Chappie 6

824 32 2
                                    

OKE EERST EN VOORAL SORRY DAT HET ZOLANG DUURDE MAAR IK HAD EXAMENS EN HET EINDE VAN HET SCHOOLJAAR (EINDELIJK) IS ALTIJD SUPERDRUK MAAAAR NU HEB IK TWEE MAANDEN OM VOLOP CHAPPIES TE SCHRIJVEN! :D OKE HERE WE GO! EN NOG EENS SHOUTOUT NAAR AXANA MIJN BESTE VRIENDIN DIE ME OOK BIJ DIT HEEFT GEHOLPEN!

EN OOK ELINE (DREAMING567) GEWOON OMDAT ZE HET VERDIENT! GA HAAR VERHALEN LEZEN! ZE ZIJN SUPER GOED!

OH JA EN DIT GAAT WAARSCHIJNLIJK IN POV ZIJN WAAANT... DAT HEEFT ZO ZIJN REDENS (':

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*17 UUR*

"Mamaaaaa!" Roep ik luid, héél luid, vanuit mijn kamer, omsingeld door kleren. Een minuut later komt ze binnengestormt.

"Alles oké?!" Zegt ze ongerust en hijgend.

"Nee!" Roep ik uit.

"Lyn, ik dacht dat je werd aangevallen door iets! Wat is er?" Zegt ze met een lach.

"Ik weet niet wat aan te doen voor..." Zeg ik "Mijn date." Ga ik fluisterend verder.

"Je hebt zoveel kleren en je weet niet wat aan te doen?" Zegt ze met een lach.

"Mam! Ik zit hier in een kleding-crisis! Je zou me moetten helpen! Niet uitlachen!" Roep ik serieus uit maar er komt alleen maar een grijns tevoorschijn op haar gezicht.

"Goed." Zegt ze en ze begint door mijn kleren te kijken ze haalt verschillende kleedjes tevoorschijn en legt ze op mijn bed voor ze duidelijk te zien. Er is een kleedje dat rood is met kant boven de borst en een zwart riempje aan de middel. Ook een groen kleedje waar dat de bovenkant zilver met diamanten is, maar die vind ze blijkbaar niet goed want die hangt ze terug.

"Ga maar al je douchen, ik vind dé perfecte outfit voor jou!" Zegt ze en ze geeft me een glimlach, ik vertrouw haar dus neem ik mijn spullen en loop naar de badkamer.

"Ga je op date?" Vraagt Liam aan mij.

"God Liam waar blijf je alles vandaan halen? En praat niet tegen me, ik ben kwaad op jou!" Zeg ik en ga richting de badkamer.

Hij grijpt mijn pols en trekt me naar zich toe "En ik wil weten waarom Lynna!" Roept hij tegen mij uit.

"En ik wil weten waarom jij mijn liefdes leven hebt verpest! Een zestienjarig meisje zonder lief? Allemaal door jou!" Roep ik uit en nu storm ik écht weg naar de badkamer.

Ik maak mijn haar los dat in een staartje was ik zet het water aan, kleedt mij uit en ga onder de douche staan. Ik laat het water over me heen stromen. Ik was mijn haar met vanille shampoo met dezelfde conditioner en mijn lichaam was ik met kokos, wat ikzelf een hele aangename geur vindt. Ik doe mijn best om snel te zijn en dat lukt ook want 10 minuten later kom ik uit de douche met een handdoek om me heen gedaan.

Ik droog mijn haar af en doe men ondergoed aan en voor nu nog een over-sized shirt. Ik fohn mijn haar, gelukkig is het natuurlijk stijl en moet ik het niet stijlen. Als dat klaar is neem ik mijn krultang en doe de eindjes van mijn haar in schattig krulletjes, niet te klein, niet te groot.

Juist getimd hoor ik geklop op de deur. "Mam?" Vraag ik en de deur gaat open, daar zie ik mijn moeder staan, met een geweldig mooi kleedje dat ik niet eens wist dat ik het had. "Wat mooi!" Roep ik uit en ze geeft me het kleedje "Dankjewel mam!" Zeg ik en ik geef haar een knuffel. "Graag gedaan." Zegt ze met een glimlach en ze kijkt op haar horloge "Doe maar snel voort! Het is al twintig na 6!" Zegt ze, daarmee doet ze de deur dicht zodat ik me kan omkleden.

Ik doe mijn shirt uit en trekt het kleedje aan, past perfect. Het is een 'strapless' zwart kleedje dat vanaf mijn middel bol word en over de zwarte stof ligt er nog een kanten stofje, het is prachtig.

Ik dacht dat ik nooit verliefd ging worden. ONDER CONSTRUCTIEOnde histórias criam vida. Descubra agora