Chappie 12

696 26 6
                                    

**die vrijdag**

"Nessa! Help me alsjeblieft!" Roep ik uit als ik in mijn kamer sta gewoon naar mijn kleerkast te staren, weer niets om aan te doen.

Vanessa kijkt op van haar mobieltje en staat recht "We zullen dit eens doen." Zegt ze met een grijns en een knipoog. Ze loop naar mijn kleerkast en begint al mijn kleren te onderzoeken.

Na een halfuur datik op mijn bed lag te wachtten totdat Vanessa iets had gevonden hoor ik eindelijk mijn verlossing. "Gevonden!" Roept ze uit en ik kijk meteen op.

Ze houd een zwart vrij kort kleedje op met maar langst één kant een bandje dat schuin gaat voor over mijn linkershouder te gaan. Ook houd ze nog schoenen vast het zijn hakken met precies kant maar dan in een bardere stof, ook zwart.

"Perfect!" Zeg ik met een grote glimlach en geef haar een knuffel "Dankjeweeel!" Roep ik uit en neem de kleren aan. "Deze ga ik dan leteen aandoen!" Informeer ik haar en ik loop recht naar de badkamer.

Ik hoef mijn haar niet meer te wassen dus ik trek meteen het kleedje aan. Ik doe dan mijn make-up. Ik doe wat crême op en ik doe smokey eyes. Ik neem mijn roze lipgloss en doe die ook op.

Dan begin ik aan mijn haren ik steek het op in een losse knot en zorg dat er wat haartjes loszitten dat het nonchalant blijft. Dan ben ikklaar en trek ik mijn schoenen aan en ik loop uit de badkamer.

"Wat zie jij er mooi uit!" Zeg m'n moeder als Vanessa en ik samen beneden staan, wachten op Niall die ons komt oppikken.

"Dankje mam." Zeg ik. Ik neem aan zwart chanel tasje steek er mijn portefuille in en men mobieltje. Ik ben klaar.

Juist op het moment dat ik klaar ben gaat de bel en ik loop naar de deur. Ik open ze en daar staat een super hotte Niall. Hij is heel simpel gekleed maar nog super hot. Hij draagt een simpele zwarte losse jeans en een tank top erop.

"Wauw..." Zegt hij voorhij me een kus geeft "Jij ziet er... Wauw." Zegt hij na de kus en ik giechel.

"Jij ziet er ook niet mis uit!" Merk ik op en ik geef hem een knuffel ik ruik dat hij naar lekkere vanille ruikt. Geweldig.

"Klaar ol te gaan?" Vraagt Niall aan Vanessa en mij, beidde knikken we hevig en net op het moment dat we buiten de deur willen gaan loopt mijn broer Liam naar beneden ik draai met mijn ogen.

"Jij gaat toch niet mee he Liam?" Vraag ik in de hoop zijn antwoord 'nee' is. En THANK GOD hij schud zijn hoofd nee.

"Ik umh... Moet even met Niall praten." Zegt hij en Niall draait zich naar hem klaar voor wat hij gaat zeggen.

Liam kijkt van ons naar Niall en begint zacht te spreken maar ik hoor het nog altijd.

"Let op haar als je wil, ze is mijn zus en ik heb haaraltijd beschermt. Ik denk dat het nu tijd is om baar te laten gaan en erop hopen dat jij haar nu gaat beschermen en haar niet kwetst want als je dat doet dan heb je mij op je dak, heb je dat begrepen?" Zegt Liam tegen Niall die met zijn hoofd knikt als antwoord.

"Goed." Zegt Liam tegen Niall met een korte knik en hij kijkt naar mij "Heb veel plezier Lynna." Zegt hij met een geforceerde glimlach, ik weet dathij dit niet graag heeft.

Ik geef hem een glimlach, een echt en gemeende "Dankje Li." Zeg ik en we verdwijnen uit de deur naar buiten op naar het feest.

***

"Ik ga wat te drinken halen!" Zegt Niall, of beter gezegd roept want de muziek staat hier oorverdovend luidt. "Wat moet je hebben?" Vraagt hij aan Vanessa en mij.

We kijken naar elkaar en dan naar Niall "Een biertje!" Zeggen we tegelijkertijd. Niall glimlacht en gaat ze voor ons halen.

"Wat een knappe hunks heb je hier!" Merkt Vanessa lachend op en ik knik, inderdaad wat hebben ze hiermooie jongens! Maar Niall wint van hen allemaal.

Ik dacht dat ik nooit verliefd ging worden. ONDER CONSTRUCTIEWhere stories live. Discover now