Hoofdstuk 7

121 19 2
                                    

●Sara●

Gillend word ik wakker. ''HAJAR WAAROM GOOI JE WATER OVER ME HEEN?'' Ik hoor haar lachend wegrennen. Ze zeggen dat ik niet wakker te krijgen ben, maar ik word heel snel wakker hoor!

Ik knipper met mijn ogen en ga richting de douche. Ik maak mijn gezicht schoon en poets mijn tanden. Daarna doe ik nog snel een simpele knot en ga dan naar beneden. ''Goedemorgen Sara.'' Ik geef mijn moeder een kus en ga dan aan tafel zitten die half is afgeruimd.

'Waarom schreeuwde je zo?'' Mijn broer komt de trap af en neemt naast mij plaats. ''Omdat Hajar water over me heen gooide!'' Mijn broer begint te lachen en geeft Hajar een highfive. Mijn moeder legt het ontbijt neer en gaat dan erbij zitten. ''Hoe was het trouwens gisteren?,'' Ik haal een wenkbrauw op.

''Toen je thuis kwam was je super moe en ging je direct je bed in.'' Ik knik begrijpelijk en slik mijn broodje door. ''Het was echt super leuk en ik heb een hele lieve meisje ontmoet ze heet Ghislaine. En toen ik naar de uitgang wilde gaan st-''

''Sara heeft een jongen ontmoet die haar zijn nummer gaf!'' Alle gezichten kijken mijn kant op. Juist dat stukje dat ik achterwege wilde houden moet ze vertellen! ''Sara klopt dat?'' Ik begin rood te worden. ''Het was niet zomaar een jongen het was DE Louis Tomlinson!'' Mijn broer begint te grinniken.

'Ja joh? En ik heb zeker de nummer van Katy Perry!'' Ik pak mijn mobiel en scroll door mijn contacten, halverwege stop ik. ''Shit, ik ben Ghislaine's nummer vergeten te vragen!'' Mijn moeder kijkt me raar aan. ''We waren bezig met Louis?'' Zuchtend scroll ik naar zijn naam en laat het dan zien. ''Geloven jullie me nu?'' Ze schudden van nee. ''Wat moet ik dan doen zodat jullie me gaan geloven?'' Mijn broer kijkt me grijnzend aan.

''Stuur een whatsappje dat hij een foto moet laten zien met een beker melk.'' Ik haal mijn wenkbrauw op. Soms snap ik echt niet dat mijn broer zessentwintig is, hij gedraagd zich als een achttienjarige! Ik whatsapp Louis dat niemand me gelooft en dat hij een foto moet maken met een beker melk. Ik krijg een foto terug met hem en een beker melk erop. Ik geef mijn telefoon aan mijn moeder. Ze bestudeerd hem grondig en geeft hem dan terug.

''Vindt hij je leuk?'' Ik kijk haar raar aan. Ik bekijk de foto nu wat beter en zie dat op de beker 'I Love you Sara' opgeschreven is. Ik begin rood te worden en zie iedereen me lachend aankijken.

''Er waren eens twee mensjes op de strand, ze heten Sara en Louis die super verliefd waren en-'' Ik sta op en kijk iedereen boos aan. ''Ik ben niet verliefd!'' Mijn broer haalt zijn wenkbrauw op. ''Oh ja joh? Daarom hangt je kamer vol met foto's van Louis.''

Ik ren de trap op en laat me op mijn bed vallen. Ik snap het niet, hoe kan een beroemdheid op mij vallen? En dan is het nog mijn crush! Als ik mijn telefoon aan doe zie ik dat ik drie berichtjes heb van Louis.

Heey, geloven ze je nu babe?

Uhm, Saar zou je willen afspreken?

Ik heb een dagje vrij daarom x

Ik begin meteen te hyperventileren. ''Louis Tomlinson wilt met me afspreken en noemt me babe AAAHH!'' Ik reageer meteen dat ik dat wil en dat ze me geloven. Hij antwoordt met het adres en een kuspoppetje. ''Is dit echt? Ben ik nu de gelukkigste mens op aarde?''

---------------------------

Sara: Sorry voor de late hoofdstuk, maar ik was gaan logeren en was mijn laptop vergeten. Ik hoop dat jullie het toch nog leuk vinden! xx

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now