mijne.

''Zo, wat doe jij moeilijk zeg!'' Zegt Ghislaine als ze me heeft meegesleurd naar de starbucks. ''Je wilde me wat vertellen?'' Ik knik en ga zitten bij een tafeltje voor twee personen. ''Ik ben van plan om binnen vier weken-''

''Een maand dus.'' Ik grinnik, ik wil alles altijd zo lang mogelijk laten klinken, maar ja mijn momentje is voor de zoveelste keer verpest. ''Ja een maand te verhuizen naar Londen.'' Haar ogen worden groot. ''Bedoel je da-''

''Willen jullie wat bestellen?'' Ik kijk naar de medewerkster die ons gesprek heeft verstoord. ''Zometeen.'' Antwoord ik afkortig.

''Maar ik wil niet alleen. Dus eh.. Wil je met mij naar Londen? Samen?''

------------------------------

Zo hier is eindelijk het hoofdstuk! Sorry voor het lange wachten en wat denk je dat Ghislaine gaat antwoorden? Bedankt voor het lezen! xx Sara

Ghisje het is jouw beurt!

Vote/Comment

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now