Chappie 4

895 39 2
                                    

"Laat die hond nou met rust Lou" Grijnst Harry naar Louis "Goed goed" Zegt Louis en hij zet Pechi terug op de grond.

Nog geen 5 minuten nadat hij hem had neergezet begon hij alweer te ijsberen door de kamer.

Heen en weer, heen en weer, heen en weer, heen en weer.

"LOUIS ALSJEBLIEFT HOU OP!" Verstoorde Liam mijn gedachten "Wat nu? Ik doe toch niks?" Zegt hij onschuldig "Juist daarom! Doe iets!" "Zoals?" "Iets!" Louis draait met zijn ogen en ploft zich neer naast mij "Lynaaaa" Zegt hij terwijl ik op mijn computer blijf kijken "Lyyyyynaaaaa" Ik blijf hem negeren "Lynaaaaa!!!" "JA?!" Roep ik waarvan hij verschiet.

Hehe.

''Ik verveel me DOOD!" Zegt hij geïrriteerd "Ja, kwamen jullie niet voor nieuwe 'hits' te maken?" Vraag ik geïrriteerd op mijn beurt "Ja nou..." "Tututut jullie kwamen mijn rust verstoren en door jullie mag mijn beste vriendin niet komen dus hop aan het werk dat je toch voor iets bent gekomen!" Ik zag Louis zijn ogen rollen "Goed dan, over wat zullen we zingen jongens?" Roept hij uit, wetend dat dit onbenullig is. En zoals we al dachten krijgt hij geen reactie "Zie je Lynna? Geen reactie. Liam is waarschijnlijk te druk bezig met Danielle, Zayn met Perrie en Niall..." Hij kijkt even naar Niall "... En Niall die eet." Ik grinnik, natuurlijk is Niall aan het eten.

''Dus Lynna, zit er niets anders op dan dat jij oftewel een liedje verzint oftewel jij iets met mij doet." Ik draai met mijn ogen, ik schuif mijn pc van mijn schoot en sta recht "Goed" zeg ik en Louis staat meteen recht met een grijns op zijn gezicht.

"Nope!" Zeg ik tegen Louis en geef hem een por in zijn borstkas zodanig hij terug op de zetel valt en hij geeft mij een vragende blik. "Blijf hier" Beveel ik hem vriendelijk "Ik ga nergens naartoe!" Zegt hij en ik wandel de kamer uit, uit mijn ooghoeken zie ik de jongens mij achterna kijken.

"Zo hier ben ik" Zeg ik. "Een gitaar?" Vraagt Niall die rechtstaat en naar mij toe wandelt "Yup" Zeg ik trotskijkend naar mijn gitaar het is een houtwitte basgitaar met tekeningetjes op plus de handtekening van Ed Sheeran die ik toevallig ergens tegen kwam toen ik mijn gitaar bij me had.

"Jij speelt?" Zegt Niall die plots veel meer intresse toont. ''Blijkbaar!" Lach ik en neem mijn gitaar in de juiste positie. Ik begin een liedje te trommelen en Niall herkent het blijbaar want hij begint het mee te zingen.

''White lips, pale face

Breathing in snowflakes

Burnt lungs, sour taste

Light's gone, day's end

Struggling to pay rent

Long nights, strange men

And they say

She's in the Class A Team

Stuck in her daydream

Been this way since 18

But lately her face seems

Slowly sinking, wasting

Crumbling like pastries

And they scream

The worst things in life come free to us

Cos we're just under the upperhand

And go mad for a couple of grams

And she don't want to go outside tonight

And in a pipe she flies to the Motherland

Or sells love to another man

It's too cold outside

Ik dacht dat ik nooit verliefd ging worden. ONDER CONSTRUCTIEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu