Hoofdstuk 11

124 18 1
                                    

●Sara●

Woelend probeer ik te slapen, maar juist als ik wil slapen krijg ik allerlei vragen en ideeën. Ik sta op en loop naar mijn bureautje die achter in mijn kamer staat.

''Goh, wat gebruik ik die toch veel zeg!'' De laatste keer dat ik hem had gebruikt was eind mijn middelbare school. Sindsdien maak ik altijd mijn huiswerk op mijn bed.

Ik rommel in de laatjes en zoek mijn boekje waar ik sinds klein af aan dingen in schrijf. ''Aha.'' Ik hou hem omhoog en mijn zoektocht gaat verder naar een pen. Als ik alles heb gevonden laat ik me vallen op mijn bed en begin ik ijverig te schrijven.

Ineens springt het lampje aan van mijn kamer en komt mijn vader binnen. Ik kan mijn ogen niet geloven. ''Pap? Oh my god.'' Hij vangt me op in een knuffel en paar tranen glijden over mijn wang.

''Wat doe je hier? Je zou toch pas in de vakantie komen?'' Mijn vader kijkt me raar aan. ''Saar, het is vakantie. Kom we gaan naar beneden alles even bijpraten.''

Ik knik en volg mijn vader naar beneden. Wat ben ik blij om hem te zien! Hij woont namelijk in Groot-Brittanië en ik zie hem maar twee keer in het jaar. We ploffen op de bank en beginnen meteen met praten.

''Waarom ben je eigenlijk zo vroeg wakker?'' Ik kijk naar de klok en zie dat het wijzertje precies drie uur 's nachts aangeeft. ''Ik kon niet slapen, want ik bleef maar denken en ideeën krijgen dus ik wilde ze opschrijven maar de helft ben ik nu vergeten.''
Hij grinnikt.

''Heb ik nog meer gemist? Vriendjes ofzo?'' Ik heb vader al gauw door. ''Nee, maar ik had wel vandaag een afspraakje met Louis Tomlinson!''

Mijn vader haalt een wenkbrauw op. ''Bedoel je dat jochie van de boyband The Beatos?'' Ik begin meteen te lachen.

''Pap, je bedoelt One Direction. The Beatos is allang uitgestorven!'' En zo praten we verder tot het echt tijd wordt om te gaan slapen.

''Ik ga slapen tot morgen.'' Ik geef mijn vader een nachtzoen en ga dan naar boven. Als ik weer in mijn bed lig schrijf ik dingen op wat ik zeker moet doen voordat ik ga verhuizen.

To Do list:

1. Rijbewijs halen

2. De ware vinden

3. Een baan vinden

4. Mijn gezin verrassen

5. Ghislaine en Harry koppelen

Mijn ouders weten nog niet dat ik wil verhuizen, maar dat moet ik met mijn vader overleggen. Ik wil namelijk naar Londen en daar ga ik niet alleen.

--------------------------

Hebben jullie Sara een beetje door? Sorry voor het korte stukje. Ghis het is jouw beurt! Xx

Vote/Comment

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now