13 : Laat de Take me home world tour maar beginnen!!

802 14 3
                                    

' LOUIS!!! 'Schreeuwde iemand terwijl Louis naar Joor keek en haar hand vast hield. 'Well Louis i wanted to know if we are a couple or not.. 'Begon Joor en keek naar hem. Toen zag ze een grote glimlach op Louis zijn gezicht. 'Yes i wanted to be your boyfriend 'Zei Louis meteen en kwam naar Joor toe en sloeg z'na rmen om haar heen en gaf haar voorzichtig een kus op der lippen. 'LOUIS!!! JOOR DINNER TIME!!'Schreeuwde iemand dichtbij.  Joor en Louis lieten elkaar los en draaide zich om en zag Harry voor hun neus staan. 'Oh did i disturb you guys?'Zei Harry lachend en wees naar de armen van Louis die nog steeds om Joor haar middel lag. 'Oh no but we are coming 'Antwoordde Louis terug. 'Okay 'Zei Harry en draaide zich om en liep weer terug naar de kleedkamer. 'Come let's go back to the others girlfriend 'ZEi Louis met een glimlach op zijn gezicht. 'Yes boyfriend 'Zei Joor terug giechelend. Louis pakte haar hand en smane liepen ze terug naar de anderen. 'Hey you guys are back!!! ' Zei Larissa meteen als ze Louis en Joor samen de kleedkamer binnen kwam lopen. 'Yes we are back 'Zei Joor terug met een grote glimlach op haar gezicht. 'And back with a happy face so what's up with you two? 'Vroeg Niall lachend en keek naar Louis. 'Well since today me and Joor are a couple ' Vertelde Louis en glimlachte naar Joor. 'Finally!!! ' Zeiden Zayn en Harry tegelijk. 'Haha indeed finally and me and Larissa are also together 'Zei Liam en gaf Larissa een knipoog. 'AWW AWSOME LARISSA!!'Zei Joor hyper en rende naar haar vriendin een knuffel. 'AWWW Girls hugging are hot ' Zei Niall en wees naar Joor en Larissa. 'I wanna hug too 'Zei Louis en liep naar Joor toe en sloeg zijn armen om Joor heen. 'AAGGG Threesome ' Riep Zayn lachend en wees naar Joor Larissa en Louis. 'No way that's not going to happen 'ZEi Liam en schudde zijn hoofd. 'Well if the love birds are going to stop hugging each other then we could go to the restaurant to eat something 'Zei opeens hun tour manager Paul als hij opeens in de deuropening verscheen. 'FOOOOOOOOOOOD!!'Zei Niall en Zayn tegelijk en rende de deur uit. 'Oh god food addicted people 'Zei Joor lachend als ze Larissa los liet en samen met Louis richting de uitgang van de kleedkamer liep. 'So true i'm not that addicted i love food 'Antwoordde Louis met een lach op zijn gezicht. En natuurlijk zaten Niall en Zayn als eerste aan hun tafel in het restaurant met 2 borden vol met eten. Het was een buffet wat speciaal voor de jongens was klaargezet.

