Hoofdstuk 6

160 21 3
                                    

Het zonnetje schijnt naar binnen en ik rek me uit. Gister was echt geweldig. Sara was heel aardig en Harry was zoooo knap. Zou ik hem ooit nog tegenkomen? Ik van wel. Hij was ook erg aardig. De andere jongens ook, ookal had ik hun maar heel even gezien toen ik bij hun aanklopte.

Hoe zou het met Sara zijn? Ik ben echt dom om te vragen of ik haar nummer kon hebben. Ik weet ook niet waar ze woont....

'Ghislaine kan je Oreo uitlaten?' Hoor ik van beneden. Ik zucht even. 'Ja geef me 10 minuten!' Roep ik. En ja m'n puppy heet Oreo. Ik wist niks anders dus ja. Ik spring uit bed en kleed me snel aan. Ik loop naar de keuken en pak een broodje. Ik smeer er nutella op en eet het snel op. Ik pak de halsband van Oreo.

'Oreo waar ben je?' Ik hoor pootjes op de vloer en even later staat Oreo met z'n voorpootjes tegen m'n benen aan. Wat een schatje. Ik buk en aai hem. Ik wil z'n halsband omdoen maar hij rent weg. 'Oreo hier!' Roep ik. M'm moeder kijkt me lachend aan. 'Waar is hij heen?' Vraag ik. M'n moeder wijst naar boven.

Ik ren de trap op richting m'n kamer. Ik loop m'n kamer in en ja hoor daar zit Oreo op m'n bed. 'Kom jij eens hier gekkie!' Ik loop naar m'n bed toe en doe de halsband om. Ik til Oreo op en zet hem buiten weer op de grond.

'Welke kant gaan we op?' Vraag ik aan Oreo en hij dartelt de linkerkant op richting het park. Het is lekker weer. Wat moet je anders verwachten als het zomer is? Ik geniet tijdens het lopen van het zonnetje. Als we in het park zijn zoek ik een bankje. Als ik die heb gevonden ga ik zitten. Wat zou 1D nu aan het doen zijn?

Ik hoor opeens gegil. Wat zou dat nou zijn? Ik hoor Oreo zachtjes piepen. Hij is vast geschrokken van het gegil. Het wordt steeds luider en ik heb Oreo maar op m'n schoot gezet. Ik kijk links van me en daar staan meiden om iets of iemand heen. Er gaat iemand naast me zitten en nu staan de meiden ook bij me. Ik kan hier niet zo goed tegen.

'Leuke puppy. Mag ik hem aaien?' Ik kijk naast me en er zit een jongen naast me die op Louis Tomlinson lijkt. 'Ben jij Louis Tomlinson?' Vraag ik en hij knikt. 'Jij bent dat meisje die naast dat andere meisje met dat zusje stond.' Zegt hij en ik knik. Oreo is nieuwsgierig en gaat op Louis' schoot zitten. Louis grinnikt. 'Echt een schatje.' Ik knik. Wat doen jij nog hier?' Vraag ik. 'We gaan morgen weer verder op tour. We hebben een dag vrij dus ja.' Ik knik. De meiden kijken me boos aan omdat Louis met me praat. 'Hey slet laat hem met rust!' Hoor ik iemand roepen. Louis hoorde het ook.

'Niet op reageren.' Ik knik en zet Oreo op de grond. 'Ik moet weer gaan.' Zeg ik. Louis knikt. Ik geef hem een knuffel en ik loop weer naar huis. Best apart dat ik Louis tegenkwam.

Niet gecontroleerd op typefouten!

Dit was weer een hoofdstuk. Het volgende hoofdstuk mag Sara gaan doen.

Vote en comment! Xxx

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now