Hoofdstuk 21

107 11 2
                                    

●Sara●

We komen binnen en ik leg de boodschappentassen neer op de keukentafel. Harry wilt net beginnen met uitpakken. ''Hoeft niet Hazz, ik doe het wel.'' Hij knikt en loopt naar de woonkamer. Ik pak de spullen uit en leg ze neer in de keukenkastjes. ''Hazz, blijf jij maar bij Ghislaine dan doen Sara en ik het ontbijt wel.'' Hoor ik Louis zeggen.

Ahw zo lief. Ik word echt steeds verliefder op hem, maar ik heb geen idee of hij mij ook leuk vind. Hij ziet me vast gewoon als maatje. Intussen komt Louis binnen. ''Vangen Saar!'' Louis gooit een schort mijn kant op. ''Thanks Lou.'' Hij knipoogt en doet alle deurtjes van de kastjes open. ''Zo, wat gaan we maken?'' Ik denk na en ik pak een pannenkoekenmix en een kom. ''We gaan pannenkoeken maken!'' Louis pakt de mix en begint voor te lezen.

''Extra benodigheden: Twee eieren, 150 millieliter melk en één pakje vanillesuiker. Ik pak alles wat hij voorleest en leg het op de aanrecht. ''Zullen we maar beginnen?'' Ik knik en hij slaat zijn arm om me heen. We beginnen met het mixen van het beslag en ondertussen neemt Louis steeds een hap van het beslag.

''Iew, Louis niet doen!'' Hij grinnikt. ''Wat? Dat doen ze toch ook bij cupcakes.'' Ik begin te lachen. ''Ja cupcakes geen pannenkoeken dommie.''

Even later hebben we elf pannenkoeken gebakken waarvan we drie hebben opgegeten. ''Zullen we nu naar Ghis en Hazz gaan?'' Vraag ik. ''Ja kom.'' We lopen naar de woonkamer waar we Ghislaine op Harry's schoot zien liggen. ''Awh, kijk hoe cute!'' Zeggen Louis en ik te gelijk. Ghislaine knippert met haar ogen. ''Is het eten klaar?'' Vraagt Harry.

''Ja kom we gaan ontbijten.'' We lopen allemaal naar de eetkamer. Ghislaine en ik gaan naast elkaar zitten en Louis en Harry zitten tegenover ons. ''Nou eet smakelijk!'' We beginnen te eten en ik betrap mezelf dat ik steeds naar Louis staar. Als we klaar zijn ruimen we de tafel af. ''Ghislaine en ik doen wel de afwas.'' Ze knikken en Ghislaine en ik beginnen schoon te maken.

''Sara je bent echt verliefd.'' Ik begin rood te worden. ''Zie je wel! Ik zag je steeds naar Louis staren.''
''Ssht, straks hoort Louis je nog.'' Ze haalt haar schouders op. ''Het komt wel goed tussen jullie, maar we moeten vandaag wel naar onze huis.'' Ik knik, we moeten nog alles verven en verbouwen. ''Misschien willen de jongens wel helpen?'' Ghislaine kijkt me met grote ogen aan.

''Dat is een goed idee Saar!'' Weet ik toch. We poetsen nog de laatste bord en samen lopen we naar de jongens. ''Uh, Jongens. We gaan vandaag naar onze huis en-''

''Awh, ik wil niet dat je weg gaat!'' Zegt Louis met een pruillip. ''Sorry Lou, we moeten alles nog verven en inrichten enzo. Alleen ik vroeg me af of jullie ons willen helpen?'' Ze knikken hevig. ''Tuurlijk! Altijd voor onze Nederlandse vriendinnetjes.'' Ghislaine grinnikt.

''Zullen we dan maar gaan?'' Vraagt Harry ongeduldig. ''Ja wacht even ik moet mijn spullen nog pakken.'' Ik ren naar boven en zoek mijn koffer. ''Aha.'' Ik trek hem uit het hoekje.

Daarna kleed ik me nog om, want ik zat nog in mijn pyjama. Als ik helemaal klaar ben loop ik naar beneden. ''Okay we kunnen nu gaan.'' Snel trek ik mijn jas van de kapstok en strik ik mijn veters. Ik loop achter Louis aan en Ghislaine gaat met Harry mee in zijn auto. Louis maakt de kofferbak open en ik stop mijn spullen erin.

''Zo stap maar in.'' Ik doe mijn gordel om en we rijden naar onze huis. ''Ik ben best benieuwd hoe het eruit ziet.'' Louis legt zijn hand op mijn been. ''Het komt wel goed en anders kun je altijd langs komen.'' Ik glimlach.

Hij is zo aardig en doet zo veel dingen voor me. Louis remt en we stoppen voor een groot wit huis. Mijn mond staat open van verbazing. ''Nee, dit kan niet.'' Louis komt naast me staan. ''Toch is het waar.'' Uit het niets begin ik hem te knuffelen. Hij schrikt van mijn actie maar knuffelt toch terug. Ik hoor iemand achter me kuchen. ''Hey Ghis, kijk hoe groot en mooi ons huis is! Ik wist niet dat het zo groot zou zijn.'' Ze schudt lachend haar hoofd.

''Kom we gaan naar binnen.'' Ze haakt haar arm met die van mij en samen lopen we naar binnen. De jongens volgen ons met onze spullen. ''Wat zijn we aardig zeg haha.'' Ze ik terwijl ik wijs naar Louis en Harry.

Als je binnen komt bevind je je in een hele grote hal met aan het einde een trap. Als je de deur naar rechts neemt dan kom je in de woonkamer. ''So Saar, je vader weet wel waar jij van houdt.'' Ik knik. Mijn vader zou me verrassen en ik wist echt niet dat het zo groot was. Ik kijk verder en ik zie dat er eigenlijk niks te verbouwen valt, mijn vader heeft alles geregeld.

Louis en ik rennen naar boven en ik kan mijn ogen niet geloven. Op mijn deur staat met mooie letters mijn naam geschreven en dat geldt ook voor Ghislaine. Ik open mijn deur en ik zie een grote twee persoonsbed, een nachtkasje en een bureau aan de andere kant van mijn kamer. Dan heb je helemaal achterin nog een deur voor de badkamer en rechts voor de balkon. Mijn droomkamer.

''Wauw je hebt een mooie kamer!'' Louis ploft op mijn bed en ik ga naast hem liggen. ''Maar Sara waarom wilde je eigenlijk naar Londen?'' Ik slik.

''Voor jou.''

------------

Haha, wat ben ik lief zeg. Najaa ik hoop dat jullie het leuk vinden en dit is een hele lange hoofdstuk LOL. X Sara Hou van jullie

Vote/Comment

Ps. Ghislaine het is jouw beurt

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now