Hoofdstuk 18

121 11 1
                                    

●Harry●

Ik haal een hand door m'n haar en zucht.  Niet zo zenuwachtig doen Styles. Het is maar een meisje. Nee wat denk ik nou....het is een heel leuk meisje! Ik zucht nog een keer en loop naar beneden. Iedereen kijkt me blij aan. 'Succes met je date.' Zegt Niall. Ik geef hem een mannelijke knuffel. 'Waar is Ghislaine?' Vraag ik. Ik hoor Sara van de trap rennen en dan kijk ik richting de trap. Ghislaine staat daar en loopt voorzichtig de trap af. Ze heeft een mooie rode jurk aan en het staat haar echt goed. Als ze bij me staat kan ik m'n ogen niet van haar af houden. Ze is zo mooi. Ik zie Louis stiekem een foto maken en ik kijk hem aan. Hij doet snel z'n mobiel weg. Ik pak Ghislaine's hand en lopen naar buiten. Ik help haar instappen. Ik ga achter het stuur zitten. 'Weet je, je ziet er heel mooi uit.' Zeg ik en ik voel m'n wangen gloeien.

Ik start de motor en we rijden naar de plek waar we moeten wezen. Na 20 minuten komen we aan. Ik stap uit en daarna help ik Ghislaine met uitstappen. We lopen samen naar de ingang van het restaurant. 'Wow dit is heel chique.' Mompelt Ghislaine. Er komt een ober naar ons toe. 'Kan ik jullie ergens mee helpen?' Vraagt hij. 'Ik had gereserveerd op Styles. De ober kijkt in een boek en gebaart dat we hem moeten volgen. De ober stopt bij een tafeltje helemaal achterin het restaurant. We gaan zitten en kijken op het menu. 'Hazz is dit niet een beetje duur?' Vraagt Ghislaine. Ik schud m'n hoofd. 'Ik doe alles voor jou.' Ghislaine wordt langzaam rood.  Wat cute! Iemand komt vragen wat we willen eten en als we bestelt hebben kijk ik Ghislaine aan.

'Vertel een iets meer over jezelf.' Zeg ik. 'Nou ik ben Ghislaine en ik ben 20. Ik hou van voetballen, badmintonnen en gek doen.' Ik grinnik. 'Je hou veel van dieren en ik kan best wel goed tekenen en dat was het wel.' Ik knik. Ons eten komt eraan en langzaam eten we ons eten op. Het is echt gezellig. Ik ben er achter gekomen dat ik echt verliefd op Ghislaine ben. Zal ik haar gelijk vragen of is dat te snel?

'Waar denk je aan?' Vraagt Ghislaine en ik kijk haar aan. 'Sorry zat een beetje in gedachten.' Ik word rood. Ik hoor Ghislaine zachtjes giechelen. Na twee uur is het al weer tijd om te gaan. Het was heel gezellig. Als ik naar huis rij zie ik Ghislaine tegen de deur leunen haar ogen zijn dicht.  Ze is in slaap gevallen. Als we thuis zijn parkeer ik de auto en stap uit. Ik til Ghislaine uit de auto en met haar in m'n armen loop ik naar de deur. Ik probeer op de bel te drukken en het lukt.  Een  vermoeide Liam doet de deur open. We zijn ook best laat.  Het is nu 12 uur 's nachts. 'Ik breng haar wel naar bed.' Fluister ik zodat ik Ghislaine niet wakker maak. Liam knikt en ik loop langzaam naar boven. Ik loop naar m'n slaapkamer toe en leg haar op bed. ik trek m'n pak uit en ga in bed liggen met onderbroek natuurlijk! (Jullie weten dat Hazz ook naakt slaapt hè haha)

Ik sla m'n arm om Ghislaine heen e  niet veel later val ik in slaap. Wat hou ik toch van dit meisje.

Woehoe weer een hoofdstuk! Thanks voor de 1K reads op dit boek!!!!

Gr Ghislaine de bananen verslaafde

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now