Chappie 3

883 34 2
                                    

A/N

Eerst en vooral SORRRYY dat ik niet snel geupdate heb maar ik had al een 'writersblock' zoals ze het noemen! Sooooryyyy maar ik hoop er het best van te maken!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Dus Lynna, hoe gaat het in de liiiieefde?" Zegt Zayn pesterig, ze plagen mij altijd met jongens, pfft. Ik lach "Welke liefde precies?" Ik kijk naar hen, en zij naar mij behalve Liam, natuurlijk. "Geen liefde?" Vraagt Louis "Nee..." Zeg ik "Waarom kan het jullie eigenlijk iets schelen?" Harry lacht en kijkt naar Niall "Ooooh gewooooon" Ik kijk naar Niall en zie dat hij gewoon naar zijn eten blijft kijken, zal er maar niets achter zoeken zeker?

"Zal maar beter zijn dat er geen jongens zijn! Nu nog niet!" Zegt Liam plots en ik draai met mijn ogen en kijk naar hem "Uit welke hoek kom jij nu? En ik ben 16!!!" Hij heeft een 'smile' op zijn gezicht. "Juist daarom! Je bent 16!" Mijn mond valt open op een gefakte geshokeerde manier "Wat bedoel je?! Jij en Danielle waren toen ook ongeveer samen!" "Ja maar ik ben een jongen" "Danielle niet?" Zijn gezicht gaf de strijd op, daaaar had hij nog niet aan gedacht! Ik grijns "Grote broeren kunnen toch zó irritant zijn." "Daarvoor zijn we hier zusje." Hij knipoogt en geeft een 'gemene' lach, ik rol met mijn ogen.

Als ik klaar ben met eten neem ik men laptop en ga op de zetel zitten. Op dit moment leef ik alleen maar voort uit chocolade, nando's en cola. Da's pas leven. "Ik daaaacht het niet!" Hoor ik Liam zegge en ik richt mijn blik op hem en realiseer dat hij tegen mij bezig is "Jij denkt nooit iets" zeg ik zonder een of enkele emotie eraan toe te voegen ik voel gewoon dat hij zijn ogen rolt wanneer ik terug naar mijn scherm kijk. "Ha. Ha." Zegt hij "Ik bedoel, wij zitten daar al, wegwezen!" Ik draai mijn ogen "Nee" antwoord ik "Ja!" "Nee!" "Jawel!" "Neewel!" "Lynna god alsjeblief kan je je nu niet verplaatsen!?" "Nee! En god waarom zo irritant? Ik dacht dat je puberteit al voorbij was?!" Op dat hoorde ik de jongens lachen aaaaaaallemaal behalve Liam ik zag dat Niall zich bijna verstikte in zijn eten, nou umh zo grappig was het toch ook niet? Wel schattig. Oh wacht. Neeneenee dat zei ik niet! Niall Horan is NIET schattig! Maar jaweeel is hij wel. NEE.

Ik was blij iemand mijn gedachte verstoorde, heel blij. "Het is leuk, hoor ik?" zegt mijn moeder met een glimlach. Ja hoor héél leuk. "Willen jullie iets drinken?" Gaat ze verder. Liam en Louis vragen een cola en de rest neemt een biertje. Ieuw. Ik heb mezelf al voorzien aan enkele liters cola.

"Lynnaaaa!" ik kijk op en zie Louis "Kiiijk!!!" Dus ik zie Louis, met de hond en je zult het niet geloven. De hond ligt op zijn kop. Ik lach, hard, normale mensen zouden gewoon lachen, maar ik die om alles lach lig plat van het lachen. Kan je het geloven? Ik neem onmiddelijk mijn gsm en neem een foto "Die komt ZO op twitter Lou!" Ik lach verder en Louis begint een dansje te doen met nog altijd die arme hond op zijn hoofd. Ik hoor Niall ook lachen, die lach kan ik uit duizenden, wat zeg ik MILJOENEN herkennen. De andere jongens lachen en schudden hun hoofd omdat Louis zijn hilarische en kinderachtige kant te boven komt. Met Louis kan ik het best omgaan, op Niall na dan. Liam is zoiezo op de laatste plaats, maar hij blijft mijn broer. Ik ga op twitter en tweet de foto:

@Lynn_Payne: @Louis_Tomlinson met een hond op zijn hoofd, alsjeblieft mooie dag verder. X

Ik ben nog alijd strijk aan het gaan door Louis, hij doet nu de macarena en Pechi (de hond op zijn kop) is dooooodsbang. "Haal die arme hond van je hoofd Lou!" Zeg ik met een grijns "Nog even de gangam style!" Zegt hij terug met een lach op zijn gezicht, ja de gangam style heeft niet lang geduurd want Pechi viel er bijna af.

Ik dacht dat ik nooit verliefd ging worden. ONDER CONSTRUCTIEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin