8: Kipnapping part two

951 20 0
                                    

'LET ME GO!!'Schreeuwde Joor en was zich aan het verzetten maar de 2 mannen hadden haar stevig vast en gooide haar in de hoek van de grot en bond haar stevig vast aan een paal. Haar beide armen en benen werden vastgebonden. 'So you can't go anywhere or escape so have fun 'Zei de man met een grijns op zijn gezicht en hij rukte de blinddoek van Joor hara kop en Joor haar mond ging wagenwijd open. Ze herkende de mannen ergens van maar van wat?. 'Come mate let's go and let her alone in this awfull cage.. 'Zei de ene man grijnzend naar de andere. Later verlieten de twee mannen Joor. 'YOU CAN'T LEAVE ME HERE!'Schreeuwde Joor maar het was al te laat de mannen waren al verdwenen en Joor zat alleen in haar zomer kleding in de grot en ze begon het koud te krijgen. 'ANYONE HELP ME!!!'Schreeuwde Joor wanhopig maar ze hoorde niemand alleen haar geschreew door de grot heen. Ze probeerde zich los te rukken alleen het zat stevig vast.

De hele nacht hebben Louis Harry Zayn en Niall lopen zoeken naar Joor maar zonder resultaat. 'I'm tired Louis 'Zei Niall en gaapte. Het was bijna 7 uur in de ochtend en de jongens waren allemaal bekaf van het zoeken. Ze kwamen aan in de villa. 'Yeah me too but let's find further i mean.. 'Begon Louis en keek naar zijn maten. 'DUDE we need our sleep 'Zei Zayn meteen. 'That's true after our sleep we would find her 'Zei Harry en gaf Louis een knipoog. 'Yeah but... 'Begon Louis en keek naar zijn maten die de trap op gingen en op weg naar hun bed liepen. 'Fine 'Zei Louis uiteindelijk en ging hij maar ook naar boven om een paar uur te gaan slapen. Een paar uur later werden Larissa en Liam wakker op het strand. 'What a sunlight ' Zei Larissa slaperig en wilde zich omdraaien als ze tegen Liam aanbotste. 'Oh hello you 'Zei Liam met een groot glimlach op zijn gezicht. 'LIAM!'Zei Larissa meteen en sprong van het deken wat op het strand lag. 'Larissa chill we have slept together last night here... 'Zei Liam rustig. 'Well but... ' Begon Larissa en keek om zich heen. Zij waren als enige op het strand. 'just sit down next to me 'Zei Liam tegen haar. 'okay 'Zei Larissa giechelend en sprong weer naast Liam op het dekentje en Larissa glimlachte naar Liam. Maar niet voor heel lang als Larissa opeens in de verte 2 mannen ziet lopen op het strand op weg naar hun toe. 'Who is that? I thought we are all alone on this island ' Zei Larissa en wees naar die 2 mannen in de verte. Liam keek op. 'Oh that's strange and indeed you are right we are alone on this island .. 'Zei Liam terug en keek bezorgd naar die mannen die steeds dichterbij kwamen.

Joor lag in de grot met haar ogen dicht als ze opeens stemmen hoorde. Bekende stemmen. 'LET ME GO IDIOT!'Hoorde ze een vrouwenstem. 'Let us go we didn't do anything wrong!!'Zei Een jongens stem. 'Well you are in One direction and that's its your big mistake ' Zei een zware mannen stem tegen de jongen. Joor wist nog niet precies wie het waren. 'But you guys would have some company 'Zei de donkere man tegen de twee en verschenen later met Larissa en Liam in de grot. 'JOOR!!!'Schreeuwde Larissa en Liam toen als ze Joor zagen in de hoek van de grot en vastgebonden en wel tegen een paal aan. 'Liam en Larissa? 'Zei Joor stomverbaast.'Dude put them at the same pale as Joor 'Zei de ene man tegen de andere. Hij knikte en bond snel Liam vast aan de ene kant van Joor en zorgde dat Liam vast zat aan beide kanten en daarna bond hij Larissa aan de andere kant van Joor vast. 'LET US GO!!'Schreeuwd Liam boos. 'No this is only the beginning 'Zei de man grijnzend en knipoogde naar zijn maat. Later verlieten zij de grot. 'OMG Joor you are okay? 'Vroeg Liam en keek bezorgd naar Joor. 'I'm..... 'Zei Joor en trilde. 'Oh god Joor you got a cold 'Zei Larissa meteen en keek naar Liam en daarna naar Joor. 'How long are you sitting here? 'wilde Liam weten. 'The whole night 'Antwoordde Joor toen en zuchtte. Ze kreeg het nog meer koud dan dat ze eerst was. Haar lichaam rilde van de koud.

'DUDES!! Wake up!!! 'Zei Louis rond een uurtje of half een als hij naast het bed van Zayn en Harry stond om hun wakker te maken. 'We have to find Joor ... 'Zei Louis opnieuw maar de twee lagen nog diep te slapen. 'Louis... 'Zei opeens een stem in de deuropening. Louis draaide zich om en keek naar Niall die in de deuropening stond. 'Niall ... 'Zei Louis meteen en liep naar hem toe. 'I would help you to find Joor 'Zei hij met een glimlach op zijn gezicht. 'thanks dude 'Zei L ouis en gaf hem een klap op zijn schouder. 'Let's go then 'Zei Louis en liep achter Niall aan de trap af naar beneden. Maar voordat Louis en Niall helemaal de trap af waren hoorde ze stemmen buiten. 2 mannen stemmen buiten. 'OMG Since when are those people on the island i thought we were all alone?'Fluisterde Niall tegen Louis. 'I don't know but let's watching them 'Stelde Louis voor en liepen zachtjes de trap af en verstopte zich beide achter de grote bank. De 2 mannen stonden bij de voordeur met elkaar te praten. 'So what's up next boss ? 'Vroeg de ene man aan de andere. 'Well we have to find the other one direction dudes and looked them up and then we have to burn all this 'Zei de ene man met een gemene glimlach op zijn gezicht. 'Oh okay but how in earth are we going to do that? 'Vroeg de donkere man aan de andere. 'Just follow me and see 'Zei de baast tegen hem en liepen later weg richting de stijgers waar hun bootje lag.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dat was weer een nieuw stukje!! Thanks again voor het lezen  van mijn verhaal :D Word er super blij van :D . Het wordt spannend. Zullen Louis en Niall Liam Larissa en Joor vinden of worden ze ook door die akelige mannen ontvoerd? En waar zijn Harry en Zayn heen ? .. Allemaal in het volgend stukje wat ik of vanavond zal schrijven of morgen :D

xxx Joor

|| Say you like me || Dutch 1D fictionWhere stories live. Discover now