Hoofdstuk 19

137 12 1
                                    

Louis●

Langzaam word ik wakker en kijk ik naast me.
Ahw, Sara ziet er zo schattig uit als ze slaapt! Ik maak er snel een foto van en sta op ik geef haar een kus op d'r voorhoofd en loop langs Harry's kamer.
Ik wilde net zijn kamer binnen stormen, maar het is juist leuker als ik dat met Sara doe. Ik ren terug naar mijn kamer en ga op Sara zitten. Ik schud haar zachtjes.

''Saartje, Sara wordt nou eens wakker.'' Ze draait zich om (nog steeds slapend). ''Hajar, laat me slapen.'' Ik grinnik en ga voor stap twee.

Ik loop naar de douche en vul de emmer met water. Als ie bijna vol is draai ik de kraan dicht en sluip zachtjes naar Sara.
''1, 2 3 Goodmorning Schatje!''
Ik gooi het water over haar heen en met een gil wordt ze wakker.
''Omg, ik dacht dat je Hajar was en ieuw ik ben nu helemaal nat. Waar was dat voor nodig?''
Ik grinnik en sla mijn arm om haar heen. ''Ik wil onze tortelduifjes wakker maken, maar het is veel leuker als we dat samen doen.'' Ik zie haar ogen glinsteren.
''Momentje, eerst even omkleden want ik ben kleddernat!'' Ik grinnik. Na een paar minuutjes sluipen we naar de kamer van onze tortelduifjes.
Ik houd Sara's hand vast en even kijken we elkaar aan.
''Okay, als ik Aanvallen roep dan gooien we de deur open en springen we op hun bed, goed?'' Ze knikt en tellen af.

''AANVALLEN!'' We rennen de kamer in en we beginnen meteen te springen. ''Handjes draaien draaien, Handjes draaien draaien. Alle tortelduifjes doen me na Aha, Aha, Aha, Aha Ha" Zingen we in koor.

Twee chagarijnige hoofden kijken ons slaperig aan. ''Serieus? Mogen we niet eens uitslapen?'' We schudden beide met ons hoofd. ''Nope, jullie moeten over precies tien minuten beneden zijn want dan gaan we ontbijten. Come on Lou!''
Ze haakt haar arm met de mijne en samen springen we van het bed. ''Stelletje verliefde kleuters.'' Hoor ik Ghislaine zeggen. We rennen naar beneden en de jongens zijn volgens mij al naar huis.

''Uh.. Lou? Hoe gaan we in crackersnaam een ontbijt maken?'' Vraagt Sara als ze in de lege kastjes kijkt. ''Dat is waar ook. We moeten nog boodschappen doen.'' Sara slaat haar hand voor d'r gezicht. ''Waar wacht je op kom we gaan!'' Ze trekt me mee naar de kapstok. ''We hebben onze pyjama nog aan.'' Ze haalt haar schouders op. ''Nou en. Het is toch om het hoekje.''
Ik grinnik. Dit gaat nog leuk worden ook. Ik doe mijn jas aan en met z'n tweeën rennen we naar de winkelstraat.

''Doe jij dit vaker?'' Vraag ik aan Sara. Ze glimlacht. ''Soms.'' Ik kijk haar doordringend aan. ''Okaay, ik doe dit altijd maar-'' Ze stopt en kijkt met grote ogen naar de Ikea en wijst er naar toe. ''Omg, Lou we moeten naar binnen!'' Ik haal een wenkbrauw op.
''We gaan op bedden springen!'' Ik begin enthousiast te springen. ''Jaa, Goed idee Saar!'' We rennen hand in hand de Ikea binnen en de medewerkster kijkt ons chagarijnig aan. Sara trekt me de lift in en klapt in haar handen. ''Dit gaat zoo leuk worden!'' Ik lach en als de deur open gaat lijkt het net alsof we in de beddenhemel zijn.

Sara rent meteen naar een bed en begint als een gek te springen.
''Come on Lou nu jij!'' Ik ren naar de eerste beste bed en begin ook met springen.
''Weet je wat, we doen de beddentikkertje!'' Roep ik naar Sara. ''Ja, jij bent em dan!'' Roept ze terug. Springend over bedden probeer ik haar te tikken totdat een hele grote man ons boos aan kijkt. ''Dit is geen speeltuin!'' Sara haalt haar wenkbrauw op.
''Nee dat hadden we ook wel door.'' De brede lange man kijkt haar boos aan. ''Dit is veel leuker!'' Maakt ze haar zin af.
Hij pakt een ding en spreekt wat in en even later galmt er dit uit de speakers:

''Willen de ouders van twee kleuters in pyjama ophalen op de beddenafdeling?'' Sara kijkt me aan en we barsten in lachen uit. ''Eey gast, ik ben vierentwintig en zij is eenentwintig.'' Hij kucht.

''Als ik jullie was zou ik snel weg gaan of anders roep ik de versterking erbij!'' We schrikken en ik maak een gebaar dat we beter weg kunnen gaan. We lopen naar de uitgang en Sara knuffelt me.

''Dit is echt een leuke begin van mijn dag. Ik hou van je Lou.'' Ik streel haar over d'r wang. ''Ik hou ook van jou Saar.'' Onze gezichten komen wat dichter bij elkaar.
''SARA, LOUIS ZIJN JULLIE GEK GEWORDEN?'' Ik draai me om en zie Ghislaine en Harry boos aanlopen. Daar gaat mijn kans bijna, bijna was mijn dag geslaagd.

------------------------
Dat was het weer!
Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden en nogmaals bedankt voor de 1K!
Xx Sara

Ghisjee jouw beurt!

Vote/Comment

That One Day 《Dutch One Direction fanfic》Where stories live. Discover now