Hoofdstuk 12

116 19 0
                                    

●Louis●

Ik sta met de jongens op het vliegveld. We hebben een break dus iedereen gaat naar z'n familie. Ik kreeg vanochtend een appje van Sara over dat ze een plan heeft om te verhuizen naar Londen. Ik vind het hartstikke leuk en wie weet zien we elkaar wel vaker.

'Jo Lou waar zit jij met je gedachten?' Vraagt Liam en ik schrik op. 'Sorry zat gewoon denken.' Zeg ik. Liam ziet dat ik lieg maar vraagt niet verder. Gelukkig. Ons vliegtuig wordt omgeroepen en we lopen met z'n allen richting het vliegtuig. 'Ik ben blij als ik thuis ben. Dan zie ik m'n zusjes en broertje weer.' Zeg ik blij tegen Niall. Ik zit naast hem in het vliegtuig. 'Ik ben blij als ik Theo weer zie. Ik heb hem erg gemist.' Ik knik. 'Hoe zit het trouwens met de liefde?' Vraagt Niall en ik word rood.  'Eehm uuuhhhhh.' Verder krijg ik er niks uit. 'Eerlijk!' Niall kijkt me serieus aan.

'Ik denk dat ik verliefd ben.' Zeg ik zacht en Niall kijkt me blij aan. 'Wie is het?' Vraagt hij. Zal ik het zeggen?

'Ze heet Sara.' Zeg ik. 'Heb je een foto van haar?' Ik knik en laat een foto zien. 'Jullie passen goed bij elkaar.' Ik word rood. 'Ze heeft ook een plan om te verhuizen dus ik kan binnenkort vaker zien.' Zeg ik. 'Dat is leuk voor je. Hoe zit het met Hazz?' Ik haal m'n schouders op. 'Geen idee. Het is even stil en even later ligt Niall naast me te snurken. Ik leun tegen het raam aan en dan val ik ook in slaap.

●Harry●

Ik hoorde Louis over Sara praten.  Hij heeft weer geluk en ik niet. Ik heb dikke pech. Ik wou dat ik dat meisje ook weer kon zien. Ik weet haar naam ook niet eens. Echt lekker handig van me. Ik kijk verdrietig uit het raam. 'Gaat het wel Hazz?' Vraagt Liam. Ik knik langzaam. 'Wat is er?' Ik draai m'n hoofd richting Liam en leg alles uit. 'Het komt goed.' Zegt Liam. Dat weet ik nog niet zo zeker. Straks zie ik haar nooit meer.

Ben ik een keer verliefd en dan gaat alles mis. Ik wou dat ik Louis' leven had. Zijn leven is een stuk leuker. Ik staar voor me uit en na een uurtje zijn we in Londen. Ik ben blij dat ik naar huis ga. Ik ga alles aan m'n moeder vertellen. Misschien kan zij me helpen. 

Kort hoofdstuk maar ik heb m'n best gedaan. Ik heb medelijden met Hazz.

Vote en comment.

Gr Ghislaine

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now