44 : zes maanden later

346 11 5
                                    

Lieve readers ,

Hier weer een nieuw stukje van mijn 'Say You like me ' verhaal. Het duurde eventjes maar ik moest even nadenken wat ik ging schrijven. Hopelijk vinden jullie het leuk stukje!! En... blijf lekker voten / commenten ( zou ook erg lief zijn <3 ) .  Have fun met lezen!!

XXX Joor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zes maanden later en een europa tour verder waren de jongens terug in Engeland voor een kleine break van 3 weken. Want…. Loraine en Joor konden ook elk moment bevallen. Loraine verhuisde naar Londen om samen te wonen bij Niall die in hetzelfde appartementen complex woonde als Harry , Louis , Zayn en Liam. Na de drie weken gaan de jongens op tour in Amerika. Vera woonde sinds een maand in bij Harry en besloot haar leven om te gooien en in Engeland te wonen. Maar ze moest wel op zoek gaan naar een baan maar dat was niet zo gemakkelijk als ze dacht. Cecile en Zayn zijn uit elkaar gegaan nadat ze had toegegeven wat ze had gedaan met de meiden. Liam en Sanne zijn nog hechter dan eerst en nog steeds dol verliefd op elkaar. Zayn is nu single maar geniet van zijn leven. Het was nu een mooie zaterdag morgen in mei.  Joor , Louis en Loraine en Niall zaten met z’n vieren op het balkon van Niall en Loraine hun huis. ‘Kan niet wachten totdat de kleine eruit is ‘ Zei Louis en nam een slok van zijn cola. ‘JA ik ook worden we vaders is wel weer wat anders hé Haz? ‘Zei Niall lachend. ‘ Jullie komen net om het hoekje kijken en jullie worden vaders ‘ Zei Joor ook en gaf Loraine een knipoog. Louis en Niall lachte. ‘Ach ja we komen er vast wel doorheen! ‘ Zei Louis. Dan opeens ging de deurbel. ‘Ik ga wel ‘Zei Loraine en waggelde voorzichtig met haar dikke buik naar de deur toe. ‘Loraine doe je wel voorzichtig? ‘Riep Niall haar na. ‘Ja Nialler ‘Hoorde ze Loraine zuchtend zeggen.  

Ondertussen Vera en Harry waren samen gaan shoppen in Londen alleen met alleen maar gillende fans achter hun aan. ‘Harry laten we terug gaan dit word niks ‘ Zei Vera zuchtend. ‘Wacht je wou toch nog naar ‘Primark ‘ gaan? ‘Vroeg Harry verbaast. ‘Niet met deze drukte ik ga wel een keer alleen ‘Zei Vera toen. ‘Oké prima kom hou mijn hand vast ‘Zei Harry en om hen heen waren allemaal gillende fans die met Harry op de foto wilde en handtekening wilde hebben van hem. ‘Sorry niet vandaag ‘Zei Harry tegen de fans en liep naar de auto toe en openende het portier. Vera ging er in stappen en Harry in de andere kant en later reed de auto weg. ‘Sorry Vera ik dacht we kunnen shoppen samen maar helaas moeten we iets anders gaan doen ‘Zei Harry en keek haar aan. Vera glimlachte naar hem. ‘Het is al goed ik leer ermee om te gaan maar wat gaan we nu dan doen?’ Vroeg Vera toen aan Harry. Harry kreeg een glimlach op zijn gezicht. ‘Ik weet wat dus wacht jij maar af ‘Zei hij lachend. Ze reden langzaam uit Londen op weg naar iets wat ze gingen doen samen. En waar geen fans zijn. Na 10 minuten parkeerde Harry de auto bij een gebouw. ‘Waar zijn we ? ‘ Vroeg Vera verbaast en keek om haar heen. ‘Iets wat we beide leuk vinden ‘ Zei hij alleen en stapte later uit de auto gevolgd door Vera. ‘Kom ‘ Zei Harry en pakte Vera haar hand en deed de auto op slot en liepen samen naar het hoofdgebouw toe. Wanneer Vera en Harry binnen waren zag Vera wat ze gingen doen. Mini golf.  ‘Harry ‘Zei Vera lachend. ‘Wat dit is toch leuk? ‘Vroeg Harry en keek haar aan. ‘JA geweldig leuk!! ‘Zei Vera en vloog om zijn hals. ‘Ik kan niet wachten om je in te maken ‘Zei ze half fluisterend in zijn oor. Harry grinnikte.