Na het eten waren de jongens aan het klaarmaken voor hun eerste optreden van de take me home world tour. 'Do i look in this hot? 'Vroeg Niall aan Zayn als hij had omgekleed had in een simpele spijkerbroek en een blauw shirtje met erover heen een zwart jasje. 'Yeah dude awsome 'Antwoordde Zayn lachend terwijl hij zijn haar aan het doen was in de spiegel. 'DUDE!!! That hurts!!! 'Schreeuwde Louis tegen Harry en Liam en waren elkaar aan het slaan met een thee doek op elkaars kont. 'AGGG 'Zei Liam en wreef over zijn kont. 'Dude we have to change ' Zei Harry opeens. 'No we can have a little bit fun before we are on stage 'Zei Louis met een grijns op zijn gezicht en pakte de theedoek van de grond en rende naar Harry toe en trok snel zijn boxer naar beneden en sloeg hard met zijn thee doek tegen zijn kont. 'AAAAAAAAAAAAAAAG LOUIS!!'Zei Harry en meteen draaide hij zich om en pakte de theedoek en ging hij Louis terug pakken. 'Oh god guys!!! 'Zei Joor en schudde haar hoofd. Ze stond tegen de muur en keek lachend naar Louis Liam en Harry. 'The crazy people Joor we are the serious people in the band 'Zei Zayn tegen Joor. 'So true he food addicted Niall ? 'Zei Larissa ook en lachte naar Niall. 'Yeah food 'Antwoordde Niall lachend. ' Well let me help you with this 'Zei Joor en pakte snel voordat Liam de thee doek kon pakken en rende achter hem aan en sloeg hem op zijn arm en niet op zijn kont. 'AAG Joor not fair!! 'Riep Liam. 'Haha good Joor awsome 'Zei Louis en stak zijn duim op naar Joor. 'Yeah well about that 'Zei Joor met een grijns en liep naar Louis toe terwijl hij bezig was om Harry terug te pakken en ze sloeg ook Louis op zijn arm. 'AAAAAAAAAAAAAAAG JOOR not me!! I'm your boyfriend!!!!!!!!!!!!!!!!!'Zei Louis en draaide zich om. Ondertussen had Harry snel zijn theedoek weer gepakt en sloeg hij Louis weer op zijn kont. 'AAAAAAAAAAAAG HARRRY!'Zei Louis en draaide zich weer om naar Harry. 'GUYS!!! 'Zei opeens paul als hij in de kleedkamer verscheen. 'Oh paul is here guys 'Zei Zayn en keek om het hoekje naar Louis Harry en liam die nog steeds aan het klieren waren met elkaar. 'Oh paul shit 'Zei louis en trok snel zijn broek omhoog en liep half naakt door de kamer. 'In 5 minutes we are going to the stage so that means you Louis have to dress up!! 'Zei paul en keek streng naar Louis. 'Oh yeah of course 'Zei Louis terug en snel rende hij naar de kleding rek. '5 minutes guys!! 'Zei paul en draaide zich om en verliet de kleedkamer.

'Good luck guys!! 'Zeiden Joor en Larissa tegen de 1D boys als ze backstage bij het podium staan en hun oortjes en de laatste dingetjes aan het doen waren voordat ze het podium op gingen. 'Thanks GROUP HUG!!'Zei Harry en gebaarde naar Joor en Larissa dat ze naar hen moesten komen. 'YEAH Come girls!!'Zei Louis en trok Joor mee naar zich toe en Liam Larissa. Na een groeps knuffel gaf Larissa liam een smakkerd en Joor Louis. 'Have fun on stage 'Fluisterde joor in Louis zijn oor. 'Thanks and have fun with her and enjoy it see you after the gig 'Fluisterde hij terug en gaf snel Joor een kus voordat zij en Larissa naar het vip dek gingen waar de 2 meiden het optreden van de jongens gingen bekijken. De intro was afgelopen en de band begon te spelen.. En Liam kwam als eerste met gevolgd door de anderen en begon te zingen.

We've got a bit of love/hate

You take me to the edge then you hit the breaks

I say it's over one day, but then I'm calling back begging you to stay

We make up then we break up all the time

I'll say that I hate her song, then you'll go request it the whole night long

Some people say it's so wrong but even when we fight, girl you turn me on

We make up then we break up all the time

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ik was niet helemaal blij met het stukje.. Maar ik hoop eigenlijk dat ik morgen wat meer inspiratie heb voor een stukje!! =). Als jullie nog ideeen hebben voor wat er nog kan gaan gebeuren in dit verhaal.. Laat me weten via reactie :) . Thanks again voor lezen en voten !! Blijf lekker voten :)

XXX Joor

|| Say you like me || Dutch 1D fictionWhere stories live. Discover now