Sanne en Liam waren aangeschoven bij Loraine en Niall en Joor en Louis. ‘Lekker druk zo op het balkon kunnen jullie het nog vol houden dames ? ‘ Vroeg Liam en keek naar Joor en Loraine. ‘Ja hoor gaat prima ik ‘Zei Joor en toen ze op stond kwam er een hoop water uit haar broek. Iedereen keek naar haar. ‘Oh god ik plas in me broek ‘Zei Joor en voelde zich rood worden. ‘Haha Joor dat is niet in je broek dat zijn misschien je vliezen ‘ Zei Loraine tegen haar. ‘Wat gaat ze nu bevallen? ‘Zei Louis meteen en sprong op. ‘Lou rustig aan zodra ze niet weeën heeft hoeven we niet naar het ziekenhuis ‘ Zei Sanne en gaf Louis een knipoog.  ‘Ik zal wel even een handdoek halen ‘Zei Niall en sprong op van de stoel en liep naar binnen. ‘Jeetje zeg ‘Zei Joor en wees naar de grond. ‘ Joor kan je niet aan doen ga gewoon weer zitten ‘ Zei Loraine en gaf haar een knipoog. Maar toen net Joor ging zitten voelde ze ween. ‘AAAAAAAAAAAAAG ‘ Zei Joor hardop. ‘Oké tijd voor ziekenhuis? ‘Zei Louis en keek zenuwachtig naar de rest. ‘JAAAA Louis verdomme naar het ziekenhuis ‘Zei Joor meteen. ‘Kom ‘Zei Louis en pakte Joor en liepen langzaam naar de voordeur. ‘Wij komen er aan ‘ Riep Loraine en terwijl zij ook op stond voelde zich ook weeën opkomen. ‘Damn ik denk dat ik ook naar het ziekenhuis moet ‘Mompelde ze wat hard. ‘Gaat het Lor kom ‘Zei Sanne meteen en rende naar haar toe en pakte haar arm en liepen samen naar binnen. Joor en Louis waren naar de auto terwijl Sanne met Liam aan de andere kant van Loraine naar de deur liep. ‘Hier is de handdoek ik.. ‘Zei Niall en keek naar Loraine. ‘Huh waar zijn? ‘Vroeg Niall verbaast. ‘Naar ziekenhuis en ik denk dat je vrouwtje ook gaat bevallen ‘Zei Liam tegen Niall. ‘Oh boy allemaal tegelijk ‘Zei Niall en keek zenuwachtig naar hun. ‘Kom pak wat spullen Niall ik help Sanne om Loraine in de auto te krijgen ‘Zei Liam rustig en gaf hem een knipoog. ‘JA maar wat voor spullen en… ‘Zei Niall zenuwachtig. ‘NIALL Laat die spullen zitten kom met ons mee ‘Zei Loraine en kreunde opnieuw van de pijn. ‘Oké ook goed ‘Zei Niall en gooide de handdoek op de grond en pakte de huissleutels en liep achter Loraine Sanne en Liam aan naar buiten.

‘YES HOLE IN HOLE! ‘Riep Harry blij uit en had net in een keer het witte balletje in het gat. Vera lachte. ‘Jij hebt geluk meneer Styles ‘Zei Vera en schudde haar hoofd. ‘Nee ik heb geen geluk ik ben hier goed in ‘Zei Hij plagend en stak zijn tong uit naar haar. ‘Ja ja de volgende keer doe ik een hole in one ‘ Zei ze plagend terug. ‘Ja echt niet mevrouwtje ‘Zei  Harry en pakte het witte balletje en liep naar haar toe. ‘Laat jij maar zien hoe goed… ‘ Zei Harry als opeens zijn telefoon trilde. ‘Je hebt vrienden ‘Zei ze lachend. ‘Ik denk het ook ze kunnen ook niet zonder mij ‘ Grapte Harry en pakte zijn Iphone uit zijn broekzak als hij Liam zag staan op zijn scherm. ‘Oh het is Liam ‘Zei hij verbaast. ‘Heee Li alles goed? ‘Vroeg Harry als hij opnam. ‘Jaaa omg we zitten in het ziekenhuis je word oom en het grappige is Loraine en Joor zijn tegelijk aan het bevallen ‘ Vertelde Liam lachend. ‘Wat tegelijk? Dat is echt heel wonderbaarlijk ‘Zei Harry terug. Vera probeerde te slaan met het balletje alleen sloeg het gras en niet de bal. Harry moest lachen. ‘Ja vonden wij ook het duurt niet lang meer voordat de kleine One directioners eruit zijn dus kom snel zou ik zeggen ‘Zei Liam tegen Harry. ‘Is goed we maken het potje af en daarna racen we naar het ziekenhuis ‘Beloofde Harry hem en later hing hij op. ‘Wat wilde Liam ? ‘Vroeg Vera nieuwsgierig. ‘Oh Joor en Loraine zijn aan het bevallen dus we gaan zo effe naar het ziekenhuis ‘ Zei Harry met een lach op zijn gezicht. ‘Aww Leuk baby’s!! ‘Zei Vera enthousiast.

Mensen VRAAG!! IEMAND Ideeen voor baby namen voor meisje / jongen??? Comment ... :) Thanks!!

|| Say you like me || Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu